Spöklig Halloween-present

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Spöklig Halloween-present
Haunted Halloween Gift image
Uppplockningstyp: Halloween-Masker eller Halloween-Kostymdelar
Danke schön, na na, Danke schön.
Sjukvårdaren, om att få gåvor.

Den Spökliga Halloween-presenten är ett speciellt upplocksföremål som skapas under den Årliga Scream Fortress-Halloweenuppdateringen i Mann Manor och Eyeaduct. Den visas som en stor, limegrön present med en ljust orange band. Spelaren som tar presenten i Mann Manor kommer att få en slumpmässig Halloween-Mask; och när man har samlat på sig alla nio, så kan man tillverka Saxton Hale Mask. På Eyeaduct, så får spelaren som tar presenten en slumpmässig kostymdel med Halloween-tema istället. Om presenten skapas och tas i Underjorden, kommer kostymdelen att vara av Hemsökt-kvalitet.

När presenten visar sig

Den Spökliga Halloweenpresenten kommer att skapas på en av många förbestämda platser på både Mann Manor och Eyeaduct. Presenten skapas på 5-minuters-intervaller, antingen 5 minuter in i rundan, eller 5 minuter efter att den senaste presenten blev tagen. Ett meddelande kommer bli skickat till alla spelare när den skapas på kartan. Presenten är genomskinlig i de första sekunderna efter att den skapats och kan inte bli upplockad; detta tillåter andra spelare att flytta eller döda någon som väntar på att den ska materialiseras. Om mer än en spelare rör vid presenten bär den har materialiserats kommer mottagaren av presenten bli slumpmässigt utvald. Ett till meddelande kommer bli skickat till alla spelare när presenten blir tagen av någon, tillsammans med ett jublande ljudklipp.

Tio spelare måste vara anslutna till servern (alltså spelare som är med i ett lag, åskådarläge, eller som är med i servern aktivt) för att presenten ska visa sig; och servern måste också vara registerad med TF2 QuickplaySteam, för att förhindra fusk för att farma till sig föremål. Den totala mängden spelare räknar bara riktiga Steamkliener, inte bottar eller replay-änvändare.

Innehåll

Den Spökliga Halloweenpresenten kan innehålla flera olika klass-specifika föremål, beroende vilken karta som skapar den. Mann Manor skapar presenter som innehåller 1 av 9 Halloween-Masker, medans Eyeaduct-presenter innehåller 1 av 27 kostymdelar. Och en bonus på Eyeaduct är att en present som hittas i Underjorden kommer att vara i Hemsökt kvalitet.

Platser där presenten skapas

Mann Manor

Platser där presenten skapas på Mann Manor.

Eyeaduct

Platser där presenten skapas på Eyeaduct.
Platser där presenten skapas i Underjorden i Eyeaduct.

Ljudklipp

Dessa ljudklipp hörs, tillsammans med ett meddelande när den Spökliga Halloween-presenten skapas och hittas av en spelare.

Galleri

Relaterade framsteg

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Maskerad Mann
Maskerad Mann
Ta en Själgargoyle i Mann Manor.


Uppdateringshistorik

Oktober 27, 2010 Patch (Scream Fortress Update)

  • Den Spökliga Halloween-presenten lades till i spelet.

Oktober 28, 2010 Patch

  • Fixade så att åskådare inte längre kan plocka upp presenten i Mann Manor.

Oktober 29, 2010 Patch

  • Fixade så att spelare som ser på spelare inte längre kan plocka upp presenten i Mann Manor.

Buggar

  • En present kan visa sig i en onåbar korridor nära den första kontrollpunkten på Mann Manor som inte tillåter spelare att plocka upp den. I den här situationen kommer presenten att fortsätta vara ofunnen tills kartan ändras på servern.
  • En spelare som hittar en present i Underjorden i Eyeaduct som därefter dör av den periodiska skadan kommer inte att få presenten.

Detta kan undvikas genom att hoppa ner i dimman och dö av att ramla ner för ett stup.

  • Även om du får din första present på Eyeaduct kommer du fortfarande få framsteget Maskerad Mann.

Kuriosa

  • Om Den Spökliga Halloween-presenten skapas sekunder innan rundan sluter och ingen får den innan lagen byter sida, så kommer den stanna på sin plats tills någon tar den.
  • Det är möjligt att ta presenten Förnedring eller medans man är bedövad av spöket.
  • Ett annat meddelande visar sig när presenten skapas i Eyeaducts Underjord: "Den Spökliga Halloween-presenten har skapats någonstans nedanför..."

Externa länkar

¨