Fier Vechi Bântuit

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Fierul Vechi Bântuit se poate obține în joc (numai cu raritatea Neobișnuit) ca parte din Update-ul Scream Fortress. Pentru a obține acest obiect, trebuie să îl lovești măcar o dată pe Călărețul fără Cap și Cal înainte ca acesta să moară cu o armă melee. Dacă reușești să-l lovești înainte ca acesta să fie ucis, nu vei primi nici realizarea și nici Metalul, chiar dacă ai rămas în viață. Vei primi doar o singură Bucată de Metal Bântuit, nu contează dacă ai rămas în viață. Poți primi doar o singură Bucată de Metal, fiindcă este legat de o Realizare (Gored!). Lovindu-l pe Călărețul fără Cap și Cal cu o armă melee nu-ți va oferi o altă bucată de metal după ce ai făcut Realizarea. Metalul nu se poate schimba, excepție făcând atunci când e împachetat și trimis altui jucător. Bucata Neobișnuită de Metal Bântuit poate fi folosită pentru fabricarea Hoțul de Capete Neobișnuit al Călărețului fără Cap și Cal, și/sau pălăriile cu temă Halloween eliberate în Update-ul Scream Fortress.

Scheme

Articol principal: Crafting
Refined Metal Haunted Metal Scrap Possible Results
Item icon Refined Metal.pngx4 + Backpack Haunted Metal Scrap.png =
Item icon Spine-Chilling Skull.png Item icon Voodoo Juju.png Item icon Spine-Chilling Skull 2011.png
Refined Metal Haunted Metal Scrap Scotsman's Stovepipe Horseless Headless Horsemann's Headtaker
Item icon Refined Metal.pngx2 + Backpack Haunted Metal Scrap.png + Item icon Scotsman's Skullcutter.png = Backpack Horseless Headless Horsemann's Headtaker.png

Realizări

Masacrat!
Masacrat!
Colectează Metalul Bântuit al Călărețului Fără Cap și Cal.


Trivia

  • Mai poți obține realizarea "Gored!" dacă îl lovești melee pe Călărețul fără Cap și Cal chiar dacă ești ucis în proces.
  • Câteva Bucăți Neobișnuite de Metal Bântuit au putut fi schimbate în primele zile, probabil rezultatul unui bug.
  • E posibil să ai mai mult de 1 Bucată de Metal Bântuit împachetându-l.
  • Aceste rețete vor fi active și după ce evenimentul cu Halloween se va termina, dar realizarea "Gored!" va fi dezactivată.