Hodeskudd

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Headshot2.png
Boom. Headshot.
The Sniper

Et hodeskudd også kalt headshot er et suksessfult treff i hodet med en zoomet Sniper Rifle, Huntsman pil eller Ambassador kule. Etter å ha lykkes, kan angrepet gi en skade på Critical hit/no skala. Snipers kan gjøre dette med en Sniper Rifle etter å ha zoomet inn, selv om det tar tjuetre millisekunder må gå etter zooming for å gjøre et hodeskudd for å regne som Critical. Spy's som kan gjøre hodeskudd med Ambassador kan bare gjøre Critical treff etter et perfekt sikte etter å ha skutt. Spillere får 1.5 poeng for et hodeskudd drap: en for å drepe pluss et halvt poeng for hodeskuddet selv. Gjøre hodeskudd med Huntsman piler gir enda et halvt poeng på grunn av dens stødighets bonus, som resulterer med 2 poeng per drap. En fulladet Sniper Rifle resulterer et øyeblikkelig drap (selv på en overhealed Heavy), om ikke en effekt beskytter målet.

Pyros med et godt sikte, kan reflektere Huntsman piler med compression blast som går tilbake på fienden.

Det er ekstremt viktig å notere for å gjøre et hodeskudd at treffboksene på klassene ikke er perfekt plassert på onscreen vinkelen, spesielt med visse animasjoner, som å gå tilbake og håne. Det er fortsatt kritisk skade med å korrigere et skudd. Det kan være til hjelp å huske at hode hitboksene er sentrert på akselen av rotasjon (for å hindre fusk).

Galleri

Sammenlignede draps ikoner

Se også: Kill icon

Oppdaterings Historie

02 oktober 2007 Patch

  • Fikset så at man kan registrere spillere som sitter på huk.

Relaterte Achievements

General

Grey Matter
Grey Matter
Få 25 hodeskudd som Sniper.


Sniper

Parting Shot
Parting Shot
Headshot an enemy player the moment his invulnerability wears off.


Socket to Him
Socket to Him
Headshot an enemy Demoman.
Self-destruct Sequence
Self-destruct Sequence
Headshot 10 enemy Snipers.

Spy

Skullpluggery
Skullpluggery
While using the Ambassador, kill 20 Snipers with a headshot.
Who's Your Daddy?
Who's Your Daddy?
Headshot 3 Scouts with the Ambassador.

Trivia

  • Å drepe en fiende med et hodeskudd kan spille av en draps animasjon som varierer fra klasser (f.eks. Pyro gjør en bakover salto). Denne animasjonen har en 25% sjanse å dukke opp.
  • Ved bruk av Croc-O-Style Kit settet, er Sniper den eneste klassen som ikke kan bli drept av hodeskutt. Skaden vil infliketre, Men med en Sniper med alle fire delene fra Croc-O-Style Kit på seg kan ikke drepe med et hodeskudd, i stedet gjør det slik at Sniperen har bare 1 helse poeng igjen selv om han er skutt av en annens hodeskudd

Se også