Heavy muita luokkia vastaan

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Koko tiimi on vauvoja täynnä!
Heavy hänen taktisessa analyysissaan vihollistiimistä
Luokka Strategia
Heavy.png
Heavy
vastaan Scout.png
Scout
Olet iso kohde; Scout usein yrittää juosta ympäriinsä ja välttää konekiväärisi tulta. Hän usein tuplahyppii ja vaihtaa suuntaansa ilmassa, vaikeuttaakseen tähtäimen pidon hänen päällään. Jos hän saa sinut piiritettyä, hän saa helposti pois ainakin puolet terveydestäsi, sillä aikaa kun konekiväärisi käynnistyy ja alkaa ampua. Niin pitkään kun pidät tähtäyksesi ja konekiväärisi valmiina, Scout on pieni uhri, varsinkin lähietäisyydeltä. Natasha voi hidastaa Scoutia ja tehdä hänen luotien väistämisensä paljon hankalempaa.
Heavy.png
Heavy
vastaan Soldier.png
Soldier
Olet Soldierin kanssa yksi tiimin isoista kihoista, suuren terveytesi ja vahinkosi takia. Sinulla ei ole mitään ongelmaa hoidella Soldier keski-etäisyydeltä suuren tulivoimasi ansiosta. Suuren tulivoiman takia saattaa joskus olla hankalaa väistellä Soldierin raketteja, varsinkin jos tämä menee suojaan. Jos hän ei katso suoraan sinuun ja yrittää mennä piiloon, ammu tukahduttavaa tulta häntä päin, pitääksesi hänen terveytensä matalana.
Heavy.png
Heavy
vastaan Pyro.png
Pyro
Konekiväärisi voi tehdä paljon enemmän vahinkoa kun Pyron Liekinheitin tai Sammutuskirves. Ellei Pyro ole taitava yllättämisessä, sinä hallitset häntä lähitaisteluissa helposti. Jos sinut saadaan piiritettyä, pyöritä Konekiväärisiä ja pidä tähtäyksesi vakaana; sinun suuren terveytesi tulisi auttaa hänen suuren vahinkonsa kanssa. Pyro, joka tulee suoraan sinua päin yrittää usein kierrellä sinua ympäri, yrittäen väistellä konekiväärisi tulta. Hän ei ole yhtä nopea, kuin Scout, joten tähtäimen pito hänen päällään ei ole yhtä vaikeaa.
Heavy.png
Heavy
vastaan Demoman.png
Demo
Demomanin räjähteet voivat helposti aiheuttaa suurta vahinkoa, varsinkin suurelta etäisyydeltä. Viisas Demoman osaa pitää etäisyyden sinuun ampumalla tahma- ja putkipommeja kauempaa. Voit toki halutessasi ampua tukahduttavaa tulta häntä kohti, saamalla hänet piiloutumaan, ja samalla lähestyvän häntä kohti. Lähietäisyydellä, hänellä voi olla vaikeuksia tähdätä samalla kun sinun Konekiväärisi silppoo häntä. Demoman, joka juoksee sinua päin Rynnäkkökilpi käytettynä takaa melkein ilmaisen tapon.
Heavy.png
Heavy
vastaan Heavy.png
Heavy
Molemmat teistä ovat usein tiimienne johdossa, kun tapaatte toisenne. Yhteenoton usein ratkaisee se, kummalla on enemmän terveyttä jäljellä, se kumpi ampuu ensin, tai se kummalla on parempi ensiluokkainen ase käytössään. Vaikka olet yksin, on mahdollista ottaa vihollisen Heavy hengiltä, jota Medic auttaa, yksinkertaisesti olemalla ensimäinen, joka ampuu. Yleisesti, Heavy joka kantaa Natashaa tai Tomislavia häviää Heavylle, joka käyttää Konekivääriä tai Messinkipetoa.
Heavy.png
Heavy
vastaan Engineer.png
Engineer
Yksinäinen Engineer on paljon helpompi tappaa, kuin sinut, suorassa taistelussa. Jos joudut taisteluun Vartiotykin kanssa lähietäisyydella, Konekiväärisi tuhoaa sen paljon nopeammin, kun se tappaa sinut. Jos joudut tekemisiin vartiotykin kanssa pitkältä etäisyydeltä on parempi vetäytyä tiimiläistesi luo, koska sinun kaikki aseesi kärsivät huonosta tarkkuudesta. Jos pakollista, käytä Teräsnyrkkejä ottaaksesi vartiotykin vahinkoa vastaan, samalla kun muut tiimisi jäsenet tuhoavat sen.
Heavy.png
Heavy
vastaan Medic.png
Medic
Yksinäinen Medic on helppo tappaa Konekiväärilläsi. Kuinka tahansa, Medicillä on usein mukana toveri, joka pystyy helposti vahingoittamaan sinua suuresti. Vaikka silppuatkin toverin terveyttä, Medic on silti tätä parantamassa. Täten yritä välttää näitä yhdistelmiä, tai pysyä tiimiläistesi läheisyydessä.
Heavy.png
Heavy
vastaan Sniper.png
Sniper
Sinun hitautesi ja suuri kokosi tekee sinusta helpon kohteen, vaikka liikkuisitkin odottamattomasti. Täyteen ladattu pääosuma tappaa sinut välittömästi, ei väliä kuinka yliparannettu olet, joten vältä menemistä avoimille alueille, jos Sniper on valvomassa. Keskietäisyydellä voit häiritä häntä Konekiväärilläsi tai Haulikollasi, tehden hänen tähtäyksestään hankalaa. Jos pääset lähietäisyydelle, hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia. Käyttäessäsi Pikajuoksuhanskoja tai Teräsnyrkkejä Sniperin alueen ylittäminen voi olla paljon helpompaa.
Heavy.png
Heavy
vastaan Spy.png
Spy
Hitautesi, iso kokosi, ja massiivinen tulivoimasi tekee sinusta tärkeän kohteen vihollisen Spylle. Älä luota tiimiläistesi tarkastavan Spyiden varalle puolestasi, vaikka olisitkin hyökkäyksen kärjessä. Pieni määrä luoteja konekivääristäsi läheiseen tiimikaveriin tulisi selvittää onko tämä Spy, vai ei. Jos Spy käyttää verhoutumistaan päästäkseen pakoon, käytä ensiluokkaisen aseesi luotien levinnäisyyttä hyväksesi tai Haulikkoa paljastaaksesi hänet. Kun Spy on paljastettu, hänen hoitamisensa on helppoa.


Katso myös