Helltower

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Helltower
Plr hightower event3.png
Grundlæggende information
Banetype Payload Race
Filnavn: plr_hightower_event
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Ørken
Scenarie: Nattetid, overskyet
Miljøfarer: Faldehuller, Græskarbomber, Skeletter, Lava
Pyrovision: Ja
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Healthbar.png ×4   •   Healthpie.png ×7   •   Health Cauldron.png ×1
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×5   •   Mediumammo.png ×5   •   Largeammo.png ×3
TF2 crosshair.png Specielle: Pumpkin.png
Map Photos
Menu photos plr hightower event.png
Map Overview
Helltower overview.png
Skub en lig-fyldt vogn gennem et magi-skudt, skelet-fyldt frygtindgydende landskab for at nå den infernalske kæbe af en åben mund fra helved i dette halloween-tematiseret lastkapløb af ren bukse-fyldende rædsel! Bare så der er ikke er nogen misforståelser: Du vil skide i bukserne.
— Helltower reklametekst
Helltower har flere variationer, inklusiv Payload Race.

Helltower er en Lastkapløb bane tilføjet med Scream Fortress 2013 Opdateringen. Det er en Halloween-tematiseret version af Hightower.

Formålet er at skubbe af grusvogn med liget af det modstående holds chef i (Blutarch for RØD, Redmond for BLÅ) til elevatoren ved de høje tårne før det andet hold, mens brødrene råber af dig. I begyndelsen af runden vil dit holds ansætter efterspørge eller kræve at I sender hans bror (den andet holds ansætter) til helved. Når en af brødrene er skubbet til checkpunktet, vil alle spillere blive sendt til en dæmonisk grotte kendt som Helved.

I Helved, er holdene sat op mod hinanden, og alle spillere skal prøve at nå Kranie-øen. Alle spillere dræbt i Helved bliver et Spøgelse og kan følge efter de levende spiller; dog har de ingen måde at gøre skade på. Trykker man primær-ild som et spøgelse, vil det få en til at skrige "BOO", som kan bruges til at irritere levende spillere, men ikke meget andet end det. Spillere, som overlever og når bogen, modtager en Ufyldt Fancy Tryllebog, hvis de ikke allerede har en i deres rygsæk, som kan blive fyldt med sider fundet i Hjemsøgt halloweengave. Kun dem, som er i live og når Kranie-øen kan modtage Ufyldt Fancy Tryllebog.

Når uret slår 12, vil Grønne Skeletter spawne sammen med broen, der linker til klokketårnet. Til tider, vil en Hjemsøgt halloweengave spawne for tilfældig- valgte spillere på serveren.


Oversigt over banens Helved-del.

Mann-Brødrene

Mann-Brødrene, Redmond og Blutarch, er de Halloween-tematiserede Lastvogne, der kun kan findes på Helltower. Efter de blev myrdet af deres ukendte broder Gray Mann, bestræbede deres spøgelser at få deres respektive lejesoldater til at sende den anden broder til Helved, for at tage imod deres faders arv, som beskrevet i Grave Matters. Derfor skal hvert hold skubbe liget af det andet holds chef til Helvede, imens de respektive ansætteres spøgelser mundhugges, reporterer progression og giver instruktioner i stedet for Administratoren.

Helvede

Mens det første skub til enden virker ligesom normal Lastkapløb på Hightower, vil den anden del, efter et hold har skubbet deres lig til enden, bestå af ens skærm, der vil lyse hvid, mens alle spillere bliver teleporteret til hvad der er kaldt Helvede.

Ved den første ankomst, vil alle spillere ankomme på separeret sider af små område omgivet af lava (sammen med en kort dans.) Holdet, som skubbede deres vogn til enden, vil få en synlig helbreds-buff, da begge hold skal kæmpe over at vinde en pris på Kranieøen; en Ufyldt Fancy Tryllebog.

Her, vil spillet blive en kort Arena kamp, med ingen respawns. I stedet for, vil dræbte spillere blive forvandlet til spøgelser. Hvad end hold, der formår at komme til enden og nedsænke gitteret rundt om bogen vinder kampen, selv hvis de tabte Laspkapløbet. Dog vil holdet, der vandt Lastkapløbet modtage over-heling, som giver dem en lille fordel over det tabende hold i racet for bogen.

Steder

 • Hightowers: Ligesom som Hightowersene på Hightower banen. Der er bevægelige platforme i bunden, som, når Lastvognen og mindst en person står på den, vil elevere. Ligesom Hightower-banen, vil vognene detonere når de når toppen, og derefter sende alle spillerne til Helvede.
 • Centraltårn: Inkluderer et langt hul/skakt, ligesom den på Ghost Fort.
 • Rampen: I modsætning til Hightower, ruller vognene ikke ned af disse ramper af tyngdekraften.
 • Klippe-hus: Dens bagerste væg er nu åbnet op og man kan falde af.
 • Klokketårnet: Forbi Klippe-huset, kan et Klokketårn nås af broer, som forekommer under heksetimen. Zepheniah Manns spøgelse overser kampen herfra, men forsvinder når heksetimen kommer.
 • Balkoner: Ved enden af spawn-gangene, ligesom på Hightower. Det er små balkoner, som overser det meste af kampmarken.
 • Tårn-korridorer: Visse ændringer er blevet gjort her, som inkluderer små pool-rum på hver side, som spillere kan hoppe ned i, og små tilgængelige tunneller, som kan bruges til at teleportere til den modstående tunnel, når du er påvirket af den formindskende besværgelse.
 • Broen: To broer, der tillader spillere at komme ud til Klokketårnet. De fremkommer under heksetimen, som udskifter Zepheniahs spøgelse og forsvinde, når den er ovre.
 • Helvede: Når en af ligkisterne når sit mål, vil begge hold blive sendt til Helvede. Helvede har et dæmonisk og lava-fyldt udseende af banen selv, og har stadig den øverste halvdel af Centraltårnet. En rute kan blive taget over til Kranieøen, hvor overlevende spillere kan finde Bombinomiconet, der ser på de overlevende spillere, og modtage en belønning.

Strategi

Se Fællesskabets Helltower strategi

Relaterede præstationer

Se også: Opnåelsen af Halloween-præstationer

Pumpkin.png Scarechievements

Lygtemand
Lygtemand
Forårsag 5 spilleres død ved at få græskarbomber i nærheden af dem til at eksplodere.


Dødbange
Dødbange
Dræb en spiller, som er blevet skræmt af et spøgelse.
Ligrøver
Ligrøver
Saml 20 halloween-græskar fra døde spillere for at låse op for en hat.

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Maskeret Mann
Maskeret Mann
Indsaml en sjælgargoil i Mann Manor.

Pumpkin.png Bereavements

Helltower: Hatten Fra Helvede
Helltower: Hatten Fra Helvede
Få byttet fra Kranieøen i Helvede


Helltower: Konkurrenceånd
Helltower: Konkurrenceånd
Vind 142 runder


Helltower: Helvede på Hjul
Helltower: Helvede på Hjul
Send Redmond/Blutarch til Helvede 10 gange


Helltower: Helvedes Forkastelser
Helltower: Helvedes Forkastelser
Få og brug en sjælden trylleformular
Helltower: Minespil
Helltower: Minespil
Udfør 17 miljødrab i Helved


Helltower: Skeletkup
Helltower: Skeletkup
Dræb 99 skeletter


Helltower: Besværgelsesrække
Helltower: Besværgelsesrække
Brug trylleformularer til at dræbe 25 spillere


Helltower: De Mann-tastiske Fire
Helltower: De Mann-tastiske Fire
Optjen 4 af Helltower-præstationerne

Opdateringshistorik

29. oktober 2013-opdateringen (Scream Fortress 2013)

 • Tilføjede Helltower til spillet.

30. oktober 2013-opdateringen

 • Opdaterede runde-nulstiller til at fjerne besværgelser efter man har spillet i helvede.
 • Opdaterede Helltower for at forbedre server stabilitet.

31. oktober 2013-opdateringen

 • Fiksede at spillere beholdte deres besværgelse, hvis de rullede for en mens de forlod Helvede.

1. november 2013-opdateringen

 • Fiksede et dedikeret server-nedbrud, der relaterede til spillere, der blev til spøgelser i Helvede.

6. november 2013-opdateringen

 • Fiksede at man kunne respawne med det samme ved at skifte hold imens man var et spøgelse.
 • Fiksede at man kunne komme ind fjendens spawn med teleporterings-besværgelsen på Helltower.

11. november 2013-opdateringen

 • Fiksede en udnyttelse forårsaget ved at forsøge at skifte hold imens man er i Helvede.

6. november 2015-opdateringen

 • Fiksede at spillere nogle gange ikke kunne vælge et hold og spawne på Helltower.

Fejl

 • Vognene vil ikke destruere nogen bygninger, når de passerer over dem.
 • Det er muligt at gå uden for banen visse steder.
 • Når hastigheds-forøgelsen fra at komme ud af klokketårnet løber ud, vil alle hastigheds-forøgelser fra en Disciplinærsagen også blive fjernet.
 • Spillere dropper ikke ammunition ved deres død i Helvede.
 • Dræber man spillere med Halv-Zatoichi vil det ikke genvinde noget liv i Helvede.
 • Det er muligt for græskarbomber og Skeletter at spawne direkte på udgangsporten af et holds base, som forhindrer dem fra at åbne.
 • Miljøbaserede dødsfald i Helvede vil blive vist i drabsvedlægget som radiobiler i stedet for det normale kranie med knogler, ligegyldigt om man bliver afsluttet eller falder i lavaen.

Paratviden

 • Hver Mann-broder har en kniv, der stikker ud af sin ryg. Dette er en reference til scenen, hvor Gray Mann stikker dem ned i slutningen af Blood Brothers tegneserien.
  • Dog, brugte Gray kun én kniv til at begå begge mord og, ifølge Grave Matters tegneserien, droppede han kniven og forlod stedet med den på gulvet.
 • Zepheniah Manns spøgelse kan blive spottet på Klokketårnets sti, når broen ikke er aktiv, hvor han sikkert ser på kampen.
 • En fryser kan blive se på Klokketårnet, en reference til den scene, hvor Soldier begraver Merasmus' køleskab i Doom-Mates tegneserien.
 • Et Spy-lig (RØD Spy for BLÅ og BLÅ Spy for RØD) kan blive set flyvende mod lavaen ved siden af klokketårnet efter eksplosionen, sikkert som stand-ins for Blutarch/Redmond.
 • Ifølge en ubrugt replik fra Blutarch (Engelsk), er Blutarch's advokater til stede og ser dem fra klokketårnet i enden af banen, for at sikre, at hans hold gør deres arbejde. (Dog nævner han det som et ondt slot, som kan betyde at det var et slot engang.)
 • I Helvede, er der et hemmeligt rammestykke i bunden af vandfaldet med et skeletben.
 • En hytte er synlig langt til den højre side på det normale Hightower, i denne version, mangler det med et sort spot, som måske kan betyde, at det eksploderede.

Galleri

Se også