Yläfemma!

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Slap my hand.(Läpsäise kättäni.)
Spy

Yläfemma! on toimintaesine kaikille hahmoluokille.

Tämän esineen voi ostaa Mann Co. Kaupasta tai löytää satunnaisesti. Kun pelaaja pitää pohjassa käytönappia, heidän hahmonsa tekee yhden kahdesta hahmonominaisesta eleestä oikea käsi nostettuna ylös. Kuka tahansa lähellä oleva toveri voi sitten seistä pelaajan edessä ja aloittaa animaation aktivoimalla heidän oman Yläfemma!-pilkan tai normaalin pilkan. Ainoastaan aloittajalla tarvitsee olla esine käytössä jotta toiminto voidaan suorittaa onnistuneesti.

Jos Yläfemma! aloitetaan ilman tarpeellista tilaa tehdä sitä toisen pelaajan kanssa, kuten kentän korkeus-eron tai esteen takia pelaajan edessä, pilkka ei käynnisty pelaajalle tulee viesti HUD:iin ilmoittaen pelaajalle miksi he eivät pysty aloittamaan pilkkaa.

Muut lähistöllä olevat joukkueenpelaajat saavat opetusmaisen ilmoituksen ruudulleen nähdessään ensimmäisen kerran toverin joka aktivoi Yläfemma! pilkan kertoen heille miten ja mistä hyväksyä sen.


Esittely

Päivitys historia

13. lokakuuta 2011 -päivitys (Manniversary-päivitys)

 • Yläfemma! lisättiin peliin.

17. lokakuuta 2011 -päivitys

 • Korjattiin yläfemma pilkat olemaan käyttämättä käytössä olevan aseen pilkan efektin(esim. tappopilkat).

Bugit

 • Jos komennon mp_usehwmvcds arvo asetetaan 1:ksi, jotkut hahmoluokat eivät tee Yläfemma! animaatioitaan pilkan aikana. Sen sijaan, he ovat jumissa toimeettumuus animaatiossaan sen hetkisellä aseellaan pilkan ajan.
 • Jos kaksi pelaaja käyttää esinettä seistessään Engineerin Teleportterin Sisäänkäynnillä, molemmat pelaajat teleportataan.
 • Jos Scout jolla on esillä Nukkumatti aktiivisena aseena aloittaa pilkan mutta keskeyttää sen, Nukkumatin pallo katoaa Scoutin kädestä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Pallo voidaan kuitenkin käyttää normaaliisti.
 • Harvemmin, pelaaja näyttäisi olevan jumissa Yläfemma asennossa käyttäessään pilkkaa erien välissä. Tämä ei vaikuta pelattavuuteen laisinkaan.
 • Jos Spy ottaa esiin Kuolemankellon ennen Yläfemman! aloittamista ja ottaa vahinkoa, Spy ei verhoudu ja vahinko on vähennetty.
 • Yläfemman! partikkeli kun kummankin osapuolen käsi osuu toisiinsa voidaan välillä nähdä seinien läpi.
 • Koska Yläfemma! siirtää vastaajan aloittajan eteen, sitä voidaan hyödyntää näkymättömien rajojen kiertämiseen, kuten niitä joilla suojellaan vastustajien uudelleensyntymispisteitä. [1].

Nippelitietoa

 • Animaatiot Yläfemma! pilkalle ovat olleet pelin tiedostoissa WAR! -päivityksestä lähtien.
 • Botit pystyvät huomaamaan yläfemmat ja menevät tekemään sen, jos pelaaja sattuu tälläisen aktivoimaan.
 • Yläfemma! sarjakuva "Hei Sniper!" sisältää Sniperin joka, vaikean pulman vastassa, potkaisee tuloin kumoon hermostuksissaan konsultoidessaan Mann Co. Kataloogia kunnes huomaa Yläfemma! tuotteen. Tämä kohtaus on itseasiassa uudelleen sanoiteltuversio paneelista "Loukkaus Joka teki 'Neste-karate Mestarin' Sniperistä", jossa Sniper, vihaisen kun samankokoiset miehevät kiusaavat häntä, poktaisee tulin kumoon hermostuksissaan ennenkuin löytää Neste-karaten Mann Co. Kataloogista.

Galleria