Hoodoo

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Hoodoo
Plhoodoo.jpg
Grundlæggende information
Banetype Payload
Filnavn: pl_hoodoo_final
Udvikler(e): Tim "YM" Johnson
Jeroen "Snipergen" Dessaux
Wade "Nineaxis" Fabry
Drew "Oxy" Fletcher
Bane-information
Antal stadier: 3
Miljø: Ørken
Scenarie: Dagslys, solrig
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×13   •   Mediumhealth.png ×16
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×7   •   Mediumammo.png ×19   •   Largeammo.png ×2
Map Photos
Menu photos pl hoodoo final.png
Map Overview
Hoodoo overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Hoodoo.png
Understøttere-førertavle
At stå nær punktet gør intet, stå punktet, idiot!
Medicen til sin forvirret holdkammerat.

Hoodoo er en Last-bane. Den blev inkluderet med Sniper vs. Spy-opdateringen som en officiel fællesskabs-udviklet bane, grundet dens udstående kvalitet. Den har et design og layout, der minder om Gold Rush, og fokuserer på hurtig, intens handling, der udspringer fra banens, til tider, snævre og indelukkede områder.

Som med andre Last-baner, er formålet for det BLÅ hold at eskortere en vogn gennem banen til den sidste terminal, mens det RØD'e hold prøver at stoppe dem.

Introduktions-video

Steder

Stadie 1.'s detaljer (Stor fil)
Stadie 2.'s detaljer (Stor fil)
Stadie 3.'s detaljer (Stor fil)
 • Stadie et - Det første stadie starter med et åbent område, hvor Demomen og Soldiers kan være effektive. Det første erobringspunkt leder ind i en trang passage gennem minebygninger, hvor RØD'e Engineers kan skabe kaos på den offensive. Det andet erobringspunkt er, hvor stadiet ender. Over en kort bro, med siderpassager, der giver flanke-ruter til forsvaret, og skub vognen til sejr.
 • Stadie To - Sporet leder ud i et åbent område, der følger siden af en lang mine-bygning. Det første erobringspunkt bringer vognen ind i mine-bygningen, hvor adskillige etager giver Pyros en mulighed for at droppe ned og eskalere handlingen. På den højre side af erobringspunktet er en tunnel, tunnellen har en dør, som kun kan åbnes indefra. Dette er godt sted for BLÅ Engineers at opsætte deres Sentrys, Teleportere og Dispensere, fordi døren kun kan åbnes indefra. Dette tillader BLÅ Engineers at åbne døren, når RØD'e spillere er inden for Sentryernes rækkevidde, og så lukke døren igen, når de ikke laver en offensiv position med ugennemtrængelig forsvar længere. Vognen fortsætter gennem et andet rum, og ud i et trangt område omgivet af industriel arkitektur. BLÅ skal skubbe hårdt, og bruge adskillige side-ruter, for at lede vognen til en sejr, da dette område giver RØD'e Engineers, Demomen, og andre defensive klasser, en næsten perfekt position.
 • Stadie Tre - BLÅ hold skal skubbe vognen langs en snoende rute gennem en mine-lejr, med et utal bygninger med mange etager, der giver nok ruter til både BLÅ og RØD'e angreb. Sporet snor ned i en industriel bygning, hvor BLÅ skal skubbe vognen ud på en catwalk omgivet af et stort betonhul.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Hoodoo strategi

Opdateringshistorik

21. maj 2009-opdateringen (Sniper vs. Spy-opdateringen)

 • Tilføjede Hoodoo til spillet.

17. august 2009-opdateringen

 • Ændringer fra fællesskabs-baneskaber Tim Johnson:
  • "Tilføjede en balkon ved 2-1, som jeg har roteret og renset så det er meget bedre punkt; det tiltrækker mindre sentry-spam, men kan stadig holdes. 2-2 har en smule mere plads og envejs-ruten mellem BLÅ/RØD spawn i stadie 3 er forsvundet og er blevet udskiftet med nogle trapper til anden etage tilgængelig fra BLÅ's side."

16. februar 2012-opdateringen

 • Opdaterede pl_hoodoo_final
  • Fjernede dørkarms-kollision for at ordne, at bots sad fast i grotten under stadie 2.

Fejl

 • Sjældent, vil vognen måske begynde at bevæge sig af sig selv under opsætning [1] og kan kun blive stoppet, hvis en spiller fra det BLÅ hold går tæt nok på til at skubbe vognen selv, som kun er muligt, hvis et holdmedlem bruger noclip.
 • Bots vil sidde fast på døren, der leder til andet område i Stadie 2; de kan kun komme fri, hvis det første checkpunkt er erobret, som åbner døren.
 • I Stage 3, kan RØD'e Spies komme ind i BLÅ's spawn med hjælp fra en BLÅ Engineers Teleporter, og endda gå igennem den førnævnte dør til Stadie 2. RØD'e Spies kan også bruge BLÅ's (førhen RØD's) genforsynings-kabinetter.
 • I området uden for BLÅ's andet spawn, kan RØD'e spillere stå i et hjørne med træplanker, som er placeret tæt på vognen, som forårsager, at den bliver forsvaret gennem væggene.

Paratviden

Hoodoos unikke "Beskidt bombe" vogn.
 • Hoodoos vogn er akkompagneret af unikke lydfiler: Vognen 'tikker' imens den er igang. Den udsender også en høj-frekvent ringelyd lige før den detonerer efter BLÅ's sejr i den Tredje Sektor. Begge af disse lyde reflekterer vognens improviseret alarmur "timet lunte."
 • I det første stadie, virker ambulancen, fundet i det BLÅ respawn-rum, som et fuld-funktionelt genforsyningskabient.
 • En Hoodoo er et højt, tyndt stentårn fundet i regnfattige afvandingsarealer og badlands.

Galleri

Eksterne links

Referencer

 1. http://www.youtube.com/watch?v=oqAvZtXRiq0 (Engelsk)