Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen pää

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Look 'ere, pumpkin head. Yer all done.
Sniper

Horseless Headless Horsemann's Head on päähine jota kaikki luokat voivat käyttää. Se on Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen pää, jossa on puu ja aavemainen hehku sen sisällä.

Se annettiin kaikille pelaajille jotka avasivat Uninen notk0WND saavutuksen, auttamalla tappamaan Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen, joka ilmestyy Mann Manor-kenttään. Se oli saatavissa vain Halloween tapahtumissa.

Kun hattu on käytössä, pelaaja on immuuni Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen "Boo"-pilkalle, mutta ei haamulle Harvest-kentässä.

Tätä hattua voi käyttää vain Halloweenina, joten se ei esiinny normaalisti peleissä. Sen voi kuitenkin asettaa varustelastinäkymässä päälle, jolloin voi katsella miltä pelaaja näyttää hattua käyttäessään.

Esittely

Liittyvät saavutukset

Ghostchievements icon.png Ghostchievements

Uninen notk0WND
Uninen notk0WND
Tapa Ratsuton Päätön Ratsumies.

Bugit

  • Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen päällä on läpimenemis ongelmia Pyron kaasunaamarin ja muutaman sekalaisen esineen kanssa.

Trivia

  • Niinkuin muutamat muutkin Halloween hatut, Ratsuttoman Päättömän Ratsumiehen pää ei valitse satunnaista tasoa. Sen taso on aina 31, luultavasti siksi että Halloween on 31. lokakuuta.
  • Hatun käyttämätön tiedosto olisi antanut päähineen hehkua tiiminvärisenä, sen nimi on "pumpkin_hat_blue.vmt". Tästä huolimatta, pelissä ei ole tekstuuria siniselle hehkulle, tai tiedostoa ei oikeastaan käytetä.

Galleria

Ulkopuoliset linkit