Paardloze Hoofdloze Paardmann's Hoofdnemer

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Kijk 'ier, pompoenhoofd. Je bent klaar.
De Sniper

De Paardloze Hoofdloze Paardmann's Hoofdnemer is een hoed voor alle klassen. Het ziet eruit als het hoofd van de Paardloze Hoofdloze Paardmann, compleet met boom en griezelige gloeiende binnenkant.

Deze hoed was uitgedeeld aan spelers wie de Sleepy Holl0WND prestatie verdiende, door mee te helpen met het doden van de Paardloze Hoofdloze Paardmann dat spawnde in Mann Manor. Het was alleen verkrijgbaar tijdens de Halloween event.

Wanneer deze hoed gedragen werd was de speler immuun voor de Paardloze Hoofdloze Paardmanns "Boo" bespotting, maar niet van de schrik van de geest op Harvest.

Demonstratie

Gerelateerde prestaties

Ghostchievements icon.png Geestprestaties

Sleepy Holl0WND
Sleepy Holl0WND
Dood de Paardloze Hoofdloze Paardmann.

Bugs

  • De Paardloze Hoofdloze Paardmann's Hoofd heeft clipping problemen met het masker van de Pyro en enkele overige voorwerpen.

Trivia

  • Net als andere Halloween hoeden heeft de Paardloze Hoofdloze Paardmann's Hoofd geen willekeurig gekozen level; zijn level is altijd 31, waarschijnlijk doordat Halloween op 31 oktober is.
  • Deze hoed heeft een ongebruikt bestand waardoor de gloei teamgekleurd zou zijn, genaamd "pumpkin_hat_blue.vmt". Ondanks dit is er geen textuur voor de blauwe gloei en wordt het bestand ook niet daadwerkelijk gebruikt.

Galerij

Externe links