Masca de sudură

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
That's what it was made for.
Inginerul cu privire la Masca de sudură

Masca de sudură este un accesoriu pentru cap creat de comunitate pentru Inginer. Este o mască de sudură cu un model de flăcări colorate specific echipei.

Descrierea a fost scrisă de Shapechanger.

Trivia

  • Numele si design-ul flăcărilor pot face referire la mașinile americane cu motoare mari ce sunt numite, de asemenea, Hot Rod, și adesea având picturi de flăcări.
  • Masca de sudură cade pe fața inginerului când ține in mână schița construcțiilor sau când le cară, în prezent fiind singura pălărie ce posedă propria ei animație unică.
    • În plus, un Spion deghizat în Inginer ce poartă Masca de sudură poate avea pălăria căzută pe față echipând Sabotor-ul.
  • Inginerul poartă Masca de sudură în plus față de ochelarii lui. În realitate, prin geamul fumuriu al măștii de sudură și ochelarii săi vederea ar fi fost imposibilă. Acesta ar putea fi motivul pentru care deobicei ține masca de sudură ridicată.
  • Inginerul este văzut folosind o mască de sudură în acest video al Update-ului pentru Inginer, deși nu este aceeași mască de sudură. Totodată, această mască de sudură se poate vedea lângă o trusă de unelte la începutul video-ului, deasupra chitarei acustice a Inginerului.