Humanitaire Hachimaki

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ik ben held!
De Heavy prijst zichzelf omdat hij gedoneerd heeft

De Humanitaire Hachimaki is een promotionele hoed voor alle klassen. Het is een witte hoofdband met een teamkleurig kersenbloesempatroon op de voorkant.

Als onderdeel van de Japan Liefdadigsheidbundel update werd een set hoeden geïntroduceerd in de 23 maart 2011-patch. Deze hoed kon als onderdeel daarvan tot 6 april gekocht worden in de Mann Co. Winkel, alleen of als bundel, waarbij alle opbrengsten, exlusief belastingen, naar de financiering van het Amerikaans Rode Kruis (Engels) noodfonds gingen voor de hulpoperaties in Japan naar aanleiding van de zeebeving nabij Sendai.

Updateverleden

23 maart 2011-patch (Japan Liefdadigheidsbundel)

  • De Humanitaire Hachimaki is aan het spel toegevoegd.

7 april 2011-patch


Trivia

  • Een hachimaki (Engels) (鉢巻, letterlijk "helm-sjaal") is een gestileerde hoofdband in de Japanse cultuur, meestal gemaakt van rode of witte stof. Het werd gedragen als symbool van doorzettingsvermogen of inspanning door de drager ervan. Japanse kamikazepiloten in de Tweede Wereldoorlog droegen meestal een hachimaki voor hun laatste vlucht.
  • De bloem op de Hachimaki is een Sakura, een kersenbloesem, symbool voor Japan.
  • De Soldier draagt dit voorwerp over zijn ogen in plaats van op zijn voorhoofd. Dit komt omdat het model van de Huminitaire Hachimaki gebaseerd is op dat van de Heroïsche Hachimaki, dat ontworpen is als blinddoek.
  • De prijs van deze hoed was oorspronkelijk $7.99 zoals het vermeld stond in de officiële blog.

Galerij

Zie ook