Humiliation/ro

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
See Control point timing for a detailed list of exact capture timings for Control Point maps.

Exista diferite posibilitati de rezultate intr-un meci in Team Fortress 2, si conditiile aceastea variaza in functie de modul de joc.

Victorie/Infrangere

The two most common match outcomes are victory and defeat, which occur when the team succeeds or fails respectively in their objective: Exista doua cele mai comune rezultate la terminarea unui meci, acestea fiind victoria si infrangerea, care au loc cand o echipa reuseste sau esueaza la atingerea obiectivului.

Game mode Win/Loss conditions
Capturarea Steagului O echipa castiga capturand inteligenta de un anumit numar de ori. Echipa care nu reuseste sa termine prima obiectivul pierde.
Punctul de Control (Traditional) O echipa castiga cand captureaza toate punctele de control de pe harta. Daca reusesc, echipa adversa pierde.
Punctul de Control (Atac/Aparare) Echipa care ataca castiga daca captureaza totate punctele de control de pe harta. Echipa care apara castiga daca previne capturarea punctelor de control pana la scurgerea timpului.
Controlul Teritorial O echipa castiga cand captureaza fiecare punct de pe harta. Daca reusesc, cealalta echipa pierde. Echipa care in cele din urma captureaza toate teritoriile este victoria totala.
Payload Echipa care ataca castiga impingand cartul pana la celalalt capat al hartii. Echipa care apara castinga prevenind inamicii sa aduca cartul in punctul final pana la scurgerea timpului.
Payload Race O echipa castiga prin impingerea cartului in partea opusa a hartii. Echipa care nu reuseste sa completez obiectivul inaintea inamicilor pierde.
Arena O echipa casting daca omoara toti membrii din echipa adversa sau capturand punctul de control din centru. Echipa care este eliminata sau cedeaza punctul de control din centru pierde.
Regele Dealului O echipa castinga daca captureaza punctul central si-l apara timp de 3 minute.
Livrare Speciala O echipa castiga ducand Australium-ul la racheta folosind platforma de incarcare.

Umilirea

Can you feel ze Schadenfreude?
The Medic on humiliation

Umilirea are loc dupa orice victorie. In timpul Umilirii, toti jucatorii victorisi primesc 10% speed boost si toate armele obtin un bonus de criticale. Jucatorii din ambele parti au acesul sa intre in locul de respawn al inamicilor ca sa omoare pe oricine e inauntru, dar numai echipa victorioasa va putea folosii dulapurile de aprovizionare. De obicei umilirea dureaza timp de 15 secunde, cu toate ca timpul poate fi modificat de detinatorii server-ului cu comanda mp_bonusroundtime.

In timpul umilirii, echipa pierzatoare nu poate sa atace si se misca cu 10% mai incet. Echipa pierzatoare este vazuta din perspectiva third-person, care le permite sa isi vada caracterul fugind sau fiind foarte dezamagite. In timpul umilirii, Turetele inamicilor sunt dezactivate, Spionii isi pierd invizibilitatea (dar isi mentin deghizarea), jucatorii nu pot sa se sinucida, si sa foloseasca cabinetele de reaprovizionare.

Toti jucatorii in timpul Umilirii, si pierzatori si castigatori, au abilitatea de a se batjocurii si de a folosii batjocoraturi speciale, desi unele realizari care se obtin cu ajutorul acestora nu vor fi deblocate.

Animatii

Clasa Stand Fugind Aplecare
Scout Cocosat, sugandu-si degetul Alergat exageratm, aplecandu-se pe spate Pozitia fetala
Soldat Mainile ridicate pentru a se proteja Bratele ridicate in pozitia de predare Stand in vine, acoperindu-si capul cu mainile
Pyro Bate din picior, dezamagit Alearga in batjocura, lasundu-se aplecat in spate Stand intr-un genunchi
Demoman Picioarele stranse, se protejeaza folosind-usi mainile Alergat exagerat, aplecat in spate Ghemuit intr-o pozitie defensiva
Heavy Sta cocosat Mainile ridicate, cersind pentru mila Ghemuit ca o mingie, pentru a se ascunde
Inginer Bratele ridicate in pozitie de predare Bratele ridicate in pozitie de predare In genunchi, cu bratele ridicate in pozitie de predare
Medic Fugind cu bratele ridicate Bratele ridicate in pozitie de predare Stand in vine cu bratele ridicate
Sniper Bratele ridicate in pozitia de predare O mana pe cap pentru a se proteja In vine cu bratele ridicate
Spion Facepalming Acopera fata cu ambele maini Stand in genunchi cu o mana pe fata

Galerie

Moartea Subita

Articol principal: Sudden Death

Modul de moarte subita e activat cand nici una din echipe nu reuseste sa termine obiectivul pana la scurgerea timpului. Modul acesta este dezactivat pe orice versiune de PC.

Impas

We lose, but they do not win?
The Heavy when Stalemate starts

Cand o runda se termina cu moarte subita, si nici una din echipe nu au reusit sa se omoare pentru a completa obiectivul pana la finalul limitei de timp, jocul este in Impas si nici o echipa nu primeste puncte. Acesta produce de asemenea un efect similar cu umilirea, exceptand faptul ca ambele echipe sunt afectate. Este posibil sa omori membrii din echipa adversa cu batjocoraturi speciale, dar nu este posibila obtinerea unei realizari legate de acestea. Nu poti schimba armele in impas. Prin urmare esti singurul care poate sa batjocoreasca cu arma pe care o aveai cand a inceput Impasul.

Galerie

Realizari

Leaderboard class soldier.png Soldat

Contravenția din Geneva
Contravenția din Geneva
Omoară 3 inamici fără apărare la sfarșitul unei singure runde.


Schimbari antecedente

13 August 2009 Patch (Classless Update)

  • A fost adaugat modul de Umilire in joc.

Bug-uri

  • Daca medicul are orice arma secundara, mana lui dreapata va aparea rasucita, ocasional batand-usi in cap in timp ce se misca.

Altele

  • In timpul umilirii, echipa pierzatoare nu poate folosii comanda de kill sau explode ca sa se sinucida.