Hydro

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Hydro
Hydro Dam.png
Perustiedot
Karttatyyppi Alueen hallinta
Tiedostonimi: tc_hydro
Tekijä(t): Valve
Kartan tiedot
Ympäristö: Teollinen
Asetelma: Päivänvalo, aurinkoinen
Vaaroja: Onkalot
Kartan esineet
Healthico.png Terveyspaketteja: Smallhealth.png ×13  •  Mediumhealth.png ×12
Ammoico.png Ammuslaatikoita: Smallammo.png ×20   •   Mediumammo.png ×11   •   Largeammo.png ×6
Kuvat
Menu photos tc hydro.png
Map Overview
Hydro overview.png
Tämä piste ei aio kaapata itseään! Tulkaa tänne!
Engineer

Hydro on is a Alueellinen Hallinta -kartta, ja yksi kuudesta varhaisesta kartasta, joka sisällytettiin peliin sen julkaisussa. Toistaiseksi, Hydro on ainut viralline Alueellinen Hallinat -kartta, mahdollisesti tämän tyypisen kartan monimutkaisuudesta ja vaikeudesta suunnitella.

Hydro -kartassa tarkoituksena on ottaa haltuunsa koko kartta kaappaamalla "alueita". Jokainen peli on satunnaisesti valittu kuudesta mahdollisesta "piste vastaan piste" -peliasetelmista, missä molempien tiimien täytyy kaapata vastakkainen hallinta piste, samlla puollustaen omaansa. Sen jälkeen, kun tiimi onnistuu kaappaamaan vihollisen hallinta pisteen, seuraava kierros alkaa, sijoittuen eri osaan kartalla (mikä on satunnaisesti luotu). Kun tiimi on kaapannut kaikki neljä aluetta, hyökkäävän tiimin täytyy kaapata vihollisjoukkueen päämäjä sillä aikaa, kun vastustava tiimi koettaa puollustaa sitä hengellään. Jos Päämaja -piste kaapataan, hyökkäävä tiimi voittaa kierroksen. Kun uusi kierros alkaa, alueet palautetaan alkutilaan ja uusi, satunnainen peli, valitaan.

Millä tahansa kierroksella Alueen Hallinta -pelimoodissa (lukuunottamatta RED/BLU -Päämaja kierroksia), jos hallinta piste ei ole kaapattu kahdeksassa minuutissa, peli menee Äkkikuolema -moodiin.


Tutustuttamis video

Sijainnit

RED -hallinta Piste 1: Tutka lautasantenni

Tutka lautasantenni -hallinta piste.
 • Hallinta Piste: Hallinta piste sijaitsee pienen, ympyränmuotoisessa -rakennuksessa suuren tutka-antennin alla. Rakennus on kohotettu kulho -muotoisen betoni muodostelman keskelle.
 • Sisäänpääsyt tulva -alueelta: Tutka lautasantenni on liitetty tulvineeseen alueeseen kartalla parilla maatason tunnelilla.
 • Sisäänpääsyt turbiini -huoneesta: Turbiini -huone on liitetty tutka lautasantenniin suuren kivimuodostelman kautta. Tämä kivimuodostelma on jaettu kahteen, keskeltä reiällisiin, polkuun, jotka jakautuvat vasemmalle ja oikealle tutka lautasantennin loppuun, liittyen turbiini -huoneeseen toisessa päässä.
 • Sisäänpääsyt silta -alueelta: Tutka lautasantennilta on kolme reittiä silta -alueelle. Ensimmäinen on suuri reitti on oikeankäden puolella kartalla. Kaksi muuta reittiä ovat vasemmalla pää -reitistä, yksi reitti mennen vasemmalle (joko alas maahan tai hoitosillalle, kun keskimmäinen reitti liitty suoraan silta -alueen kallionkielekkeelle.
 • Portaiden alapuolella: Kaikkien portaiden läpi, tutka lautasantenni alueella, voi ampua, ja ovat yleinen paikka Vartiotykeille.

BLU -Hallinta Piste 1: Voimalaitos

Voimalaitos -hallinta piste.
 • Hallinta piste: Hallinta piste on sijoitettu metallisella sillalla, turbiini -huoneessa.
 • Sisäänpääsyt tulva -alueelta: Tulva -alue liittyy kolmella reitillä turbiini -huoneeseen. Kaksi reittiä vasemmalla liittyy avonaiseen alueeseen turbiini -huoneen ulkopuolella, mikä itsessään mahdollistaa pääsyn, joko rakennuksen alapuolelle tai huoneeseen, missä on isoja putkia. Kolmas reitti on oikealla ja menee tulvaiselta alueelta pientä tunnelia pitkin alempaan, vasempaan reittiin.
 • Sisäänpääsyt silta -alueelta: Turbiimi -huone on littetty silta -alueeseen päätiellä, viemäritunneleilla, ja ilmastointijärjestelmällä. Päätie johtaa turbiini -huoneen ulkopuolelle, joka sallii pääsyn rakennuksen alempiin tai keskimmäisiin tasoihin. Viemärit liittävät silta -alueen turbiini -huoneen alempiin alueisiin, sillä aikaa kun ilmastointijärjestelmä liittävät silta -alueen katon huoneeseen täynnä putkia päärakennuksen vieressä.
 • Sisäänpääsyt tutka lautasantennilta: Tutka lautasantenni liittyy turbiini -huoneeseen kivumuodostelman kautta. heti rakennuksen sisällä, ulospääsytiet johtavat hoitosillalle, tai seuraa portaita alas keskimmäiseen huoneeseen.
 • Palvelu huone: Pieni ikkunallinen rakennus on sillan vieressä. Tätä huonetta käytetään usein piilopaikkana Engineereille, koska se sallii heidän nähdä hyökkääjät tulematta ammutuksi.

RED Control Point 2: Pato

Pato -hallinta piste.
 • Hallinta piste: Tulva -alueen hallinta point sijaitsee nostetun betoni -lohkon päällä, keskelle avointa aluetta, jossa on tyyntä vettä.
 • Sisäänpääsyt silta -alueelta: TSilta -alue liitty tulva -alueeseen ylä -ja alareiteilläh. Molemmat tiet yhtyvät luolaan, joka sitten jakautuu ylä -, ala -ja viemäri -reittiin. Ylä-reitti liittyy kielekkeeseen, joka on sillan yläpuolella. Alempireitti seuraa vettä maanpäällä kielekkeen alapuolelle. Viemäri -reittin uloskäynti on rekan edessä, aivan sillan vieressä.
 • Sisääpääsyt tutka lautasantennilta: Tulva -alue liittyy tutka lautasantenniin kahdella tunnelilla. Yksi tunneli menee ulos lähellä tulva -alueen spawni -huonetta sillä aikaa, kun toinen tulee ulos tulva -alueen hallinta pisteen takana.
 • Sisäänpääsyt turbiini -huoneesta: Turbiini -huone liittyy tulva -alueeseen kolmella reitillä. Yksi reitti johtaa maatasolta oikealle, ennen pitkää liittyen tulva -alueella olevaan pitkään portaikkoon. Toinen reitti seuraa maata vasemmalle, joka voi joko jäädä maatasolle tai liittyä pitkien portaiden päähän. Viimeinen reitti jakautuu toisesta reitistä ja johtaa pieneen tunneliin vesi -alueelle tulva -alueen hallinta pisteen takana.
 • Toiset varaston ikkunat: Tulva -alueen spawni -huoneessa on toinen kerros, jota Sniperit käyttävät usein pesänään.

BLU Control Point 2: Varastorakennus

varastorakennus -hallinta piste
 • Hallinta piste: Silta -alueen hallinta piste on matalalla betonisillalla ison rakennuksen ulkopuolella.
 • Sisääpääsyt tutka lautasantennilta: Silta -alue liitty tutka lautasantenni -alueeseen kolmella reitillä. Pääreitti painautuu yhteen kartan vasentapuolta. Toinen reitti liittää silta -alueen kielekkeen tutka lautasantenni -alueen keskelle, kun oikea reitti tulee ulos tutka lautasantenni -alueen puolen kielekkeelle.
 • Sisäänpääyt tulva -alueelta: Tulva -alue liitty silta -alueeseen kahdella reitillä. Ylempi reitti liittää ulospääsyt tulva -alueen yläpuolella, kun taas alin reitti tulee ulos veteen tulva -alueen hallinta pisteen takaa.
 • Sisäänpääsyt turbiini -huoneesta: Silta -alue liittyy turbiini -huoneeseen tien, viemärin ja ilmastointijärjestelmän kautta. Tie johtaa pieneen alueeseen, joka liittää keskimmäisen ja alemman alueen turbiini -huoneesta. Viemäri johtaa alempaan alueeseen turbiini -huoneessa, ja tuuletusaukot liittyvät huoneeseen täynnä putkia päärekennuksen vieressä.

BLU & RED -tiimien viimeiset hallinta pisteet: Päämaja

Strategia

Pääartikkeli: Yhteisön Hydro -strategia

Hallinta pisteen aikautus

Alueellinen Hallinta -kartta


Komentopisteet Kerroin Sekuntia
Center four control points ×1
10 ,000
×2
6 ,667
×3
5 ,455
×4
4 ,800
Final control points ×1
5 ,000
×2
3 ,333
×3
2 ,727
×4
2 ,400


Liittyvät saavutukset

Achieved.png Yleiset

Ankara Taistelu
Ankara Taistelu
Voita Hydro ilman yhdenkään komentopisteen menettämistä.


Maailmanmatkaaja
Maailmanmatkaaja
Pelaa kokonainen peli kartoilla 2Fort, Dustbowl, Granary, Gravel Pit, Hydro ja Well (CP).


Päivitys historia

28. syyskuuta 2007 -päivitys
 • Korjasi tilanteen, missä pelaajat voisivat jäädä jumiin tc_hydro.

25. lokakuuta 2007 -päivitys

 • Korjasi ongelman Hydro -kartassa, mikä pystyisi tapahtumaan, kun palvelin tyhjeni kesken kierroksen.

15. marraskuuta 2007 -päivitys

 • Korjasi pelaajien kyvyn hypätä ulos kartalta -hyödynnyksen.

27. toukokuuta 2010 -päivitys

 • Lisäsi uudellen-spawnaus aikaedun, kun tiimi aloittaa minkä tahansa hallinta pisteen kaappauksen. Tämä nollataan, kun kaappaus -edistys alkaa uudelleen.
 • Korjasi useita nobuild ja playerclip -ongelmia, jotka yhteisö raportoi.
 • Poisti logiikan, joka vähensi spawn -aikaa kierroksen aikaan perustuen.

10. heinäkuuta 2013 -päivitys

 • Korjasi clip brush -hyödynneksen, missä pelaajat kykenisivät lähtemään pelin maailmasta.
 • Korjasi pelaajien kyvyn päästä monumentin yläpuolelle.

Bugit

 • The boom -muuri Blu -tiimin Päämajan sisäänpääsyn luona on kiinteä, kun Voimalaitoksen hallinta piste on BLU -tiimin omistama, mutta ei silloin, kun RED -tiimi omistaa sen ja BLU -päämaja on hyökkäyksen kohteena.

Trivia

 • Tutka lautasantennin hallinta piste on perustunut Arecibo -radioteleskooppiin.
 • Hydro -kartta esiintyy Worms: Reloaded -videopelissä yhtenä linnoista.

Galleri

Katso myös