Incinerated Barn Door Plank

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Incinerated Barn Door Plank er en smede-ingrediens der blev tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen. Den fremstår som et langt knækket bræt med en hængelås og brændmærker ved enderne

Opdateringshistorik

19. juni 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Barn Door Plank blev tilføjet til spillet.

20. juni 2012-opdateringen

27. juni 2012-opdateringen

  • Blev sammen med andre mystiske skatte brændt til en lille bunke aske og omdøbt til Incinerated Barn Door Plank. Hvis genstanden smedes med tre andre brændte skatte vil man skabe en Pile of Ash.

Fejl

Paratviden

  • Hvis man udstyrer Eliminering af det umulige-sættet vil det ændre Barn Door Plank-beskrivelsen til "...year in, year out...", med tilfældige bogstaver fjernet (det er forskelligt fra spiller til spiller hvilke bogstaver som er fjernet), som er en del af en sætning fra novellen "The Adventure of the Copper Beeches", som er en del af The Adventures of Sherlock Holmes samlingenn. Når den bliver sammensat med de andre genstande tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen, er den fulde sætning "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser."

Oprindelig genstand

Backpack Barn Door Plank.png
 Barn Door Plank 
Niveau 1 Planke
 
Denne ladedørsplanke ser overhovedet ikke mystisk ud, før du ser på den fra et atomart niveau. Hey, der er en hest der ved siden af alle de atomer. De tager ture om at ride hesten. Mand, hvordan kom en hest derhen? Rimelig pokkers mystisk.