Genstandsdrop-system

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Ja. Jeg kan lide dette nye våben.
Heavy
Et Reggaelator drop.

Genstandsdrop-systemet er processen når en genstand uddeles i Team Fortress 2. Der uddeles en tilfældig genstand til spillere på en regelmæssig basis indtil en ugentlig tidsgrænse er nået.

Dette system blev først introduceret ved Sniper mod Spy Opdateringen for at ændre uddelingen fra at være afhængig af præstationer. Dets formål var at forbedre tilgængeligheden for de forskellige udvidende kvaliteter i spillet, mens man modvirkede trangen til at farme præsentationer (som betød at man ikke skulle gøre store ting for at opnå nogle præsentationer) eller bruge trejde-parts værktøjer til at forfalske opnåelsen af præsentaioner. Selvom, dette system medbragte en ny made at fremskaffe genstande på, ved navn idling.

Efter 11. juli 2013-opdateringen, ændrede Genstandsdrop-systemet. Spillere er nu nød til at acceptere nye genstande droppet for at kunne fortsætte til næste drop. Denne ændring blev lavet for at forhindre spillere fra idling.

Nuværende system

En graf som viser forholdet mellem tidsinterval og antal drop.
En pil som viser uddelingen af genstande pr uge.

Det nuværende genstand drop system blev introduceret i April 20, 2010.[1] Spillere garanteres at finde genstande på normale tidperioder fra 30 til 70 minutter, med en gennemsnitlig tid på 50 minutter.

Systemet har en grænse for hvor stor spilletiden hvor drops kan forekomme. Denne grænse er anslået til at være 10 timer hver uge. At spille over tidsgrænsen vil ikke medføre flere genstande[2]. Mann Co. Supply Crates og andre anvendelig genstande dropper efter et andet tidsystem, hvilket betyder at disse genstande ikke påvirker tidsintervallet på normale drops.[3][4] Systemet nulstiller hver spillers tidsgrænse hver tirsdag omkring 00:00 Greenwich Mean Time (GMT)[7:00 PM EST, 8:00pm EDT onsdag]. Hvis en spiller spiller mindre end sin tidsgrænse på en uge, vil hans resterende tid blive tilføje til næste uge, så en spiller som ikke spiller i en uge vil få dobbelt så mange genstande den efterfølgende uge. Mængden af tid en spiller kan gemme har en grænse på det dobbelt af hvad man kan få tildelt på en uge (omkring 20 timer).

For at en spiller kan få en genstand som drop, skal de først være "aktiv og spille" det vil sige at følger disse krav.

 • Er tilsluttet til en VAC sikker server.
 • Besvare drop notifikationer i spillet uden anvendelse af tredje parts programmer til at gøre det.
 • Kun har et eksempel af spiller kørende.
 • Er ikke i textmode.[5]

De droppede genstande bliver lagret i Rygsækken efter spilleren dør, mens man ser hovedmenuen, efter en byttehandel er færdig, hvis man åbner Mann Co. Butikken, eller hvis man vinder 10 dueller. Hvis spilleren forlader en server efter at have modtaget genstanden, men før den lagres i rygsækken, en meddelelse vil alarmere spilleren om den/de nye genstande når man besøger hovedmenuen igen. En meddelelse om nye genstande skal afvises før andre nye genstande kan findes. Sommetider, droppet, byttet, eller smedet kan side fast "i limbo" og vil måske ikke vises med det same i spillerens rygsæk. Dette kan ske på Instant-respawn serverer som blokere "Nye Genstande fundet!" pop-up besked. Ved besøg i Mann. Co. Butikken eller ved at forlade en server vil normalt genindsætte disse genstande til spillerens rygsæk.

Selvom det er blevet opfattet at hvert våben har same chance for at blive droppet til en spiller, fremstå det at specifikke våben som er en del af et set vil droppe mere eller mindre end andre. Det er ikke kendt hvor hvilke af disse våben er sjældnere eller mere normale.[6]

Under Gratis-at-spille systemet introduceret i Über opdateringen, Folk som spillede gratis fik et begrænset antal af genstands drops (med ingen sjældne eller beklædnings genstande) indtil de opgraderede deres bruger til Premium status, hvorefter de ville få adgang til hele genstandsdrop systemet.[7]

Fordele og ulemper

En positive del af systemet er at det tillader nye og gamle spillere at optjene våben ved at investere i spilletid. Det tillader spillere at spille som hvilken som helst klasse, så længe de spiller spillet er spilleren berettiget til et genstandsdrop. Men hvis spillere spiller mere end 10 timer i ugen, vil de ikke blive belønnet for ekstra spilletid.

Mange spillere modtager uønsket duplikationer. Dette problem blev løst ved introduktionen af at smedesystemet, og senere ved byttesystemet, som tillod spillere at henholdsvis smede og bytte mange af tilgængelig genstande (med nogle undtagelser) med hinanden. [8]

Præstation milepæl

April 29, 2008, Valve afslørede tre set optjene våben som del af Gold Rush Opdateringen. Disse våben blev optjent ved at fuldføre et antal af præsentationer, som ville færdig gøre en Præsentation milepæl. Der var tre Præsentations milepæle I alt, med hver enkle efterfulgt af flere præsentationer. Når en milepæl var færdiggjord, ville spilleren modtage den individuelle våben set som passede til den færdige milepæl. Denne betingelse blev senere mindsket for at reducere spillere fra at grinde præsentationer bare for at få våben.

Maj 21, 2009, Valve implementeret et nyt system til tilfældige drops for optjenings genstande, og oprindeligt nedlagde de milepæls systemet. Valve skiftede hurtigt tilbage til Præsentations milepæl systemet, sammenkoblet med genstandsdrop systemet, til Sniper og Spy våben i 29. maj 2009-opdateringen. Dette milepæls system er siden blevet brugt i Krig! Opdateringen og ligeså i Engineer Opdateringen.

Opdateringshistorik

Forhenværende system

Rygsæk ikonet før Mann-Conomy Opdateringen.

Man beholdte de Præsentations milepællen som var tilstedeværende for Scouten, Pyroen, Heavyen, og Medicen, Valve implementere tilfældige dropsystemet for at bibeholde balancen ved klasserne hvis en ny klasseopdatering skullle udkomme. Dette system blev flikket sammen med spillet som en del af Sniper mod Spy Opdateringen i maj 21, 2009.

Valve beregnede den gennemsnitlige tid en Team Fortress 2 spiller spillede, derefter valgte de en standard tid som blev brugt til at markere. Hver 25 minuts spilletid, ville spillet vælge et tilfældigt nummer for at bestemme om spilleren skulle modtage et våben eller ej. Hvis spilleren er heldig (25% per chance pr genstand), så ville de finde en tilfældig genstand. Hvis spilleren var uheldig (75% chance), så ville de ikke få noget og markøren ville blive nulstillet. En anden udbygning er at en timer som kør efter 15,430 sekunder (4 timer, 17 minutter, og 10 sekunder) intervaller som gave en ekstra chance med 1 af 28 chance for at få en hat. Den gennemsnitlige tid for at finde en eneste genstand var 1 time og 40 minutter (medregnet duplikationer). Siden våben blev givet ud efter en tilfældig nummer generator, varierede erfaringer.

Da det allerførst kom ud, ville genstande kun droppe hvis spillleren var tilsluttet til Steam Community. Hvis spilleren ikke var logget ind til hans/hendes venneliste, eller hvis Valve foretog vedligeholdelse på Steam Community, ville spilleren ikke modtage nogle genstande drops samtidig med nævnte. Hvis en spiller havde kontakt til en server, som havde mistet kontakt til Steam, ville drops ikke forekomme før serveren har genoprettet.

Systemet resulterede også I at nogle uheldige spillere ikke fandt nogle genstande i lange tidsperioder. Det nuværende system har fjernet dette og forøget hyppigheden for at en genstande dropper.

Dobbelt Drop-hyppigheds Uge

December 22, 2010, Valve annoncerede at genstands drop-hyppigheden ville blive dobbelt mellem december 23, 2010 og december 30, 2010. Alle spillere som spilled under den tidsperiode fik også en Stocking Stuffer Nøgle.[9]

En anden Dobbelt Drop-hyppigheds Uge blev annonceret i juni 2, 2011, som varede fra juni 3, 2011 indtil juni 10, 2011.[10]

En tredje Dobbelt Drop-hyppigheds Uge blev annonceret i december 14, 2011, og varede fra december 15, 2011 til december 21, 2011 til at falde sammen med den Australske Jul 2011 opdatering.[11]

Galleri

Ikke droppende genstandeMaling opnåelig gennem drops

Paints obtainable through the item drop system
Billede Navn Farve Billede Navn Farve
Paint Can 729E42.png Utvivlsomt Grøn #729E42 Paint Can 7D4071.png En Stor Fordybelse i Lilla #7D4071
Paint Can CF7336.png Mann Co.-orange #CF7336 Paint Can A57545.png Muskelmannbraun #A57545
Paint Can 51384A.png Nobel Hattemagers Violet #51384A Paint Can C5AF91.png Ejendommelig Kedelig Farvetone #C5AF91
Paint Can 7E7E7E.png Forældet Skæg-grå #7E7E7E Paint Can 694D3A.png Radigan Conagher-brun #694D3A
Paint Can E7B53B.png Australiumguld #E7B53B Paint Can D8BED8.png Farve nr. 216-190-216 #D8BED8
Paint Can 7C6C57.png Den Gamle Rustikke Farve #7C6C57 Paint Can 424F3B.png Zepheniahs Grådighed #424F3B


Rygsæk

Hovedartikel: Backpack/da

Opdateringshistorik

21. maj 2009-opdateringen (Sniper mod Spy Opdateringen)

 • Tilføjede genstandsdrop systemet.

19. marts 2010-opdateringen

 • [Udokumenteret] Beklædnings genstande findes nu efter hat droppe hyppigheden, i stedet for våben drop hyppigheden.

April 20, 2010 [Genstandsskema-opdatering]

 • Opdaterede det tilfældige drop system til det nuværende system.

23. december 2010-opdateringen

 • [Udokumenteret] Fordoblede genstandes drop hyppighed for den næste uge (december 23, 2010 til december 30, 2010).

3. juni 2011-opdateringen

 • Fordoble genstandes drop hyppighed for den næste uge (juni 3, 2011 til juni 10, 2011).

10. juli 2013-opdateringen

 • Genstands drop systemet kræve at du accepter nye genstande eller afviser den nye genstande meddelelse før du kan finde nye genstande.

1. april 2014-opdateringen

 • Crate drop hyppighed er minsket en smule.

Referencer

Se også

Eksterne links