Calitate

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Hmm, uită-te la frumusețea asta.
The Sniper

Calitatea este o proprietate a unui obiect reprezentată în joc prin culoarea denumirii obiectului, care poate fi uneori însoțită de un prefix anume. Orice obiect poate avea o singură calitate. Aceasta este determinată de momentul în care a apărut obiectul și de orice alterare ulterioară.

Calitatea este o proprietate strict cosmetică și nu afectează cu nimic în timpul jocului decât prin afișarea unor mesaje adiționale pe ecran – mesaje care au legătură cu împlinirea unor operațiuni cu un obiect.

Obiecte normale

Backpack Scattergun.png

Pușcă cu Alice
Pușcă cu Alice Nivel 1

Calitatea normală este atribuită armelor stoc. Acestea sunt armele standard cu care încep toți jucătorii și care nu sunt poziționate în rucsac. Acestea sunt singurele arme disponibile dacă jocul nu se poate conecta la Steam. Variante Unice ale acestor obiecte pot fi create folosind o Etichetă de Nume sau o Etichetă de Descriere cu o armă stoc, care se pot vedea apăsând "Arată Obiectele Stoc" din rucsac.

Obiecte unice

Backpack Degreaser.png

Degresatorul
Aruncător de flăcări Nivel 10
65% schimbare mai rapidă de arme
-25% pagube foc

„Unică” este calitatea distribuită obiectelor care se pot găsi prin sistemul de drop aleatoriu a obiectelor din joc, fabricare sau achiziție din Magazinul Mann Co.. Așadar, calitatea „Unică” este considerată ca fiind calitatea implicită a obiectelor.

Obiecte vechi

Vezi și: Vintage quality distribution
Backpack Natascha.png

Vintage Natașa
Minigun Nivel 5
La atingere: 100% șanse de a încetini ținta
-25% mai puține pagube
viteză mai mică de rotaţie a tamburului

Calitatea „Vechi” a fost introdusă împreună cu Actualizarea Mann-Conomy, în care anumitor obiecte le-a fost acordată această calitate pentru a spori prețul acestora în schimburi; oricum, nu aduc nicio diferență de funcționare față de versiunea Unică a acestor obiecte. În unele cazuri, obiectele care au fost re-acordate jucătorilor de către Steam Support au avut calitatea „Vechi” distribuită.

Obiecte autentice

Vezi și: Genuine quality distribution
Backpack Sun-on-a-Stick.png

Autentic Soarele-pe-Băț
Buzdugan RIFT Nivel 10
100% lovituri criticale împotriva jucătorilor ce ard
-25% mai puține pagube
Capătul ţepos se duce în celălalt bărbat.

Calitatea „Autentic” a fost original introdusă odată cu promoția RIFT. Calitatea „Autentică” este folosită pentru a deosebi obiectele obținute ca o promoție între jocuri de obiectele obținute prin metode precum fabricare sau cădere aleatorie.

Obiecte neobișnuite

Vezi și: Unusual quality distribution
Backpack Napper's Respite.png

Neobișnuit Răgazul Adormitei
Level 0 - 100
Efect: Inimă Rotitoare
După o lungă zi de ars cercetași.

Pălării neobișnuite

Vezi și: Hats, Unusual effects

Pălăriile neobișnuite sunt pălării care au efect de particule atașat.

Singura metodă de a obține o pălărie Neobișnuită este prin deschiderea unei Cutii de Aprovizionare Mann Co. cu Cheia Cutiei de Aprovizionare Mann Co., sau prin schimb. Versiuni neobișnuite ale pălăriilor conținute într-o Cutie Festivă de Iarnă puteau fi obținute prin deschiderea unei cutii cu Cheia Cutiei Festive de Iarnă în timpul evenimentului Crăciun Australian.

Refabricarea împreună a două pălării neobișnuite nu va produce o altă pălărie neobișnuită; ci va produce o simplă pălărie Unică .

Actualizarea Scream Fortress

Articol principal: Scream Fortress

Două noi obiecte cu calitatea neobișnuită au fost introduse odată cu această actualizare: Fierul Vechi Bântuit și Taietorul de Capete al Călărețul Fără Cap și Cal. În afară că are calitatea neobișnuită, Taietorul de Capete al Călărețul Fără Cap și Cal nu are nici un atribut diferit față de Ochiolander.

Obiecte Comunitare

Vezi și: List of Community weapon owners, List of Wiki Cap owners
Backpack Medi Gun.png

Community Vindecător
Vindecător Nivel 50
Efect: Sclipirea Comunității
Dat către contribuitorii valoroşi ai comunitaţii

( Nu poate fi Schimbat sau Folosit în Creare )

Obiectele cu calitatea „Comunitate” sunt special acordate de către Valve către indivizii care au contribuții semnificante de valoare către comunitatea Team Fortress 2. Obiectele „Comunității” au efectul de particule Sclipirea Comunității atașat și o descrierea adițională setată „Dat către contribuitorii valoroși ai comunitații”. Obiectele cu calitatea Comunitate care provin de la anumite arme stock primesc și o mărire a Phong shading-ului, armele având o aparență mai lucioasă.

Obiectele Stock cu calitatea Comunitate care au existat înainte de introducerea etichetelor sunt derivate de la calitatea lor Normală. Din cauza aceasta, ele nu pot fi descrise sau denumite, oricum variantele mai noi sunt derivate de la calitatea Unică; și se comportă ca atare.

Obiectele Facute de Sine

Vezi și: List of Self-Made item owners
Backpack Dalokohs Bar.png

Făcut de Sine Ciocolata Dalokohs
Casetă cu mâncare Nivel 50
Adaugă +50 max viaţă pentru 30 de secunde
Efect: Sclipirea Comunității
Eu l-am făcut!

( Nu poate fi Schimbat sau Folosit în Creare )

Aceste obiecte sunt versiune speciale ale armelor făcute de comunitate date contribuitorilor care le-au creat. Ca și obiectele contribuite de comunitate, au efectul "Community Sparkle" atașat și o descriere cu rândul "I made this!". Vezi Pagina de contribuții pentru a vedea când au fost introduse în joc.

Obiectele Valve

Backpack Rocket Launcher.png

Valve Lansatorul De Rachete
Lansator de Rachete Nivel 100
+1009900% daune făcute
+109900% mai multe gloanțe
+75% viteză mai rapidă de tragere
Pe lovitură: +250 viață
Pe ucidere: 10 secunde de șansă 100% de critical
+50% viteză proiectil
+100% mișcare mai rapidă la folosire
Efect: Flying Bits

( Nu se poate Folosi în Schimburi sau Creare )

Armele Valve sunt versiuni ale armelor originale date angajaților Valve. Toate armele valve au Nivelul 100. Aceste arme au și un efect special atașat numit Flying Bits. Din cauza naturii lor de arme ale dezvoltatorilor, anumite obiecte Valve au atribute precum cele văzute în exemplul din rucasc; în orice caz, aceste atribuții nu sunt neapărat necesare calității Valve. Arma valve arătată în poza din dreapta este Lansatorul de Rachete a lui Robin Walker. Poate fi văzut aici

Calitățile și culorile lor respective

Culoare Numele Calității Exemplu
#B2B2B2 Normal Pușcă cu Alice
#FFD700 Unic Degresator
#476291 Vechi Natașa (Vechi)
#4D7455 Autentic Soarele-pe-Băț (Autentic)
#8650AC Neobișnuit Răgazul Adormitei (Neobișnuit)
#70B04A Comunitate Vindecător (Comunitate)
Făcut de sine Ciocolata Dalokohs (Făcut de sine)
#A50F79 Developer Lansator de Rachete (Valve)

Culori nefolosite

Culoare Numele calității Exemplu
#8D834B Raritate2 Raritate2
#CF6A32 Raritate3 Raritate3
#476291 Personalizat Personalizat

Vezi și