Genstandsskema

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
For mere i dybdegående teknisk dokumentation angående Steam Web API og GetSchema, se WebAPI (Engelsk).

Genstandsskemaet er en ressource i Team Fortress 2, som definerer alle eksisterende genstande og egenskaberne de har tilknyttet. Man kan få adgang til genstandsskemaet af spilklienten på adskillige interface-menuer, hvor Mann Co. Butikken, Kataloget og spillerens rygsæk er inkluderet. Hver genstand på skemaet er vedligeholdt som et objekt med et varierende par af nøgle-værdier, der betegner dets navn, type, placering, evner (som for eksempel om Malerbøtte eller Navneskilt kan blive brugt på det) og hvilke klasser, der kan bære det. Alle værdier er listet i detalje på WebAPI/GetSchema (Engelsk).

Udover det normale genstandsskema, er skemaversionen trukket af spilklienten kendt som 'klientskema'. Klientskemaet er opnået i VDF(Engelsk) format til analysering af game engine, og inkluderer andre detaljer ikke fundet i standard skemaet, som udstyrsregion, tilknyttet våbenlyde og kropsgruppe for hver genstand. Begge versioner af genstandsskemaet inkluderer definitioner for alle genstands-egenskaber, genstandssæt, partikeleffekter og genstands-levels og -rangeringer for Sære våben og kosmetiske våben.

Klientskemaet er lagret lokalt på både klienten og serveren som tf/scripts/items/items_game.txt. Klienten og serveren loader denne kopi af skemaet ved opstart. Når den er forbundet, sender genstandsserveren klienten og serveren en URL, hvor det nyeste skema kan blive downloadet, som klienten og serveren så downloader og bruger. Efterfølgende opdateringer til skemaet er håndteret gennem genstandsserveren på denne måde. Efter 15. oktober 2014-opdateringen, er items_game.txt beskyttet af en digital signatur og hverken klienten eller serveren vil opstarte, hvis den er blevet modificeret.

Genstandsskema opdateringer

Se også: Opdateringer

Alle opdateringer til genstandsskemaet for Team Fortress 2 og Team Fortress 2 Beta er holdt i OPTF2 Skemasporer (Engelsk), et Git-depot. Tidligere versioner og ændringer i opdateringer kan ses som diffs.

Se også

Eksterne links