Itemtest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Itemtest
Item test.jpg
Grundlæggende information
Filnavn: itemtest
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Industriel
Scenarie: Indendørs
Map Overview
Itemtest overview.png
Ja. Jeg kan lide dette nye våben.
Heavy

Itemtest er en testebane udgivet med Australsk jul-opdateringen. Det er en modificeret version af det BLÅ holds spawn-rum fra Kontrolpunkts-banen Gorge.

Banen tillader nemme afprøvelse af selvlavede modeller i et kontrolleret miljø, med muligheden for at gemme og loade adskillige konfiguration-opsættelser hurtigt. For normale spillere, giver den en måde, hvorpå man kan forhåndsvise genstands-kombinationer, maling og partikeleffekter.

Banen består af et Genforsyningskabinet i banens top center sektion. Øverst på vesntre hånd er der en lille gang, som bøjer halvvejs igennem. Når man dør, kan man spawne få specifikke steder på banen.

En vigtig notering er at visse oplåselige våben, når de er spawnet på en spiller, ikke vil virke korret. Som eksempel, vil våben, som ændrer en død spillers ragdoll ikke virke (såsom Saxxyen). Dette er fordi Itemtest vil loade genstandens model, men ikke dens unikke egenskaber, så egenskaberne er delt med de normale våben, som det oplåselige våben er baseret på.


Funktionalitet

For at komme ind på Itemtest-banen, skal du indtaste map itemtest i konsollen. Når den er loadet, vil konsol-kommandoen "itemtest" vise genstandstest-menuen, som styrer tilføjelsen af selvlavede modeller. Op til fire genstande kan blive båret på hver klasse.

Teste-menuen inkluderer også funktioner til at spawne og manipulere adskillige bots med varierende opførelser (såsom at løbe, krybe, etc). En sekundær kommando "itemtest_botcontrols" tager en mindre HUD-menu frem med muligheder for at ændre bot-opførelsen hurtigt, uden at bringe hele test-menuen frem, som gør det til en ideal tast at binde.

Menuen tillader også at gemme og loade selvbestemte konfigurationer hurtigt. Konfigurationerne er gemt i filerne med ".itf" ekstensionen, og er normalt gemt i spillerens cfg-mappe under /team fortress 2/tf/cfg/.

Opdateringshistorik

17. december 2010-opdateringen (Australsk jul)
  • Tilføjede Itemtest til spillet.

14. april 2011-opdateringen (Den hatteløse opdatering)

  • Banens filnavn blev ændret fra item_test til itemtest.

18. april 2011-opdateringen

  • Fiksede "itemtest" kommandoen.

8. juni 2011-opdateringen

  • Fiksede at serveren automatisk skabe voteringer mens i træningstilstand eller ved brug af itemtest.

10. juli 2013-opdateringen

  • [Udokumenteret] Tilføjede Genforsyningskabinet og respawn-område.
  • [Udokumenteret] Fiksede at alle BLÅ spawns var på samme sted.

Fejl

  • Det er muligt at få klasser til at bære genstande, der ikke var lavet til dem, ved at spawne en bot af klassen, give dem genstanden og så bruge itemtest-menuen til at ændre bottens klasse.
  • Visse genstande dukker ikke op i genstandselektions-menuerne, som betyder de ikke kan bæres. Disse inkluderer:
  • Itemtest vil til tider forårsage et nedbrud, når det bliver brugt.

Galleri

Se også

Eksterne links