Voorwerptest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Itemtest
Item test.jpg
Basisinformatie
Bestandsnaam: itemtest
Ontwikkelaar(s): Valve
Kaartinformatie
Omgeving: Industrial
Decor: Binnen
Map Overview
Itemtest overview.png
Yes. I like this new weapon.
The Heavy on his new weapon.

Itemtest is een testmap uitgegeven bij de Australische Kerst update. Het lijkt op een gemodificeerde versie van het Blauwe team's spawnkamer uit de Controle Punten map Gorge.

Deze map staat modellers toe om hun creaties te testen in gecontroleerde omgevingen, met opties om meerdere configuraties op te slaan en te herladen. Voor normale speler, biedt het een manier om combinaties te zien van cosmetische voorwerpen, verf, en partikel effecten.

De map bestaat uit een herlaadkast aan het einde van de map in het midden. Aan de linkerkant aan het einde is een smalle looplank die halverwege ombuigt. Na het doodgaan herspawnd de speler op een aantal bepaalde plaatsen op de map.

Functionaliteit

De console opdracht "itemtest" zal het voorwerptest menuscherm weergeven, welke besturing bevat voor de additie van zelfgemaakte modellen. Tot wel vier voorwerpen kunnen worden gedragen door één klasse.

Het testmenu bevat ook functies om te spawnen en om meerdere bots een variatie aan bewegingen te laten doen (zoals renne, kruipen etc.). Een tweede opdracht code "itemtest_botcontrols" gebruikt een kleinere HUD menu met opties om het gedrag van een bot snel te veranderen zonder dat je het grote test menuscherm hoefd te gebruiken, wat het ideaal maakt om te binden aan een bepaalde toets.

Het menu staat ook zelfgemaakte configuraties toe om snel te worden opgeslagen en herladen te worden. Configuraties worden opgeslagen in bestanden met de ".itf" extensie, en worden standaard opgeslagen in de spelers cfg directory in /team fortress 2/tf/cfg/.

Updateverleden

17 december 2010-patch (Australisch Kerstfeest)

  • De map is aan het spel toegevoegd.

14 april 2011-patch (Hoedloze Update)

  • De bestandnaam van de map is veranderd van item_test naar itemtest.

18 april 2011-patch

  • Repareerde de "itemtest" opdracht.

8 juni 2011-patch

  • Repareerde dat de server automatisch stemmen creeërde terwijl in training of voorwerptest gebruikte.

Bugs

  • Bepaalde ontgrendelbare wapens, wanneer gespawned op een speler, werken niet zoals bedoeld. Bijvoorbeeld de Dalokohs Reep kan gegooid worden, en wapens die dode lichamen van een dode speler veranderen werken ook niet zoals behoord (zoals de Saxxy). Dit komt omdat de voorwerptest het voorwerp zijn model download maar niet de unieke statistieken van het voorwerp, waardoor het dus de proporties heeft van het standaard wapen waar het op gebaseerd is.
  • Het is mogelijk om voorwerpen te dragen bij klassen die hier niet voor bedoeld zijn door een bot te spawnen als deze klasse en daar dan de voorwerpen bij te gebruiken, je moet dan wel via het menu testscherm de klasse veranderen.
  • Teamgekleurde verven verschijnen Rood bij Blauwe teamspelers.
  • De Ongewone effecten toegevoegd in tijdens de Very Scary Halloween Update kunnen op dit moment niet worden gedragen.

Galerij

Zie ook

Externe links