Itemtest

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Itemtest
Item test.jpg
Informaţii de Bază
Numele fişierului: itemtest
Dezvoltator(i): Valve
Map Items
None
Map Overview
Itemtest overview.png
How's that bullet feel? Feel good? Huh?
The Sniper conducting a survey on his newly crafted items.

Itemtest este o hartă de testări lansată la actualizarea Crăciun Australian. Arată ca o versiune modificată a Camerei de apariție a BLU de pe harta de tip Punct de control, Gorge.

Harta le permite modelatorilor să își testeze ușor creațiile într-un spațiu controlat, cu opțiunea de a salva și readuce mai multe setări de configurații rapid.

Funcționalitate

Comanda de consolă "testitem" va arăta meniul de testare a produselor, conținând controale pentru adăugarea altor modele personale. Până la 4 produse pot fi echipate de fiecare clasă.

Meniul de testare include și funcții care permite jucătorului să pună și să manipuleze mai mulți boți cu mai multe acțiuni (precum alegatul, aplecare etc). O altă comandă "testitem_botcontrols" va pune un meniu HUD mic cu opțiuni pentru a schimba comportamentul boților rapid fără a aduce tot meniul de test, fiind ideală cu bind pe o tastă specifică.

Meniul îți dă posibilitatea să schimbi configurații pe care le poți salva și relua ușor și rapid. Configurațiile sunt păstrate în fișierele cu extensia ".itf" și de obicei sunt salvate în directorul de cfg al jucătorului în /team fortress 2/tf/cfg/.

Galerie

Vezi și

Legături externe