Junction

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Junction
Junct 01.jpg
Grundlæggende information
Banetype Kontrolpunkt
Filnavn: cp_junction_final
Udvikler(e): Sean "Heyo" Cutino
Bane-information
Miljø: Spionteknologi
Scenarie: Indendørs
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×8   •   Mediumhealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitionskasser: Mediumammo.png ×7
Map Photos
Menu photos cp junction final.png
Map Overview
Junction overview.png
Banefrimærke
Item icon Map Stamp - Junction.png
Understøttere-førertavle
En Gravel Pit stiliseret bane. Junction er en skarp kontrast til Watchtower. Den er fyldt med snævre rum og korte sigtelinjer, som skaber kamp-muligheder domineret af baghold og eksplosive våben.

Junction er en Angreb/Forsvar Kontrolpunkts-bane. Den var inkluderet i Scout-opdateringen som en officiel fællesskabs-udviklet bane, på grund af dens udstående kvalitet. Dets spildesign minder om Gravel Pit.

Formålet for BLÅ er at angribe og erobre alle tre punkter for at vinde kampen. A og B skal erobres før C kan blive det. For at RØD vinder, skal de holde ud og forhindre BLÅ i at erobre det sidste punkt C. Tid er tilføjet til nedtællingen, hvis BLÅ erobrer punkt A eller B, for at give mere tid til at erobre punkt C.

Steder

Junction er en tæt, indelukket bane med mange gange og passager, der leder til de tre primære kontrolpunkter. Gør brug af Demoman og Soldier klasserne her for optimale resultater, både defensivt og offensivt.

Kontrolpunkt A

Punkt A er placeret i et lille rum; den ligger på en eleveret platform med to trapper, der leder op til det. Trapperne er nedenunder punktet selv, en der står over for BLÅ's spawn, og en på siden.

 • A Lobby: A-lobbyen er det lille område lige uden for BLÅ's spawn og under punktet. Den forbinder til A/B-flankering-gangen, trapperne og A/C-flankering-gangen.
 • Trapper: Nedenunder punktet er et lille sæt trapper, som leder direkte bag punktet.
 • Platform: Platformen er det løftede område i enden af trapperne, der overser lobbyen, hvor kontrolpunktet ligger.
 • A/B-Flankering: A/B-flankeringen er forbundet til lobbyen. Det er en gang, som går direkte til B's kontrolpunkt. Den forbinder også til A/C-flankeringen.

Kontrolpunkt B

Punkt B er placeret i et større rum med en balkon, som dækker to vægge indenfra. B er i hjørnet, hvor de to balkoner mødes, og er kun tilgængelig gennem to side-dørveje. Punktet selv er dækket af et uforgængeligt vindue, der forhindrer fjendtlig ild direkte på punktet. To trapper grænser, og leder op til, punktet.

 • B Lobby: B-lobbyen er den anden lobby uden for BLÅ's spawn. Den er større end A-lobbyen, og har kasser spredt rundt omkring. Den forbinder til A/B-flankeringen, og leder op til balkonerne.
 • Balkonerne: Balkonerne ligger i toppen af trapperne i lobbyen, og går langs de ydre vægge. Begge leder til kontrolpunkts-rummet. Den yderste balkon, leder til B/C-flankeringen.
 • Punkt-rum: Punkt-rummet er placeret i enden af balkonerne og huser kontrolpunktet. Den er skærmet af af vinduer, som overser balkonen.

Kontrolpunkt C

Punkt C er placeret på en platform, som ligger på et eleveret område, som, igen, kun er tilgængelig via trapper. Punktet selv har en smallere balkon, der omgiver dets frontside og to sidedøre. Trapperne leder fra punktet ned til det eleverede område. Det eleverede område har også trapper, der leder ned til grund-niveau. Der er tre indgange til C, to fra A og en fra B. Indgangen fra B er i bunden af nogle trapper, og to fra A er små dørveje.

 • A/C-flankering: Fra Punkt A er en gang, som deler sig i to indgange til C. Begge af disse er placeret nær hinanden i bunden af trappeskakten.
 • B/C-flankering: Fra Punkt B er en anden gang, som leder til en indgang i den anden ende af trappeskakten. Ved siden af gangen er et rum med to åbne vinduer, der ser området rundt om punktet.
 • Balkon: Omgiver punkt-rummet, i toppen af trapperne er en balkon fra hvor hele trappeskakt-området kan blive set. Området giver højde-fordele mod alle angribere.
 • Kamppladser: Ved siden af punktet, nær A/C-flankeringen, er en lille gang og et sæt trapper. I enden af dem er et trængt område med et vindue langs væggen, der vender mod punktet. Dette spot overser det meste af området, og er meget brugbart som et Sentry Gun placerings-sted.
 • Punkt-rum: Punkt-rummet er placeret i miden af området, lige uden for spawnet, og ved toppen af trapperne. Den er formet som en kasse med to indgange på hver side af balkonen. Hver side har også store vinduer langs væggen.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Junction strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt A ×1
54 ,000
×2
36 ,000
×3
29 ,455
×4
25 ,920
Kontrolpunkt B ×1
54 ,000
×2
36 ,000
×3
29 ,455
×4
25 ,920
Kontrolpunkt C ×1
12 ,000
×2
8 ,000
×3
6 ,545
×4
5 ,760


Opdateringshistorik

24. februar 2009-opdateringen (Scout-opdateringen)

 • Tilføjede Junction til spillet.

5. marts 2009-opdateringen

 • Fiksede en udnyttelse, hvor Engineers kunne bygge en teleporter-udgang i et ugyldigt område.
 • Fiksede nogle dårlige overlay-anvisninger og andre småfejl.

20. april 2009-opdateringen

 • Opdaterede Junction til at score per-erobrign i stedet for per-runde. Dette fikser at banen ikke virkede korrekt med Turneringstilstand og stopuret.

24. april 2014-opdateringen

 • Spillere er nu stoppet i at bygge i spawn-rummene.

Fejl

 • Spillere kan gå igennem en computer-konsol i området udenfor BLÅ's spawn.
Computer nær BLÅ's opsætningporte, som spillere kan gå bag.
 • Teleportere kan blive bygget i det BLÅ spawn-område, som kan få fjendtlige Spies ind, hvis det er en Teleporter-udgang.
 • RØD'e Scouts med Fløjspilleren kan halte spillet med lethed, ved at hoppe op på en lampe på punkt B, indtil de bevæger sig eller er dræbt.

Eksterne links