Lakeside

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Lakeside
Koth lakeside.jpg
Basisinformatie
Kaarttype Koning van de heuvel
Bestandsnaam: koth_lakeside_final
Ontwikkelaar(s): Valentin "3DNJ" Levillain
Kaartinformatie
Omgeving: Egyptisch
Decor: Daglicht, zonnig
Diep water: Ja
Map Items
Healthico.png Genezingkits: Smallhealth.png ×6   •   Mediumhealth.png ×2   •   Largehealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitiepakketten: Smallammo.png ×4   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×1
Map Photos
Menu photos koth lakeside final.png
Map Overview
Lakeside overview.png
Mappostzegel
Item icon Map Stamp - Lakeside.png
Aanhangerranglijst
In 2630 v. Chr, sleepten de oude Egyptenaren grote hoeveelheden steen van deze locatie voor hun piramide tombes. Nu, millennia later, laat zien dat hun werk niet voor niets is geweest door de tombes te vullen met kogelgaten en splinter-gevulde korpsen in deze snelle-actie King of the Hill map.
Lakeside heeft meerdere variaties, inclusief Halloween.

Lakeside is een door de gemeenschap gemaakte Koning Van De Heuvel map en werd op 24 februari 2011-patch aan het spel toegevoegd. Lakeside vind plaats in een oud Egyptische tempel welke grenst aan een meer. Lakeside is de tweede officiële Egyptische map, welke erg lijkt op Egypt, omdat deze veel van dezelfde modellen, lighteffecten en stijlen deelt.

Het doel is om een centrale controlepunt te bemachtigen en deze vast te houden voor 3 minuten en dit tegelijkertijd voor de tegenstander onmogelijk te maken.


Controlepunt Tijden

Controleposten Vermenigvuldiger Seconden
Controleposten ×1
16 ,000
×2
10 ,667
×3
8 ,727
×4
7 ,680


Galerij

Update historie

24 februari 2011-patch

  • Dit level is officieel gemaakt.

Bugs

  • In bepaalde gebieden zijn de verbindingen tussen de map duidelijk zichtbaar.

Trivia

De Hiëroglyfen
  • De ontwikkelaar, Valentin "3DNJ" Levillain, staat ook bekend voor het ontwikkelen van Berglaboratorium..
  • In zowel de RED als de BLU spawnkamers, kunnen er meerdere computers gezien worden door dichtgespijkerde ramen. Ook is er een elektrische schakel gedeeltelijk verborgen achter een stuk muur.
  • Deze map heeft dezelfde hiëroglyfen op de muren als de Aanval/Verdediging map Egypt. Deze zijn een Heavy met zijn Minigun, een Elektrosapper, twee kleine Kleefbommen, een grotere Kleefbom, een level een Sentry Gun, het rugsteek symbool, een eenvoudig gezicht van een Demoman, een krokodil, een Überzaag, een (zittende) Soldier, het Team Fortress logo, een hamburger en een object wat lijkt op een Pyro (Dit vanwege het uitsteeksel wat op een bijl lijkt. Als grap zijn er ook een aantal willekeurige glyphs die op een kaasburger lijken.
  • Vlakbij een stuk water buiten een hek, valt een boot te zien waar "Freeman - Airboat Tours" op de achterkant staat geschreven. Dit is een verwijzing naar de Half-Life 2 Airboat. Dit werd ook gebruikt in het Mountain Lab level, iets wat Levillain ook heeft gemaakt.


Zie ook