Lakeside

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Lakeside
Koth lakeside.jpg
Grundläggande Information
Typ Herre på Täppan
Filnamn: koth_lakeside_final
Utvecklare: Valentin "3DNJ" Levillain
Kartinformation
Miljö: Egyptisk
Scensättning: Dagsljus, Soligt
Djupt vatten: Ja
Kartföremål
Healthico.png Hälsopaket: Smallhealth.png ×6   •   Mediumhealth.png ×2   •   Largehealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitionslådor: Smallammo.png ×4   •   Mediumammo.png ×2   •   Largeammo.png ×1
Map Photos
Menu photos koth lakeside final.png
Map Overview
Lakeside overview.png
Kart-Frimärke
Item icon Map Stamp - Lakeside.png
Ledartavla för Supportrar
In 2630 BC, the ancient Egyptians hauled up massive amounts of stone from this dig site for their pyramid-shaped tombs. Now, millennia later, honor their effort by filling those tombs to brimming with bullet-riddled, shrapnel-filled corpses in this fast-paced King of the Hill map.

Lakeside är en Herre På Täppan karta som lades till i spelet med 24 Februari, 2011 Patchen. Lakeside utspelar sig i ett gammalt egyptiskt tempel, längsmed stranden vid en stor sjö. Lakeside är den andra officiella kartan inspirerad av Egypten. Lakeside är väldigt lik Egypt och de delar många modeller, ljussättningar och texturer.

Målet är att erövra den enda centrala kontrollpunkten och kontrollera den i 3 minuter, samtidigt som man ska hindra det andra laget från att göra samma sak.

Platser

Strategi

Se Gemenskapsstrategi för Lakeside

Kontrollpunktstiming

Kontrollpunkter Multiplier Sekunder
Kontrollpunkter ×1
16 ,000
×2
10 ,667
×3
8 ,727
×4
7 ,680


Galleri

Uppdateringshistorik

Februari 24, 2011 Patch (Gemenskaps-kartpaketet)

  • Kartan gjordes officiell.

Buggar

  • På vissa ställen kan man se lederna mellan kartborstarna väldigt tydligt.

Kuriosa

Hieroglyferna
  • Skaparen av kartan, Valentin "3DNJ" Levillain, är även känd för att ha skapat Mountain Lab.
  • I både REDs och BLUs återskapningsrum kan man se flera datorterminaler bakom ett par igenspikade fönster. Dessutom finns det en delvis gömd strömbrytare bakom en utdragen väggpanel.
  • Denna karta har samma hieroglyfer som Attack/Försvar-kartan Egypt. Dessa inkluderar en Tung Artillerist med sin Minigun, en Sapper, två små Klisterbomber, en stor Klisterbomb, ett Vaktgevär i nivå 1, Rygghuggssymbolen, ett enkelt Demomanhuvud, en krokodil, Übersågen, en Soldat (sittande), Team Fortress-logotypen, en hamburgare och vad som skulle kunna vara en Pyro (huvudsakligen för det utstickande, yx-liknande föremålet framför en silhuett). Dessutom, som ett skämt, bildar några av de tillsynes slumpade hieroglyferna en cheeseburgare.
  • I närheten av en vattenmsasa utanför ett stängsel så finns det en båt där det står "Freeman - Airboat Tours" på baksidan, vilket refererar till flygbåten från Half-Life 2 såväl som spelets huvudperson, Gordon Freeman. Samma referens användes i Mountain Lab.

Se även