Luitenant Stofbijtje

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Let's move some roadkill!
De Soldier

Luitenant Stofbijtje is een community gemaakt cosmetisch voorwerp voor de Soldier. Het is een ondode versie van de Luitenant Bijtje met lichtgevende ogen en bandensporen over zijn rug. Vergelijkbaar met de levende versie bijt hij in de ammo tas aan de rechter kant van de Soldier's riem en zwaait heen en weer als hij loopt.

Dit voorwerp kan enkel rond Halloween of tijdens een volle maan gedragen worden; tijdens de rest van het jaar is het niet zichtbaar bij het spelen, tenzij de server Halloween-modus aan heeft staan. Het kan daarentegen wel altijd aangedaan en bekeken worden in het uitrustingsscherm, ook al is het in het spel niet zichtbaar.

Wanneer spelers, uitgerust met dit voorwerp, een tegenstander dood zonder geholpen te worden door een andere speler, dan toont de killfeed iedereen in Pyro-land dat het voorwerp een dodelijke assist krijgt, met zijn aangepaste naam als hij er één heeft.

Luitenant Stofbijtje was toegevoegd aan de Steam Workshop.

Demonstratie in Pyro-land

Updateverleden

29 oktober 2013-patch (Scream Fortress V)

  • Luitenant Stofbijtje was toegevoegd aan het spel.

6 november 2013-patch

  • Materialen voor Luitenant Stofbijtje zijn geupdate.

11 februari 2014-patch

  • De Luitenant Stofbijtje kan nu een assist krijgen in Pyro-land.

Trivia

  • De naam is een woordgrap van "bite the dust", in het Nederland "in het stof bijten", wat inhoud dat je abrupt dood gaat.

Galerij

Zie ook