Lijst van voorwerpattributen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

De volgende tabel beschrijft de mogelijke attributen van wapens en voorwerpen zoals als ze zijn beschreven in het items_game.txt bestand. Dit is de lijst van voorwerpattributen zoals beschreven voor de gebruiker, dus zullen sommige attributen meerdere keren voorkomen, indien ze zowel negatief als positief gebruikt kunnen worden (zoals bonusschade en schadevermindering) of als ze verschillende beschrijvingen hebben ("set_weapon_mode" is gebruikt om verscheidene varianten van wapens te representeren).

Deze tabel beschrijft:

  • ID: Interne ID verwijzing van het attribuut. Niet direct gebruikt in het bestand, maar mods kunnen verwijzen naar deze waarde.
  • Name: Interne naam van deze attribuut.
  • Description: De tekst die verschijnt voor de gebruiker in de beschrijving van het wapen. "n" is vervangen door de waarde van het attribuut.
  • Value Type: Hoe de waarde van deze attribuut word weergegeven. Mogelijke types zijn additive (gewone waarde), percentage, additive percentage (voor percentages die bij 0% beginnen in plaats van 100%, zoals de kans om vijanden te vertragen) en inverted percentage (een positieve "mult_postfiredelay" word vertaald naar een negatieve vuursnelheid percentage).
  • Class: Dit is de naam van de attribuut zoals gebruikt in de rest van het items_game.txt document, voor wanneer het de attributen voor wapens definieert.

De "Tier X" attributen worden momenteel niet gebruikt in het spel. Ze zijn mogelijk onderdeel van een toekomstige of al reeds opgegeven wapensysteem.

Lijst

Zie ook