Lugermorph

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Who wouldn't want to squeeze off a couple rounds with the murder weapon of choice of a sociopathic cartoon rabbit? Probably quite a lot of people, when you get right down to it. Luckily, those people are all well-adjusted contributors to society with no police records, spotless credit ratings and few unresolvable moral failings. They also probably have no interest in playing TF2, so that means more murder-rabbit gun shooting for the rest of us.
— Descriere oficială

Lugermorph este o armă secundară pentru Scout și Engineer. E bazată pe arma lui Max, "chestia iepurească hiperchinetică" din Sam & Max. Lugermorph a fost oferit prima dată jucătorilor ce au comandat jocul Sam & Max: The Devil's Playhouse înainte ca acesta să fie lansat sau care l-au cumpărat la o săptămână după lansarea sa.

Mai poate fi obținut prin înfrângerea lui Max într-o rundă de Poker Night at the Inventory în care el a intrat în joc folosind arma și Licența de Mutilare în loc de bani.

Arma funcționează în același fel ca și Pistolul standard.


Pagube si timp de funcționare

Mai Vezi: Pagube
Identic cu: Pistol
Pagube si timp de funcționare
Tip de împușcare Hitscan
Tip de pagubă Bullet
Pagubă la distanță sau apropiată? Ranged
Pagube
Accelerare maximă 150% 22
Pagubă de bază 100% 15
Îndepărtare maximă 52.8% 8
Point blank 22
Medium range 15
Long range 8
Critice 45
Minicritic 20-30
Momente de funcționare
Interval de atac 0.15 s
Reîncărcare Engineer: 1.36 s
Scout: 1.25 s
Recuperarea dispersiei 1.25 s
Valorile sunt aproximate și determinate prin testarea de către comunitate.

Demonstraţie

Realizări

Leaderboard class scout.png Cercetaș

Armă Distrusă
Armă Distrusă
Distruge o Santinelă activă folosind pistolul.

Leaderboard class engineer.png Inginer

Cum au fost Împușcați Dăunătorii
Cum au fost Împușcați Dăunătorii
Distruge 50 de bombe lipicioase inamice, care se află în raza unei clădiri a echipei tale.

Poker Night Icon.png Poker Night at the Inventory

Special Item: Max
Special Item: Max
Knock out Max after he's bought in with his special item.


Istoria actualizărilor

15 April 2010 Patch

 • Lugermorph a fost adăugat în joc.

1 July 2010 Patch

 • Lugermorph poate fi folosit de către Engineer.

8 July 2010 Patch

 • Lugermorph a primit proprie iconiță pentru ucidere.

12 October 2010 Patch

 • S-au reparat niște erori pentru viewmodel.

19 November 2010 Patch

 • Toate Lugermorp-urile obținute prin pre-order a The Devil's Playhouse au fost schimbate în Vintage, ca să fie deosebit de Lugermorph-urile obținute prin Poker Night at the Inventory.
  • Lugermorph-urile Self-Made deținute de angajații Telltale au fost degradate la Vintage după această schimbare, posibil neintenționat. Ele însă păstrează efectul de particule și descrierea "Eu l-am făcut!".

Bug-uri

 • Când Engineer și Scout reîncarcă Lugermorph, nu este adăugat niciun fel de muniție în armă. Ei par doar să lovească ușor capătul arme și să revină la luptă.
 • Când "Detalii" este selectat pentru un Lugermorph obținut de la Poker Night at The Inventory, Catalogul Mann Co. va sări la primul obiect, Kritzkrieg, probabil datorită ID-ului intern diferit al obiectului față de cel original.

Trivia

 • Numele "Lugermorph" vine de la "Luger P08", arma germană pe care e bazată Lugermorph, și "lagomorph", ordinul din care Max pretinde că face parte.
 • Descrierea armei din joc e o referință la misterul și fluma continuă din seriile Sam & Max; unde își ține Max obiectele sale? Răspunsul fiind "Nu e treaba ta nenorocită". Dacă ar fi să se adauge la referință, a fost original un but cu sistemul de drop unde arma ar fi ștearsă din rucsac când jocul se închidea, și repusă când jocul era pornit.
 • Lugermorph-ul lansat cu Poker Night at the Inventory folosește un ID de obiect intern diferit față de Lugermorph-ul original lansat în promoția The Devil's Playhouse; acest lucru îl transformă tehnic într-un obiect diferit, chair dacă singura diferență e că Lugermorph-ul din Poker Night nu poate fi dat la schimb, și nu are inclus eticheta vintage.
 • Lugermorph împarte aceleași batjocuri ca și Pistolul pentru ambii Scout și Engineer. Daoarece țeava armei este mai lungă decât a Pistolului, Engineer va sufla pe laterala țevii decât pe capătul acesteia când batjocurește.
 • Această armă, în combinație cu Licența de Mutilare, sunt referite ca Crimestomper Combo în Poker Night at the Inventory.

Gallery

Mai vezi

Pagini externe