Lumberyard

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Lumberyard
Arenalumberyard.jpg
Grundlæggende information
Banetype Arena
Filnavn: arena_lumberyard
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Alperne
Scenarie: Dagslys, solrig
Miljøfarer: Faldehul
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×1
Ammoico.png Ammunitionskasser: Largeammo.png ×4
Map Photos
Menu photos arena lumberyard.png
Map Overview
Lumberyard overview.png
Lumberyard har en ubalanceret struktur, med en halvdel, der går op mod en stor bjergtop, og en anden, der går ned i en dal. En serie af tage ved mappens midte fungerer som det primære kampområde, med lateral flankning som den primære manøvre ved jorden. Når erobringspunktet bliver aktivt efter 60 sekunder, vil adskillige indgange åbne op ind til det centrale kontrolpunkt, som bliver kampfokuset, når kampen går mod sin afslutning. Lumberyard er en af de få Arena-baner uden vand, og indeholder én enkelt helbredspakke. Pakken ligger på en træstamme over et dødeligt faldehul, som gør det til at godt bagholdssted for Pyros, Demomen og Soldiers til at sende uvidende fjender ned til deres død.

Lumberyard er en officiel Arena-bane. Den blev udgivet sammen med Badlands (Arena), Granary (Arena), Ravine og Well (Arena), som del af Heavy-opdateringen, der markerede introduktionen af Arena-spiltilstanden. Lumberyard var den første officielle bane, der droppede det sædvanlige ørken-industrielle stilisering til fordel for et grønnere, alpe-miljø.

Introduktionsvideo

Steder

  • Spawn-rum: Begge sider af spawn-rummet har en udgang, en som går direkte mod den centrale bygning, og den anden der går mod en smallere tårn-formet bygning, som har en trappe, der leder mod den centrale bygnings tag, hvor man kan gå ind i bygningen via den øvre etage.
  • Central Bygning: Den centrale bygning indeholder kontrolpunktet, og er for det meste symmetrisk. Det er en to-etagers bygningen med adskillige indgange. Dens primære indgang er garagedørene, som åbner, når punktet er erobrings-tilgængeligt. Der er to andre indgange fra jorden på begge sider, som går ind til siden af erobringspunktet. På den anden etage på hver side er to indgange, en fra taget, og en fra en bro, som forbinder sig til spawn-husene.
  • Bjergside: Området til venstre for BLÅ-spawn (højre for RØD-spawn), som går rundt om den Centrale Bygning.
  • Klippeside: Modsat bjergsiden (og de modsatte retninger fra hold-spawn). Indeholder den eneste Helbreds-opsamling, som er fundet på træstammen, som broer over faldehullet. To mindre skure er også fundet nær klippen. Disse er farlige at kæmpe omkring, da en tur af klippen betyder garanteret død.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Lumberyard strategi

Kontrolpunkt timing

Kontrolpunkt Multiplier Sekunder
Kontrolpunkt ×1
24 ,000
×2
16 ,000
×3
13 ,90.999999999999
×4
11 ,520


Opdateringshistorik

19. august 2008-opdateringen (Heavy-opdateringen)

  • Tilføjede Lumberyard til spillet.

10. september 2015-opdateringen

25. november 2015-opdateringen

  • [Udokumenteret] Fjernede Flyvende tallerkener og plakater fra alle baner.

Eksterne links