Lumberyard/fi

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Lumberyard
Arenalumberyard.jpg
Perustiedot
Karttatyyppi Areena
Tiedostonimi: arena_lumberyard
Tekijä(t): Valve
Kartan tiedot
Ympäristö: Alppi
Asetelma: Päivänvalo, aurinkoinen
Kartan esineet
Healthico.png Terveyspaketteja: Smallhealth.png ×1
Ammoico.png Ammuslaatikoita: Largeammo.png ×4
Kuvat
Menu photos arena lumberyard.png
Map Overview
Lumberyard overview.png
Lumberyard has an unbalanced structure, with one half of the map climbing up towards a large mountain peak, while the other dips down into a valley. A series of rooftops at the map’s center serves as the key battleground area, with lateral flanking being the key maneuver at ground level. When the capture point becomes active after 60 seconds, multiple entrances open up into the central control point, which becomes the focus of the fighting as the match nears its end. Lumberyard is one of the few Arena maps without water, and contains only a single health kit. The kit sits on a log above a deadly pit, making it a great ambush spot for Pyros, Demomen, and Soldiers to send unwary enemies to their deaths.

Lumberyard on Areenakartta. Lumberyard, kuten Ravine, Well (Areena), Badlands (Areena) ja Granary (Areena), julkaistiin Heavy päivityksessä osana ensimmäisiä Areenakarttoja Team Fortress 2-pelissä. Lumberyard oli ensimmäinen virallinen kartta jossa ei ollut yleistä aavikkoteollisuus-tyyliä vaan vihreämpi alppimaisema.

Tavoitteena on tuhota koko vihollisjoukkue tai napata keskellä oleva komentopiste kun se tulee saataville.

Esittelyvideo

Alueet

  • Keskusrakennus – Keskusrakennus sisältää komentopisteen ja on suurimmaksi osaksi symmetrinen. Se on kaksikerroksinen talo jossa on useita sisäänkäyntejä. Sen pääsisäänkäynnit ovat isoilla ovilla jotka aukeavat kun piste muuttuu vallattavaksi. Sen lisäksi kummallakin puolella on sisäänkäynti joka johtaa komentopisteen sivustaan. Toisessa kerroksessa kummallakin puolella on kaksi sisäänkäyntiä, yksi katolla ja yksi sillalla jonka toinen pää johtaa uudelleensyntymistalolle.
  • Uudelleensyntymishuoneet – Kummallakin puolella uudelleensyntymishuonetta on ovi, toinen johtaa suoraan keskusrakennukselle ja toinen johtaa tornimaiseen rakennukseen jossa on portaat jotka johtavat päärakennuksen katolle, jossa on sisäänkäynti päärakennuksen ylempään kerrokseen.
  • Vuorensivu – Alue joka on vasemmalla BLUn uudelleensyntymisalueesta (oikealla REDistä) joka kiertää keskusrakennuksen ohi.
  • Jyrkänteensivu – Vastapäätä vuorensivua (ja toisessa suunnassa joukkueiden uudelleensyntymisalueita). Sisältää ainoan terveyspakkauksen, mikä on tukkien päällä, jotka muodostavat sillan rotkon yli. Kaksi pientä koppia löytyy myös jyrkänteen läheltä. Täällä taisteleminen on vaarallista, sillä jyrkänteeltä putoaminen tarkoittaa kuolemista.

Strategia

See Yhteisön lumberyard -strategia

Komentopisteen ajat

Komentopisteet Kerroin Sekuntia
Capture point ×1
24 ,000
×2
16 ,000
×3
13 ,90.999999999999
×4
11 ,520


Päivityshistoria

19. elokuuta 2008 -päivitys (Heavy päivitys)

  • Lisättiin kartta peliin

Ulkopuoliset linkit