Mac päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 10. kesäkuuta 2010 -päivitys.
Its here.jpg
Big things are happening RIGHT NOW at Valve. Things involving cultivated tree-fruit. BIG things. Things that rhyme with "grapple." Things that rhyme with "Speem Gortress zmavailable on the Babac."
TF2 Official Blog

Mac päivitys oli ensimmäinen suuri päivitys Team Fortress 2-peliin joka sisälsi tuen muulle alustalle kuin Windowsille. Päivitys julkaistiin 10. kesäkuuta 2010 -päivitys, ja sen pääominaisuuksiin kuului mahdollisuus pelata peliä Mac OS X koneilla. Päivitys sisälsi myös harjoittelutilan ja siihen liittyvän kartan Target, uudet apuvalikot varustelastiin, reppuun ja luomisikkunoihin, ja täysin uudistetun päävalikon. Päivitys sisälsi myös mahdollisuuden pelata kukkulan kuningas-karttoja ja Dustbowlia harjoitustilassa botteja vastaan, ja lukuisia pienempiä muutoksia. Kun päivitys lisättiin, Mac päivitys-traileri julkaistiin kuten myös epäkaanoninen Apple-teemainen sarjakuva jossa esiintyi Soldier, Scout, Heavy ja Saxton Hale.

Mac päivitys antoi myös pelaajille mahdollisuuden saada uusi sekalainen esine, korvanapit. Korvanapit annettiin alunperin pelaajille jotka käynnistivät Team Fortress 2 Mac alustalla 10. kesäkuuta 2010 ja 14. kesäkuuta 2010 välillä, kuitenkin tarjousta jatkettiin 16. elokuuta asti.[1] Korvanapit olivat toinen kampanjaesine Team Fortress 2-pelissä, ja ensimmäinen julkaistu kampanjaesine joka ei suoraan liittynyt Valveen tai sen tuotteisiin.

Lisäykset

Kosmeettiset esineet

Pääartikkeli: Kosmeettiset esineet
Earbuds Korvanapit

Kartat

Pääartikkeli: Luettelo kartoista
Nimi Kuva Pelimoodi Tiedostonimi
Target Map TR Training.png Harjoitustila
Graduation bomb.png
tr_target
Dustbowl Tr dustbowl0003.png Harjoitustila
Graduation bomb.png
tr_dustbowl

Päivitysprosessi

Valve vihjasi Mac päivityksestä 9. kesäkuuta 2010, päivää ennenkuin se julkaistiin virallisessa blogissa otsikolla Tomorrow. Kuvan alla oli blogikirjoitus (jossa oli näkyvästi korvanapit), Valve teki useita epäsuoria viittauksia Mac päivitykseen. Päivitys virallisesti julkaistiin seuraavana päivänä 10. kesäkuuta 2010, jolloin lisättiin myös Mac päivitys-trailer.

Päivitys

Pääartikkeli: 10. kesäkuuta 2010

Galleria

Trivia

Katso myös

Viittaukset

  1. http://www.teamfortress.com/macupdate/earbuds/

Ulkopuoliset linkit