Mac Update

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 10 juni 2010-patch.
Its here.jpg
Grote dingen zijn JUIST NU aan het gebeuren bij Valve. Deze dingen houd gecultiveerd boomfruit in. GROTE dingen. Dingen die rijmen met grappel. Dingen die rijmen met Speem Gortress zverkrijgbaar bij de Babac."
TF2 Officieel Blog

De Mac Update was de eerste grote update voor Team Fortress 2 die ondersteuning bood voor een ander platform dan Windows. De patch is uitgegeven op 10 juni 2010-patch, en zijn hoofddoel was de mogelijkheid bieden om het spel op Mac OS X machines te spelen. DE update bevatte ook een Trainingsmode en de bijbehorende map Target, voegde helpsecties toe aan het uitrustingsscherm, rugzak en ontwerpbeelden en veranderde het ontwerp van het hoofdmenu. De patch voegde ook de mogelijkheid toe om Koning van de Heuvel mappen en Dustbowl in Offline Oefenmode te spelen tegen bots, en bevatte nog wat andere kleine veranderingen. Nadat de update toegevoegd was, kwam de Mac Update Trailer uit als niet-hoofdverhaal Apple-thema strip met de Soldier, Scout, Heavy en Saxton Hale.

De uitgave van de Mac Update boodt spelers ook een kans om een nieuw verscheidene voorwerp te krijgen, de Oordopjes. De Oordopjes waren oorspronkelijk geven aan spelers die Team Fortress 2 lanceerde op een Mac tussen 10 juni 2010 en 14 juni 2010, hoewel het aanbod later werd verlengt naar 16 augustus.[1] De Oordopjes waren pas het tweede promotionele voorwerp dat aan Team Fortress 2 toegevoegd werd en het was het eerste promotionele voorwerp dat uitgegeven werd wat geen directe verbindingen had met Valve of hun producten.

Addities

Cosmetische voorwerpen

Hoofdartikel: Cosmetische voorwerpen
Earbuds Oordopjes

Mappen

Hoofdartikel: Lijst van mappen
Naam Afbeelding Spelmodus Bestandsnaam
Target Map TR Training.png Trainingsmode
Graduation bomb.png
tr_target
Dustbowl Tr dustbowl0003.png Trainingsmode
Graduation bomb.png
tr_dustbowl

Updateprogressie

De Mac Update was eerst geteased door Valve op 9 juni 2010, een dag voor de uitgave door een post op de officiële blog genaamd Tomorrow. Onder de afbeelding die ingebrepen zat bij de blogpost (welke zeer prominent de Oordopjes lieten zien), maakte Valve een aantal opmerkingen die hintte naar de Mac Update. De Update werd officieel uitgegeven op de volgende dag op 10 juni 2010 samen met de Mac Update Trailer.

Patch

Hoofdartikel: 10 juni 2010 Patch

Galerij

Trivia

Zie ook

Referenties

  1. http://www.teamfortress.com/macupdate/earbuds/

Externe links