Mac Oppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikkelen er en liste over utsluppet innhold . For patchen selv, se 10 juni 2010 Patch.
Its here.jpg
Ohh, that's Apple's, mate.
The Sniper

Mac Oppdateringen var den første store oppdateringen til Team Fortress 2 som inkluderer støtte til en annen plattform en Windows. Patchen kom ut i 10 juni 2010 Patch, og dens mening var at man nå skulle få spille også på Mac OSX maskiner. Oppdateringen inkluderte også en Trening modus sammen med dens relaterte kart kalt Target, la til hjep for Loadout, Backpack og Konstruering skjermer, og også forandret front menyen. Patchen gjode ogå så at man kunne spille Kongen på Haugen kart og Dustbowl i Offline Øvelse Modus mot botter, og gjorde flere så midlertidige forandringer. Etter oppdateringen gikk live, ble Mac Oppdaterings traileren sluppet ut sammen med en Apple-tema basert tegneserie stripe med Soldier, Scout, Heavy og Saxton Hale.

Ved lanseringen av Mac Oppdateringen fikk spillere en mulighet til å få en ny Divers gjenstand, Øreklokkene. Øreklokkene var originalt sett gitt til spillere som spilte Team Fortress 2 på en Mac mellom 10 Juni, 2010 og 14 Juni, 2010, men den ble senere utstrekt til 16 August.[1] Øreklokkene var den andre promosjonal gjenstanden som ble inkludert i Team Fortress 2, og var den første som ikke hadde noen tilkoblinger til Valve's produkter .

Tillegg

Kosmetiske gjenstander

Hovedartikkel: Kosmetiske gjenstander
Earbuds Ørepropper

Kart

Hovedartikkel: List over kart
Navn Bilde Spillemodus Filnavn
Target Map TR Training.png Treningsmodus
Graduation bomb.png
tr_target
Dustbowl Tr dustbowl0003.png Treningsmodus
Graduation bomb.png
tr_dustbowl

Oppdaterings Prosess

Mac Oppdateringen var først vist litt fram av Valve i 9 Juni, 2010, dagen føre det var offisielt postet på bloggen som het Tomorrow. Under var det et bilde og en blogg post (som hadde med Øreklokkene), Valve hintet flere ganger om Mac Oppdateringen under blogg posten. Oppdateringen ble offisiell den 10 Juni, 2010, som inkluderte Mac Oppdatering traileren.

Patch

Hovedartikkel: June 10, 2010 Patch

Galleri

Trivia

Se også

Referater

  1. http://www.teamfortress.com/macupdate/earbuds/

Eksterne Linker