Mac-uppdateringen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denna artikel handlar om innehållet släppt med uppdateringen. För själva patchen, se Juni 10, 2010 Patch
Its here.jpg
Big things are happening RIGHT NOW at Valve. Things involving cultivated tree-fruit. BIG things. Things that rhyme with "grapple." Things that rhyme with "Speem Gortress zmavailable on the Babac."
TF2s Officiella Blogg

Mac-uppdateringen var den första stora uppdateringen för Team Fortress 2 som inkluderade stöd för andra plattformar än Windows. Patchen släpptes den 10 Juni, 2010, och dess huvudsakliga syfte var att ge möjlighet att kunna spela spelet på Mac OS X maskiner. Uppdateringen inkluderade även ett Träningsläge och dess associerade karta Target, lade till sektioner på Utrustning-, Ryggsäck- och Tillverknings-skärmarna, och renoverade om huvudmenyn helt. Patchen lade även till möjligheten att kunna spela Herre på Täppan-kartor samt Dustbowl i Offline-träningsläge mot bottar, och gjorde ett flertal mindre ändringar. Efter att uppdateringen släppts, så släpptes även Mac-uppdateringens trailer och en icke-canon Apple-temad serie med Soldaten, Spanaren, den Tunga Artilleristen och Saxton Hale.

Släppet av Mac-uppdateringen erbjöd spelare möjligheten att införskaffa ett nytt diverseföremål, Hörlurarna. Hörlurarna gavs ursprungligen till spelare som startade Team Fortress 2 på en Mac mellan den 10 Juni, 2010 och 14 Juni, 2010, men erbjudandet förlängdes till den 16 Augusti.[1] Hörlurarna var det andra kampanjföremålet att inkluderas i Team Fortress 2, och var det första kanpanjföremålet som släpptes utan att vara direkt relaterat till Valve eller någon av deras produkter.

Tillägg

Kosmetiska föremål

Huvudartikel: Kosmetiska föremål
Earbuds Hörlurar

Kartor

Huvudartikel: Lista över kartor
Namn Bild Spelläge Filnamn
Target Map TR Training.png Träningsläge
Graduation bomb.png
tr_target
Dustbowl Tr dustbowl0003.png Träningsläge
Graduation bomb.png
tr_dustbowl

Uppdateringsframgång

Mac-uppdateringen visades först av Valve den 9 Juni, 2010, en dag innan dess släpp via ett inlägg på den officiella bloggen med titeln Tomorrow. Under bilden som inkluderades i blogginlägget (som visade Hörlurar), gjorde Valve flera yttranden som gav ledtrådar till Mac-uppdateringen. Uppdateringen släpptes officiellt den 10 Juni, 2011, vilken även inkluderade Mac-uppdateringens trailer.

Patch

Huvudartikel: 10 Juli, 2010 Patch

Galleri

Kuriosa

Se även

Referenser

  1. http://www.teamfortress.com/macupdate/earbuds/

Externa länkar