Mann Co.-katalog

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Ikon for Mann Co.-kataloget
Hmm, se på den her lille skønhed.
Sniperen, mens han kigger gennem kataloget
Fremvisning af en Hjerteknuser i Mann Co.-kataloget. (Engelsk)

Mann Co.-kataloget er et indeks med alle genstande i Team Fortress 2. Kataloget blev udgivet sammen med Mann-Conomy-opdateringen, hvor det siden da har tilladt spillere at se information og billeder af specifikke genstande og give en genvej til hver genstands henholdsvise artikel på Team Fortress-wikien (gennem knappen "Genstandens Wiki-side") as samt links til køb af samme genstand i Mann Co.-butikken.

Kataloget kan findes via "Genstande"-skærmen i hovedmenuen.

Skærm-elementer

Genstandsvalg-skærmen

En liste over næsten alle genstande man kan anskaffe sig i spillet. Pilene kan klikkes på for at bladre gennem siderne eller man kan vælge en parameter fra kategori-kassen. Ved at bevæge musen over en genstand vil et større billede af samme genstand komme frem. Ved at klikke på en genstand i kataloget, vil man kunne se dens information i infopanelet.

Infopanel

Denne kasse viser detaljeret information omkring genstandene som er tilgængelige i Team Fortress 2. Når en genstand vælges, vil infopanel indikere hvilke klasse den kan udstyres på, hvilken udstyrsposition den er tildelt, give et kort genstandsoverblik, beskrive genstandens effekt(er) og angive hvilke værktøjer der kan anvendes med den.

Se i butikken

Denne knap fører til den valgte genstands Mann Co.-butiksside, hvor det er muligt at købe den. På genstands butiksside kan spillere få forhåndsvist genstanden i brug af alle klasser som kan udstyre den. Denne knap virker ikke med det nye Mann Co.-butiks-UI som er tilfældigt blevet tildelt blandt spillere til testning.

Genstandens Wiki-side

Denne knap viser den valgte genstands artikel på Team Fortress-wikien i Steams web-browser.

Statistik

Denne fane leder tilbage til Statistik-siden.

Fejl

Se også