Mann Co. tuoteluettelo

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann Co. Catalog icon
Hmmm, have a gander at this little beauty.
The Sniper
Kodinrikkoja Mann Co. tuoteluettelossa.

Mann Co. tuoteluettelo on pelinsisäinen tietokanta kaikista tavaroista Team Fortress 2:ssa. Julkaistu Mann-Conomy-päivityksessä, tuoteluettelo mahdollistaa pelaajien tarkastella tiettyjen esineiden tietoja ja kuvia, sekä tarjoaa linkin juuri sille esineelle kuuluvalle sivulle Team Fortress Wikissä (painamalla "Yhteisön kommentit" nappia) sekä myös linkin josta voi ostaa sen Mann Co. -kaupassa.

Tuoteluettelon löytää painamalla "Hallitse esineitä" nappia päävalikossa.

Tuoteluettelon osat

Esineen valintaikkuna

Luettelo kaikista pelissä saatavista esineistä. Napsauttamalla nuolia voi vaihtaa sivuja tai hakuehto voidaan valita klikkaamalla alasvetovalikkoa. Kun osoittaa esinettä hiirellä tulee näkyviin isompi versio siitä. Kun valitset esineen tuoteluettelossa näkyy siitä lisätietoa vierellä olevassa tieto-osiossa.

Tieto-osio

Tämä osio tarjoaa yksityiskohtaisen tiedon Team Fortress 2:n esineistä. Kun esine on valittu näkyy tieto-osiossa mikä hahmoluokka esinettä voi käyttää, mihin asepaikkaan se on tarkoitettu sekä antaa lyhyen kuvauksen esineestä, listaa mitä esineellä voi tehdä sekä näyttää mitä työkaluja siihen voi käyttää. "Yhteisön kommentit" nappi avaa valitun esineen artikkelin juuri tässä Wikissä Steamin selainta käyttäen.

Tarkastele kaupassa

Tätät nappia painamalla pääsee katsomaan valittua esinettä Mann Co. -kaupassa, mistä sen voi mahdollisesti ostaa. Kaupan sivulla voit myös esikatsella miltä esine näytttäisi sen hahmoluokan päällä, joka sitä voi käyttää.

Yhteisön kommentit

Tämä nappi avaa valitun esineen artikkelin Team Fortress Wikissä Steamin selaimella.

Tilastot

Tämä välilehti vie tilastot -sivulle

Trivia

Katso myös