Catalogul Mann Co.

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann Co. Catalog icon
Hmmm, have a gander at this little beauty.
The Sniper
Catalogul Mann Co. afișând Homewrecker-ul.

Catalogul Mann Co. este un index în joc cu toate produsele din Team Fortress 2. Odată cu lansarea Actualizării Mann Co., catalogul le dă jucătorilor opțiunea de a vedea informații și imagini cu produse, și include scurtători către articolul respectiv al produsului pe Team Fortress Wiki (prin butonul "Community Comments") precum și scurtători pentru a cumpăra produsul respectiv în Magazinul Mann Co.

Catalogul poate fi accesat prin butonul "Gestionează Obiectele" de pe meniul principal.

Elemetele ecranului

Fereastra de Selectare a Produselor

O lista a aproape tuturor produselor care se pot obține în joc. Săgețile pot fi apăsate pentru a parcurge prin pagini, sau pentru a alege un parametrul din cutia drop-down. Când puneți mouse-ul peste un produs, o imagine mai largă o să apară. Dacă selectați produsul în catalog, informații vor apărea în Panoul cu Informații.

Panoul cu Informații

Aceast panou oferă informații detaliate despre produsele disponibile în Team Fortress 2. Când un produs este selectat, panoul indică ce clasă poate să echipeze produsul, în ce slot intră acesta, oferă descrierea produsului, listă de efecte a produsului și unelte care sunt compatibile cu produsul.

View in Store (Vezi în Magazin)

Acest buton duce către pagina din Magazinul Mann Co. unde ar putea vi disponibil pentru achiziție. Pe pagina de achiziție a produsului, se poate vedea de asemenea o previzualizare a produsului și clasele care îl pot echipa.

Comentariile comunității

Acest buton deschide articolul produsului selectat în Team Fortress Wiki prin Steam Web Browser.

Statistici

Această filă duce înapoi către pagina de statistici.

Trivia

  • Un număr de produse lipsesc din Catalogul Mann Co. incluzând jetonul PDA și pălăriile câștigătorilor de la Propaganda Contest.

Vezi și