Mann Co.-katalogen

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann Co. Catalog icon
Hmmm, have a gander at this little beauty.
Krypskytten
Mann Co.-katalogen visar Hemrivaren.

Mann Co.-katalogen är ett index över alla föremål i Team Fortress 2. Katalogen släpptes med Mann-Konomi Uppdateringen och låter spelare se information och bilder på specifika föremål och har genvägar till varje föremålsartikel på Team Fortress Wiki (via "Föremålets Wiki-sida" knapp) såväl som länkar till att köpa föremålet via Mann Co. Butiken.

Katalogen kan hittas via "Föremål" rutan på huvudmenyn.

Skärmfunktioner

Val av föremål-rutan

En lista över nästan alla erhållbara föremål i spelet. Man kan klicka på pilarna för att bläddra genom sidorna, eller så kan en parameter väljas från en rulllåda. När man lägger pekdonet över ett föremål, kommer en större bild på det föremålet att visas. Väljer man ett föremål i katalogen kommer information att ges via informationspanelen.

Informationspanelen

Denna ruta ger detaljerad information om föremålen som är tillgängliga i Team Fortress 2. När ett föremål är valt kommer Informationspanelen att indikera vilken klass som kan utrusta föremålet, platsen som den tillhör, ger en en kort beskrivning, listar föremålets effekter och listar även vilka verktyg som kan användas tillsammans med det.

Visa i butiken

Denna knapp leder till det valda föremålets sida i Mann Co. butiken, där den kan vara tillgänglig för köp. På föremålets butikssida kan spelaren förhandsgranska föremålet vid bruk för varje klass som kan utrusta det. Denna knapp fungerar inte med den nya Mann Co. Butikens UI som har blivit slumpmässigt tillägnade spelare för testning.

Föremåls Wiki-sida

Denna knapp öppnar det valda föremålets artikel på Team Fortress Wiki i Steams webbläsare.

Statistik

Denna flik leder tillbaka till Statistiksidan.

Buggar

Se även