Mann Co.-winkel

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann Co. Winkel Pagina
$400.000 om dat wapen te schieten, huh? Ja, geld wel besteed!
De Scout

De Mann Co. Winkelis een micro-transactie dienst in het spel, inbegrepen bij de Mann-Conomy Update. De winkel stelt de speler in staat om voorwerpen zoals hoeden, wapens en actie voorwerpen voor in het spel te kopen door geld te gebruiken dat opgeslagen is in hun Steam Portemonnee. Makers van door de gemeenschap gemaakte voorwerpen ontvangen een percentage van de verkoop voor alles wat ze gemaakt hebben.

Voorwerpen gekocht van de Mann Co. Winkel zijn niet ruilbaar of ontwerpbaar; daarentegen stelt inpakpapier de speler in staat om gekochte voorwerpen te ruilen. Uitzonderingen zijn sommige Tools zoals het Verfblikken, welke ruilbaar zijn zelfs wanneer ze gekocht zijn.

Prijzen

Prijzen variëren enorm, met nieuwere en zeldzamere voorwerpen hoger geprijst zijn dan oudere en meer voorkomende voorwerpen. Als een ongeschreven regel zijn zeldzame voorwerpen vijf of meer euro's, terwijl veel voorkomende voorwerpen minder dan vijf euro kosten. Deze prijzen bewaren de waarde van ontworpen of gevonden voorwerpen. Ze zijn vergelijkbaar met de betaalde prijzen voor exclusieve pre-order voorwerpen zoals de Lumbricuspet of Max' Afgehakte Hoofd.

Niet-koopbare voorwerpen

Deze voorwerpen kunnen niet gekocht worden maar zijn meestal nog wel beschikbaar in het spel door ontwerpen, kisten openen, vinden, speciale promoties of ruilen. Voorwerpen genoemd hier zijn wellicht volledig onbescchikbaar doordat ze onderdeel waren van een speciale promotie of event dat voorbij is en ook niet ruilbaar zoals de Gouden Moersleutel en Polycount Speld.

Evenement specifieke pagina's

Tijdens sommige evenement verschijnen er speciale pagina's in de winkel voor een korte tijd..

Gelimiteerde Mann Co. Petten

Iedereen wie een aankoop doet van de Mann Co. Winkel zal de Mann Co. Pet ontvangen, een alle klassen honkbal pet met het Mann Co. logo aan de voorkant. Ookal heeft Valve gezegd dat de pet voor bepaalde tijdsduur beschikbaar is, is de pet nog steeds verkrijgbaar.

Bonus voorwerpen

Voor elke $20/£15/€20 besteed in de winkel bij één aankoop, ontvangt de speler een gratis voorwerp. Dit zal een willekeurige vondst zijn met het 'onruilbaar' eigenschap. Hoeden en andere zeldzamere voorwerpen worden gegenereerd met dezelfde kansen als een Goedheiligman cadeau.

Extra notities

  • In een online interview legde Robin Walker dat bijna alles dat gekocht kan worden in de Mann Co Winkel ook gevonden kan worden via het Voorwerpen Vind Systeem of via ontwerpen. "Onze hoofddoel is om ervoor te zorgen dat voorwerpen die het spel aantasten gevonden kunnen worden, zodat niemand een voordeel in het spel kan kopen over iemand die ervoor kiest om hun voorwerpen te vinden." [1]
  • Voorwerpen die gekocht zijn of gegeven als een bonus van de winkel zullen aangeduid zijn als "gekocht" (kan niet geruild of ontworpen worden) of promotioneel (kan niet geruild worden).
  • Het bezoeken van de Mann Co. Winkel zal ook alle uitstaande voorwerpen aan de speler geven en zal ook problemen oplossen met voorwerpen in foute posities in de spelers Rugzak.
  • Voorwerpen gekocht via de Mann Co. Winkel, ookal zijn ze onruilbaar, kunnen nog steeds in inpakpapier worden gewikkeld en geruild met andere spelers.

Verwijzingen

Zie ook