Magazinul Mann Co.

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Pagina Magazinului Mann Co.
400.000$ pentru a trage acea armă, huh? Da, bani cheltuiți bine!
Cercetașul

Magazinul Mann Co. este un serviciu de micro-tranzacții în joc inclus în Update-ul Mann-Conomiei. Magazinul permite jucătorilor să cumpere obiecte în joc, precum pălării, arme, și obiecte de acțiune folosind bani depozitați în Portofelul Steam al lor. Creatorii obiectelor contribuite de comunitate primesc un procentaj din vânzări pentru orice au creat.

Obiectele cumpărate de la Magazinul Mann Co. nu pot fi folosite la schimb sau craft; totuși Ambalajul de Cadou permite jucătorilor să schimbe obiecte cumpărate. Excepții sunt câteva Unelte precum Cutiile de Vopsea, ce pot fi folosite la schimb chiar și când sunt cumpărate.

Prețuri

Prețurile variază foarte mult, cu obiecte mai noi și mai rare au prețul mai mare față de cele vechi și mai comune. Ca o regulă de bază, obiectele rare costă 5 dolari sau mai mult în timp ce obiectele comune costă mai puțin decât 5 dolari. Aceste prețuri păstrează valorile obiectelor create sau găsite. Ele sunt comparabile cu costurile plătite pentru obiecte de pre-comandare exclusive precum Capacul Limbric sau Capul Tăiat a lui Max.

Obiecte ce nu pot fi cumpărate

Aceset obiecte nu sunt disponibile pentru achiziționare, dar majoritatea sunt încă disponibile în joc prin craft, deschiderea cutiilor, drop, promoții speciale, sau schimb. Obiectele enumerate aici pot fi complet indisponibile deoarece au făcut parte dintr-o promoție specială sau eveniment ce a trecut și nu pot fi folosite la schimb, precum Cheia Franceză de Aur și Insigna Polycount.

Pagini Specifice Evenimentelor

În timpul unor evenimente, pagini speciale vor apărea în magazin pentru o perioadă limitată.

Pagina de Halloween

Halloween

Pe durata evenimentului Scream Fortress Halloween, obiecte tematice au fost disponibile pentru achiziționare. Acest lucru a durat între 27 octombrie, 2010 și 8 noiembrie, 2010.

Șapca Mann Co. limitată

Oricine face o achiziționare de la Magazinul Mann Co. va primii Șapca Mann Co., o șapcă de baseball pentru toate clasele cu simbolul Mann Co. în partea din față.

Obiecte Bonus

Pentru fiecare 20$/15£/20€ cheltuiți deodată în magazin, vei primii un obiect gratis. Acesta va fi un obiect standard găsit aleatoriu cu proprietatea de a nu putea fi schimbat. Pălăriile și alte obiecte mai rare generează aceleași șanse ca și cadoul Saxton Secret.

Note adiționale

  • Într-un interviu online, liderul designer Robin Walker a explicat că aproape orice poți cumpăra de la Magazinul Mann Co. este disponibil pentru a fi găsit aleatoriu sau craft. „Scopul nostru principal pentru a ne asigura că toate obiectele ce afectează gameplay-ul pot fi găsite, astfel încât nimeni să nu poată cumpăra un avantaj în joc peste cineva ce alege să-și găsească obiectele.” [1]
  • Obiectele ce sunt cumpărate sau date ca bonus de la magazin vor fi etichetate ca achiziționate (nu pot fi folosite la schimb sau craft) sau promoționale (nu pot fi folosite la schimb).
  • Vizitând Magazinul Mann Co. va adăuga, de asemenea, orice obiecte neprimite jucătorului și va rezolva problema cu obiectele în poziții invalide în Rucsacul jucătorilor.

Vezi de asemenea

References