Cutie de Provizii Mann Co.

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Where's your precious Hippo-crates now?
Cercetașul

Cutiile de Provizii Mann Co. sunt obiecte unelte obținute doar prin sistemul de drop al obiectelor. Ele arată ca lăzi de transport, înfășurate în lanțuri prinse cu un lacăt mare. Cutiile de Provizii Mann Co. pot fi deschise folosind Cheia Cutiei de Provizii Mann Co.

Când o cutie este deschisă, va apărea un timp de 5 secunde, alături de un efect de sunet de lanțuri și scârțâit de lemn. Jucătorul va primi unul din setul de obiecte enumerate în descrierea cutie și diferă de la o serie la alta . Acest obiect este anunțat pe server în același mod ca și obiectele căzute normale. Cutia și cheia sunt îndepărtate din inventarul jucătorului și înlocuite cu obiectul din cutie.

Conținuturi

Notă: Statisticile obiectelor rare asumă ratele de drop egale indiferent de serie. Se presupune, de asemenea, că seriile cutiilor cad într-o distribuție uniformă.


Seria #9

Seria #8

Statistici de drop necunoscute. Adăugată în 10 December 2010 Patch.

Seria #7

Statistici de drop necunoscute. Adăugată în 10 December 2010 Patch.


Seria #6 - Cutie Festivă de Iarnă (Nu mai cade)

Backpack Festive Winter Crate.png
Cutie Festivă de Iarnă
Nivel 10
Cutie Seria #6
Această cutie este neobișnuit de festivă.
Conținutul ei este necunoscut iar
cheile normale nu se potrivesc lacătului.

Ar fi mai bine să ai grijă de ea.
Va fi probabil o cale să o deschizi mai târziu.


Acest obiect va expira la Dec 31, 2010 (23:00:00).

Adăugată în 10 December 2010 Patch.

Această cutie nu poate fi deschisă cu Cheia Cutiei de Provizii Mann Co. normală. În schimb era necesară Cheia Cutiei Festive de Iarnă achiziționată de la Magazinul Mann Co. care a fost lansată împreună cu evenimentul Crăciunul Australian, sau o Cheie Stocking Stuffer. Ele au expirat pe 31 decembrie, 2010. La expirare, cutiile au dispărut, jucătorii primind cutii Seria 1-5 sau arme aleatorii ca înlocuire.

Statisticile ratelor de drop disponibile din thread-urile SPUF ale lui Toahpt și Epsilonsss, calculate aici.


Seria #5 (Nu mai cade)

Seria #4 (Nu mai cade)

Seria #3 (Nu mai cade)

Seria #2 (Nu mai cade)

Seria #1 (Nu mai cade)

Note

*Rata de drop este rata de drop observată.
**Rata de drop estimată este o estimare la ceea ce Valve a setat rata de drop să fie.
*** Vă rugăm să rețineți că "rata de drop" a obiectelor neobișnuite în seriile cutiilor 3, 4 și 5 nu a fost calculată pe deplin încă.

Demonstrația deschiderii unei cutii

Modificări anterioare

19 November 2010 Patch

  • Cutiile Seria #1 și Seria #2 nu mai cad în joc. (Persoanele Cutii Seria 1 și 2 încă mai au atributele setate la 1 și 2, dar au luat ID-ul schemei Seriei 3 și 4, respectiv.)

10 December 2010 Patch

  • S-a actualizat descrierea Cutiei de Provizii Mann Co.
  • Adăugarea Cutiilor Festive de Iarnă
  • Cutiile Seria 3, 4 și 5 nu mai cad în joc. (Seriile 3, 4 și 5 sunt enumerate ca 7, 8 și respectiv 9 dacă sunt văzute online. Aceste cutii nu au atributele schimbate, dar e de așteptat să se schimbe ID-ul schemei cutiilor noi. Seriile 1 și 2 (cu ID 3 și 4) sunt enumerate ca 7 și 8.)

Vezi de asemenea

Trivia

  • Deși Valve a modelat lacătul cu lanț pentru pictogramă, cutia cu lacăt nu poate fi găsită în fișierele jocului; cu toate acestea, texturile sale pot fi găsite. Cutia, în sine, folosește un model care pare să fie la fel ca models/props_hydro/barrel_crate_half.mdl .
  • În Trailer-ul Update-ului Mac, un Soldat RED poate fi văzut căutând într-o cutie de pălării, ceea ce sugerează existența cutiilor dinaintea Update-ului Mann-Conomiei.
  • În timp ce Cutiile de Provizii Mann Co. sunt obținute prin sistemul de drop al obiectelor, ele nu sunt adăugate în limita de obiecte pe care le poți obține în fiecare săptămână.[1]

Referințe

  1. Email from Robin, October 3, 2010.