Cheia Cutiei de Provizii Mann Co.

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
S-o facem!
Cercetașul

Cheia Cutiei de Provizii Mann Co. este un obiect unealtă de unică folosință, disponibilă în Magazinul Mann Co. A fost făcută negociabilă în 20 October 2010 Patch. Este folosită pentru deschiderea unei Cutii de Provizii Mann Co., și poate fi aplicată la orice serie de Cutii în rucsacul tău, unde este folosită, împreună cu cutia, în acest proces.

Pentru a folosi cheia, selectați cheia apoi apăsați butonul "Folosiți cu..." ("Use with...") în rucsac și selectați Cutia pe care vreți să o deschideți pentru a începe procesul de aplicare a acesteia. Când o cutie este deschisă, va apărea un timp de 5 secunde, alături de un efect de sunet de zgomot de lanțuri și scârțâit de lemn. Jucătorul va primi unul din setul de obiecte enumerate în descrierea cutie și diferă de la o serie la alta. Acest obiect este anunțat pe server în același mod ca și obiectele căzute normale.

Cheia este disponibilă pentru a fi achiziționată numai în Magazinul Mann Co.; nu poate fi găsită aleatoriu și nu poate fi creată.

Demonstraţie

Chei pentru evenimente

Cheia Cutiei Festive de Iarnă

Backpack Festive Winter Crate Key.png
Cheia Cutiei Festive de Iarnă
Unealtă Nivel 5
Folosită peantru a deschide cutiile festive închise neobișnuite.
După 31.12.2010 aceasta va deveni o cheie normală.


Acesta este un obiect cu număr limitat de utilizări. Utilizări: 1

Cheia Cutiei Festive de Iarnă este un obiect unealtă de unică folosință, lansat în timpul update-ului Crăciunul Australian. Ca și cheia cutiei de provizii normale, poate fi găsită în Magazinul Mann Co. și este folosită pentru a deschide Cutii Festive de Iarnă speciale. Imaginea reprezintă o cheie de cutie de provizii înfășurată într-o bucată de stejar veșnic verde.

Cheia Stocking Stuffer

Backpack Stocking Stuffer Key.png
Cheia Stocking Stuffer
Unealtă Nivel 5
Cineva a lăsat această cheie în cea mai bună pereche de ciopari de luptă. Se pare că va deschide orice cutie festivă sau normală.

Acesta este un obiect cu număr limitat de utilizări. Utilizări: 1

Cheia Stocking Stuffer este o cheie dată cumității Team Fortress în onoarea Crăciunului Australian de către Doamna Pauling. O cheie a fost dată fiecărui jucător activ și poate deschide ambele cutii, Cutia Festive de Iarnă limitată și Cutiile de Provizii Mann Co. normale. Imaginea reprezintă o cheie de cutie de provizii înfășurată în 2 fulgi de zăpadă.

Modificări anterioare

20 October 2010 Patch

  • Majoritatea uneltelor, incluzând cheia, au fost făcute negociabile.

17 December 2010 Patch

  • Cheia Cutiei Festive de Iarnă este adăugată.

22 December 2010 Patch

  • Cheia Stocking Stuffer este adăugată.

Trivia

  • Imaginea cheii din rucsac este poza modelului unei chei. Modelul nu a fost distribuit în GCF, deși, texturile au fost.

Vezi și