Mann Up

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Mann up mode.png
Mann Up Tilstand aktiveret! Jeg vil ikke lyve over for dig: Du vil dø!
Administratoren

Mann Up er den officielle version af Mann vs. Machine spilletilstanden, som tillader spillere at modtage genstande ved færdiggørelsen af en mission. Man kan kun få adgang til det, ved at være i besiddelse af en Tour of Duty-billet, et værktøj, som tillader adgang til officielle Mann Up servere, som er brugt ved færdiggørelsen af en mission. En Gruppeoverskudskupon kan også bruges; den giver alle spillere i spillet en ekstra genstand, vil fuldførelsen af missionen, selv hvis spillerene ikke selv brugte en Squad Surplus Voucher. Ligesom almindelig Mann vs. Machine, kan tilfældige drops findes og Power Up-flaskes bruges. Alle våben kan bruges uden restriktion.

Tour of Duty emblemer

Tour of Duty emblemer eller Operation emblemer er genstand givet til spillere efter fuldførelsen af deres første Mann up mission i Operation Steel Trap, Operation Oil Spill, Operation Gear Grinder, Operation Two Cities eller Operation Mecha Engine. Emblemerne er Operation Stålfælde-emblem, Operation Oliespild-emblem, Operation Tandhjulskværner-emblem, Operation To Byer-emblem og Operation Mekanisk Motor-emblem, respektivt. Emblemerne kan bæres af alle klasser og tæller, hvor mange missioner spilleren har fuldført, analogt med Duel-emblemet. Hver mission, som er fuldført er tilført til emblemets tæller. Fuldførte missioner vil forbruge din Tour of Duty Ticket, men ikke-fuldførte vil ikke, som lader billeten være brugelig i en anden mission. Missioner, som er tabt eller kortsluttet fra vil ikke bruge billeten. Ved fuldførelsen af en tour, vil tour-progressionen blive slettet, Tour of Duty emblemet vil forhøje sit level med 1 og endnu en tour kan blive taget. Billeter er igen rekvireret for hver eneste mission i den tour.

Genstande som kun kan opnås gennem Mann Up

Våben

Silver Botkiller Scattergun Botkiller våben
Scattergun gold Australium våben
Notes
 Noter, at typen af våben varierer
baseret på den valgte kampagne.

Kosmetiske genstande

Robot Running Man Den Robotiske Løber
Tin Pot Blikspanden
Pyrobotics Pack Den Pyrobotiske Rygvarmer
Battery Bandolier Batteri-bandoleret
U-clank-a U-clank-a
Tin-1000 Tin-1000
Medic Mech-bag Medics Mekanik-taske
Bolted Bushman Den Boltede Skovmand
Stealth Steeler Stålende Stjæler
Operation Steel Trap Badge Operation Stålfælde-emblem
Operation Oil Spill Badge Operation Oliespild-emblem
Operation Gear Grinder Badge Operation Tandhjulskværner-emblem
Operation Mecha Engine Badge Operation Mekanisk Motor-emblem
Operation Two Cities Badge Operation To Byer-emblem
Notes
 Hvert emblem er opnået gennem fuldførelsen af en
spillers første mission i den respektive tour.

Værktøj

Robotdele Battle-Worn Robot Money Furnace Brugt i Killstreak Kit Fabricators til at skabe Killstreak Kits.
Killstreak Kit Fabricators Specialized Killstreak Fabricator Har en liste over bestemte input-genstande som, når samlet sammen, vil skabe enten en specialiseret eller Professionel Killstreak Kit.
Drabsrækkesæts Killstreak Kit Tilføjer Killstreak egenskaber til en genstand, med 3 mulige ranks. Den basale rank giver kun killstreak; de højere ranks giver visuelle effekter, som følger med.

Forlader et spil

Når en spiller gentagende gange forlader et spil, vil de blive midlertidigt sat i en lav-prioriteringsbunke i matchmaking, som vil give dem længere matchmaking ventetider i fremtiden. En spiller vil blive set som at "forlade" et spil, når alle følgende kriterier er mødt:

  • Forlade et spil imens man spiller et Mann Up spil på en officiel server.
  • Forlader uden at spille igennem en enkelt runde til gennemførelse eller fiasko.
  • Der er 5 eller flere spillere forbundet til serveren (spilleren selv inkluderet).

Dermed er spilleren aldrig straffet, hvis de spiller i Træning (normal) tilstand eller på en uofficiel server, forlader efter at været igennem mindst en runde (ligemeget hvad resultatet blev), eller har tre eller færre holdkammerater.

Når en spiller vælger at forlade et spil, vil trykningen af "afbryd"-knappen advare ham om enten:

  • At de ikke bliver set som at forlade spillet og afbrydelsen vil ikke føre til en afstraffelse
  • At de bliver set som at forlade spillet, men afbrydelsen vil ikke føre til nogen afstraffelse
  • At de bliver set som at forlade spillet og en afstraffelse vil medfølge afbrydelsen.

Andre måder at gå ud af et spil på, som ved brug af disconnect kommanden fra konsollen eller accepterer en invitering til at spille over Steam, vil ikke advare spilleren, men vil stadig evaluere om spilleren faktisk forlod spillet eller ej.

Spillere, som ikke forlader spillet med vilje, på grund af mangel på internetforbindelse eller på grund af et spilnedbrud, vil stadig have deres plads på serveren reserveret i tre minutter og vil blive spurgt om at genforbinde sig til spillet; efter den periode, hvis spilleren ikke fortsætter kampen, bliver de set som om de forlod spillet med vilje.

Spillere som er smidt ud for inaktivitet er set som, at de forlod spillet med vilje.

Spillere som er stemme-udsendt af andre spillere, er ikke set som at have forladt spillet med vilje og vil ikke få nogen afstraffelse.

Se også

Eksterne links