Mann vs. Machine

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Denne artikel er om spiltilstanden. For anden brug, se venligst Mann vs. Machine (uforblommet).
Bombeslusen på Coal Town
Gray Mann har bygget en ustoppelig automatisk hær med ét enkelt formål: At destruere alt Mann Co.-relateret. Heldivis, er størstedelen af hans robotlegion blevet udstyret med basalt våbenudstyr, som aldrig ville kunne destruere en bygning. Uheldigvis, har de også adgang til gigantiske bomber, som de ville trække til helved og tilbage, hvis det betød at de kunne smide dem i et Mann Co. bombehul. Og det er dit job at stoppe dem.
Mann vs. Machine reklametekst

Mann vs. Machine er en co-op spiltilstand udgivet med opdateringen af samme navn. I Mann vs. Machine, vil et hold på op til seks spillere forsøge at forhindre en horde af AI-kontrollerede robotter fra at bære en bombe til deres base. Spillere kan købe opgraderinger til deres våben, ved hjælp af en møntfod fra spillet, kaldt kredit. Alle købte opgraderinger vil vare hele spillet. Hvis en spiller skulle forsvinde under spillet af alle årsager, hvis de genforbinder sig, vil deres opgraderinger blive bibeholdt, såvel som deres spenderet og tilbageværende kredit.

De eneste præstationer opnåelige i Mann vs. Machine er Mann vs. Machievements.

Mann vs. Machine bruger et separat sæt af "Bedste øjeblikke", og holder derfor styr på en separat præstations-rapport. Disse vil forekomme efter de normale sæt af "Bedste Øjeblikke", mens en klient forbinder til en server.

Lige nu har spiltilstanden fem sværhedsgrader: Normal, Mellem, Avanceret, Ekspert og Mareridt. I modsætning til manges overbevisning er Mareridt sværhedsgraden faktisk nemmere end Ekspert- og, ofte, Avanceret sværhedsgraden.

Videoer

Trailer Instruktions-film
The Sound Of Medicine

Mekanismer

Holdet er angrebet af en horde af AI-kontrollerede robotter, og skal forsøge at forhindre robotterne i at aflevere en bombe til spillernes base (som i Last). Hver destrueret robot tildeler spillerne kredit (når en spiller opsamler en pengestak, er det fordelt ligeligt mellem alle spillere). Spillerne har derefter muligheden for at opgradere sine våben, når some helst, ved en Opgraderingsstation inden i basen med disse penge. De kan også opgradere egenskaber til deres midlertidige klasse. Alle opgraderinger er beholdt, selv hvis man skifter til en anden klasse (dog kan klasser ikke blive udskiftet under en runder), men de købte egenskaber er kun tilgængelige for den klasse de blev købt til. Man kan dog få alle sine penge refunderet, men det skal gøres på den klasse egenskaberne blev købt på først, inden man skifter. Hvis spillerne taber mod robotterne, vil den tabte runde starte forfra. Der er uendelig mange forsøg.

Robotter

Hovedartikel: Robotter

De fleste af robothorderne er lavet af normale mekaniske versioner af de ni klasser, med basale eller middelmådige våben. Dog, er der også et antal specielle robotter med unikke egenskaber.

Når en robot bærer en bombe, bliver dens hastighed halveret. Dog, vil bombebæreren modtage buffs, som forhøjes over tid. En HUD-grafik viser mængden af tid indtil næste buff. Buffs er aktiveret af bombebæreren ved hjælp af hån, der afspiller et akkompagnerende audio-signal. Disse buffs er opdelt i tre stadier, som er stablet sammen:

Stadier Opgraderinger Tidsinterval
(Sekunder)
Bomb carrier defense.png
Første stadie
Defensiv buff, delt med alle nærstående robotter. 5
Bomb carrier health.png
Anden stadie
45 liv-regenerering per sekund 15
Bomb carrier crits.png
Sidste stadie
Uendelige Kritiske slag 15

Store robotter kan ikke modtage buffene, men taber ikke fart af at bære bomben.

Egenskaber og Opgraderinger

Hovedartikel: Opgraderingsstation
Se også: Kredit
En fremvisning af en våbenopgraderings-menu for Granatkaster.

Spillere kan bruge deres akkumulerede kredit ved en Opgraderingsstation for at fylde deres Feltflasker med en buff -såsom en personlig ÜberCharge, en fem-sekunders kritisk slag forstærkning, eller ammunition-genopfyldning- eller en egenskab som hurtig bygningsopgradering som Engineer eller evnen til at teleportere tilbage til spawn-punktet. Alle disse Feltflasker har op til tre brug og skal fyldes med samme buff.

Spillere kan også købe personlige egenskaber eller opgraderede våben.

Leaderboard class scout.png Scout
 • Opgraderet Manisk Mælk forsinker påvirkede fjender.
 • Opgraderet Ole Lukøje dødsmarkerer robotter, når de er ramt af baseballen, som giver mini-kritisk skade over for markeret robotter.
  • Husk: Scouten kan kun markere én robot ad gangen. Hvis baseballen markerer en anden robot, vil den forhenværende markeret robot miste sin markering.
 • Alle Scouts har de følgende indbygget evner:
  • Ekstra-stor penge-opsamlingsradius.
  • Livforstærkning fra opsamlede penge.
  • Øjeblikkelige respawns.
Leaderboard class soldier.png Soldier
 • Opgraderet Buff-banneret kan befuldmægtige hele holdet i længere tid.
 • Opgrader Raketkaster for at forhøje skade, affyrings-, genladnings- og projektilhastighed.
 • "Raketspecialist"-opgradering forhøjer projektilhastighed og radius, lammer mål, og nedsænker skadestraf pga distance.
Leaderboard class pyro.png Pyro
 • Opgraderet trykluft skubber mål længere væk.
 • Brug trykluft for at separere Medic-robotter fra deres helemål og skub bombe-bærende robotter ned i mineskakter.
 • Opgraderet Signalpistolen bliver et dødeligt skydevåben.
Leaderboard class demoman.png Demoman
 • Brug en kritisk Slag Forstærkning feltflaske til at lægge dødlige klæbebombe-fælder.
 • Brug skade-opgraderet Klæbebombe-dynger for at øjeblikkeligt dræbe alle, undtagen de stærkeste mål.
Leaderboard class heavy.png Heavy
 • Opgraderet patroner passerer igennem adskillige mål.
 • Opgraderet Rullekanon kan skyde projektiler ned.
 • Opgraderet Heavy kan generere raseri, der forårsager at patroner skubber fjender tilbage.
Leaderboard class engineer.png Engineer
 • Opgraderet Engineer kan bygge en ekstra, disponibel Mini-Sentry.
 • Brug en Kritisk Slag Forstærkning feltflaske for at midlertidigt forstærke Sentryen til at affyre dobbelt så hurtigt.
 • Husk: Fjernbetjeneren excellerer mod mål, der er langt væk.
Leaderboard class medic.png Medic
 • Opgraderet Nåle giver Manisk Mælk-effekt, der heler allierede 60% af skade gjort.
 • Opgraderet Medi-gevær eller Kritzkrieg forstærker overhel-mængde og varighed.
 • Opgraderet Medic kan opsætte et Projektilskjold:
  • Medi-geværer lader Energi ved at hele, genoplive og tage skade under usårligheds-ÜberCharges.
  • Når den er aktiv, blokerer den alle projektiler og skader fjender på kontakt.
 • "Heling-beherskelse" opgraderingen forhøjer hele-rate, genoplivnings-rate og selv-regenererings-rate.
 • "Overhel-eksper" opgradering forhøjer Overhel-begrænsning og varighed.
 • "Feltflaske-specialist" opgradering kan dele feltflaske ladninger, såvel som forhøje effekt-varigheden og formindske bekostninger.
Leaderboard class sniper.png Sniper
 • Opgraderet Jarate forsinker påvirkede fjender.
 • Opgraderet Snigskytteriffel patroner og Jægeren-pile passerer gennem adskillige mål.
 • Kombiner Jarate og bløde-effekten på patroner og pile for at nedlægge større fjender.
 • Opgraderet Snigskytteriffel patroner kan forårsage eksplosive hovedskud, der gør skade til omgivende fjender.
Leaderboard class spy.png Spy
 • Opgraderet Elektro-sapper kan disaktivere grupper af normale robotter og forsinke Store.
 • Spies forklædninger snyder alle robotfjender; robotter kan detektere et nært rygstik, og vil altid detektere en Spy, som er antændte.
 • Opgraderet Kniv kan penetrere rustning, der tillader forhøjet effektivitet mod Store Robotter.

Spil

For nem identifikation, er alle menneskelige spillere udklædt i RØD't og identificeret som hold BESKYTTERE mens alle robotter bruger BLÅ farver i deres visuelle effekter og i drabsvedlaget. Spil er spillet i runder, som hver indeholder et forudbestemt antal af fjender. Varierende støtte klasser spawner også periodisk indtil runden er overstået.

Før hver runde begynder, får beskytterne vist relevant information på den øverste del af HUD'en, såsom hvilke robotter næste runde vil indholde, den nuværende runde, og antallet af runder i den mission. Forudbestemte fjender har et tal under deres ikon for at indikere, hvor mange vil være til stede i runden, mens støtteklasser er listet til højre. Et blinkende blå ikon betyder, at fjenden eller fjenderne altid affyrer kritiske slag. Under opsætning kan Engineers øjeblikkeligt placere en Level 3 bygninger, og Medics har en øjensynlig hurtigere ÜberCharge ladnings-rate.

Når mindst 3 spillere går ind på en Mann vs. Machine server, er muligheden for at gøre sig klar aktiveret. Når en spiller erklærer sig klar, vil en 150-sekunders nedtælling begynde. Når flere spillere gør sig klar, vil nedtælling reduceres til et minimum på 30 sekunder indtil alle spillere er klar. Når alle spillere er klar, reduceres nedtællingen til 10 sekunder. Når nedtællingen er slut, begynder runden. Spillere, der til forbinder sig serveren under nedtællingen vil ikke forlænge tiden.

Når runden begynder, vil toppen af HUD'en ændres til at vise en styrke-måler, der viser kvantiteten af forudbestemte fjender tilbage. Robotter vil begynde at spawne på kampmarken i grupper. Indtil de er på platforme, som er tilgængelige for spillere, vil et angreb mod dem kun få dem til at gløde som var de ÜberCharged. Under runden, vil information om visse fjender fremkomme på top HUD'en og blive annonceret af Administratoren (Sniperen er ikke annonceret af Administratoren. I stedet for, vil spillerne selv automatisk annoncere tilstedeværelsen af Snipere. De kan også selv annoncere tilstedeværelsen af Tanks og Sentry-busters)

 • Sentry-buster - Sentry-busters er store, tofodede trykminer, som vil løbe, stoppe og selvdestruere nær Sentry Guns. Hvis en Engineer flytter sin Sentry Gun, vil Sentry-busteren jagte dem indtil de stopper op. Disse fjender fremkommer kun som en respons mod effektive Sentry Guns bygget af en Engineer på det forsvarende hold, og vil spawne hyppigere, hvis der adskillige effektive Sentrys. En normal strategi for Engineeren er at samle sin Sentry op og løbe væk fra de andre spillere på banen og røre Sentry-busteren. Dette vil forårsage at Sentry-busteren stopper op og eksploderer. En anden normal strategi er at Engineeren ofrer sin Sentry Gun ved at tillade Sentry-busteren at ødelægge den et sikkert sted. Dette vil stoppe Sentry-busters fra at spawne i en periode af tid.
 • Tank - Tungbeskyttet tanks vil komme ind på banen fra specifikke adgangspunkter. De vil ikke angribe, men vil bevæge sig uanfægtet mod bombeslusen, indtil de er destrueret eller når deres destination. De kan knuse alle uheldige spillere eller robotter, der kommer mellem dem og en væg. Tanks behøver ikke at bære eller hente den primære bombe, da den indeholder sin egen.
 • Sniper - Sniper-robotter spawner som normale robotter, men vil for det meste prøve at snipe spillere fra højere platforme i stedet for at løbe med horden. Alle Sniper-robotter, med undtagelse af dem, der bærer Jægeren, kan ikke få hovedskud.
 • Spy - I modsætning til andre robotter, spawner Spy-robotter alle steder, hvor spillere ikke kigger ved hjælp af deres skjul. De kan forklæde sig som en venlig spiller, rygstikke spillere og kan sappe Engineerens bygninger. Annonceren vil udråbe antallet af Spy-robotter tilbage efter en er blevet dræbt.
 • Engineer - Engineer-robotter kan komme ind på to måder - en, mere normal variation af robotten, vil teleportere ind på banen nær bomben, mens to sjældne varianter med halvt liv vil komme ind normalt. Efter at have nået et forudbestemt rede-område, vil Engineer-robotten begynde at bygge en Teleporter, som opfører sig som et fremad spawnpunkt for robotterne, og en Sentry Gun til at beskytte den.

Efter hver succesfuld runde, vil de forsvarende blive evalueret baseret på hvor godt penge var opsamlet (en kredit-vurdering fra F til A+). hvis alle pengene er indsamlet (A+-vurderingen), vil holdet få en $100 bonus foræret. Når en mission er fuldfært, vil de forsvarende blive givet en sidste evaluering, og serveren vil loade den næste Mann vs. Machine bane efter et interval på 20 sekunder.

Forlade spillet

Et eksempel på en matchmaking skærm, når straffen er tilknyttet

Introduceret med 17. oktober 2012-opdateringen, er der blevet implicitte regler for spillere, der "forlader" deres spil. En spiller vil blive set som at "forlade" et spil, når alle følgende kriterier er mødt:

 • Forlade et spil imens man spiller et Mann Up spil på en officiel server.
 • Forlader uden at spille igennem en enkelt runde til gennemførelse eller fiasko.
 • Der er 5 eller flere spillere forbundet til serveren (spilleren selv inkluderet).

Hvis de en spiller gentagende gange forlader et spil, vil de blive midlertidigt sat i en lav-prioriteringsbunke i matchmaking, som vil give dem længere matchmaking ventetider.

Ellers, er det sikkert at gå ud af et spil uden at "forlade" det.

Hvis en spiller trykker på afbryd-kanppen, vil han modtage en besked, der fortæller om det er sikkert at forlade spillet. Spilleren kan så enten forlade spillet med eller uden en straf i forhold til omstændighederne. Hvis spilleren forlader spillet på nogen anden måde (ændrer server via konsol eller Steam-HUD'en i spillet), vil de dog ikke modtage en besked og kan modtage en straf uden at blive notificeret.

Hvis spillere mister deres forbindelse, mens de er i spillet, vil pladsen være reserveret for dem og de vil få 3 minutter til at genforbinde sig til serveren. Hvis spillerene ikke genforbinder sig inden tiden er gået, vil de blive talt som at have forladt spillet med vilje. Hvis spillet har fået nedbrud eller hvis spillerene mistede deres internet-forbindelse, så kan de genstarte Team Fortress 2 og blive anmodet om at gen-kræve deres plads i kampen. Denne anmodning vil informere spillerene om straffene de vil få, hvis de siger nej til pladsen. Hvis spillerene glipper i at genforbinde sig inden for de tre minutter og de indgår i alle kriterier listet ovenover, vil de blive talt som at have forladt kampen.

Spillere som er smidt ud for inaktivitet er set som, at de forlod spillet med vilje. Spillere som er stemme-udsendt af andre spillere, er ikke set som at have forladt spillet med vilje og vil ikke få nogen afstraffelse.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets Mann vs. Machine strategi

Baner

Hovedartikel: Liste over baner

Mann vs. Machine baner bærer mvm_ præfikset.

Navn Billede Filnavn
Big Rock Mvm bigrock.png mvm_bigrock
Coal Town Poster Coal Town.png mvm_coaltown
Decoy Decoy.png mvm_decoy
Example Example5.png mvm_example
Ghost Town Mvm coaltown event.jpg mvm_ghost_town
Mannhattan Mannhattan preview.png mvm_mannhattan
Mannworks Poster Mannworks.png mvm_mannworks
Rottenburg Rottenburg.png mvm_rottenburg

Relaterede præstationer

Hovedartikel: Mann vs. Machievements

Opdateringshistorik

15. august 2012-opdateringen (Mann vs. Machine-opdateringen)
 • Tilføjede Mann vs. Machine.
 • Tilføjede baner: Coal Town, Decoy og Mannworks.

17. august 2012-opdateringen

 • Fiksede et klient-nedbrud, der relaterede til Mann vs. Machine statistikker.
 • Fiksede et nedbrud, der relaterede til server plug-ins, der spawnede en Tank før spillet var klar.
 • Opdaterede den dedikeret server til at afslutte, når man prøvede at starte en Mann vs. Machine bane med mindre end 32 maxplayers.
 • Fiksede mp_timelimit, der forårsagede at Mann vs. Machine tilstanden ikke genstartede korrekt, når forsvarende tabte.
 • Fiksede at Mann vs. Machine runde tab/sejr dialog knapper ikke kunne klikkes nogen gange.
 • Fiksede at Mann vs. Machine sejr dialog kunne sidde fast på skærmen.
 • Fiksede at Mann vs. Machine runde-opsummering dialogen viste sig i begyndelsen af første runde.
 • Fiksede at afbrydelses-grunden ikke var blevet lokaliseret orden for Mann vs. Machine tilstand.
 • Fiksede at spillernes glødfarver ikke var baseret på mængde af liv, i visse fællesskabs mods uden for Mann vs. Machine tilstand.
 • Fjernede konsol strøm, der relaterede til manglende bevægelses-advarsler.
 • Opdaterede matchmaking ConVar tf_mm_strict.

21. august 2012-opdateringen

 • Fiksede at matchmaking sendte spillere til forældede servere.
 • Fiksede at server-browseren viste en forkerte spillermængde i MvM-spil.
 • Fiksede at MvM-introduktionsvideo ikke spillede på nogen Macs.
 • Fiksede at lyd precache string tabellen næsten var fuld i ikke-MvM spil.
  • Dette forårsagede "fejl i at skrive string tabel baseline" og "fejl i at læse besked net_SetConVar" fejlene.

23. august 2012-opdateringen

 • Tilføjede en kommando "player_ready_toggle" for spillere til at gøre sig klar.
  • Kan blive bundet til alle taster under keyboard-tabben i valgmuligheds-dialogen.
 • Fiksede nogle få MvM-lyde ikke blev precachet rigtigt.
 • Tilføjede Taskbar Window Flash og Trommehvirvel lyd til succesfulde matchmaking for Windows brugere.
  • Lyd vil spille selv hvis spillet er blevet minimeret.
 • Tilføjede sværhedstekst til "Normal" og "Avanceret" til MvM-scoretavlen, når man spiller officielle Valve-missioner.
 • Fiksede UI-Fejl, der relaterede til MvM splash-skærme (Runde Tabt og Sejr).
 • Server-browser vil nu vise MvM mission-navn i "bane"-rækken. (E.g. "mvm_mannworks_advanced").
 • Fiksede et nedbrud, når man spawnede Tanken i ikke-Mvm spil. Tilføjede SetHealth, SetMaxHealth, AddHealth og RemoveHealth input til Tank-enheden.

10. september 2012-opdateringen

 • Fiksede et problem i server-browseren, hvor gentagelses-robotter ville blive tilføjet til spiller-optællingen.
 • Fiksede en fejl, der nogen gange ville få bomben til at blive placeret forkert, når den blev droppet.
 • Tilføjede værn for at forhindre robotter fra at side fast i visse situationer.
 • Fiksede at Stålhandsker-robotter ikke kunne destruere mini-Sentry Guns på forhøjninger.
 • Fiksede at holdlederens fuldførte missioner blev vist i spillets lobby i stedet for dine egne.

21. september 2012-opdateringen

 • Matchmaking søgningskriterier støtter at vælge adskillige missioner.
 • Matchmaking vil forhindre sen-forbindelse til en server nær enden af sidste runde.
 • Tilføjede tour-nummeret til informationen på scoretavlen.
 • Fiksede en falsk positiv for præstationen "Urværkmassakre".
 • Tilføjede en ny kommando "bot_hurt".
  • Parametre -name [botnavn], -team [red/blue/all], -damage [mængde].

27. september 2012-opdateringen

 • Fiksede en fejl, hvor spillere kun kunne købe en opgradering af gangen fra Opgraderingsstationen.
 • Fiksede en fejl, hvor Sejr-dialogen nogle gange ville vise sig på forkerte tidspunkter.

9. oktober 2012-opdateringen

 • Tilføjede to tours of duty, hver med unikke belønninger:
 • Hvis en spiller forbinder sig til et MvM-spil gennem matchmaking og mister sin forbindelse, vil deres plads blive holdt i en kort tidsperiode og de vil få chancen for at gen-forbinde sig.
 • Efter en sejr på en Mann Up server, vil spillerene blive puttet i en lobby sammen.
 • Forbedrede matchmaking søgning statusskærm.
 • Balance-ændringer:
  • Eksplosive hovedskud
   • Skade er nu 150 ligegyldigt opgraderings-level.
   • Skade er nu gjort i ét tick i stedet for de forhenværende seks.
   • Tilføjede en hastighednedsættende effekt baseret på opgraderings-level (50%-80% langsommere, 2-4 sekunders varighed).
   • Radius skalerer stadig med opgradering-level (uændret).
  • Dødsmarkeret-varighed reduceret til 7 sekunder fra 15 sekunder, når målet er en Stor Robot.
  • Reducerede "effekt genladningsrate forhøjning" opgraderingen fra 20% forøgelser med en 80% maks. til 15% forøgelser med en 60% maks.

17. oktober 2012-opdateringen

 • Tilføjede et strafsystem for at modarbejde spillere, der konstant forlod Mann Up spil.
 • Korrigerede respawn-tiden for Mannslaughter missionen.
 • Opdaterede MissionCycle opførelse. Servere vil altid gå tilbage til en mission listet i MissionCycle-filen.

26. oktober 2012-opdateringen (Spectral Halloween Special)

 • Tilføjede bane: Coaltown Event.

27. oktober 2012-opdateringen

 • Fiksede et Linux dedikeret server-nedbrud, der relaterede til Mann vs. Machine tilstanden.

16. november 2012-opdateringen

 • Fiksede et dedikeret server-hukommelseslæk, når man kørte Mann vs. Machine tilstand.
 • Fiksede en Mann vs. Machine udnyttelse, der tillod permanente ubercharge/critboost effekter på ikke-Mann-Up servere.

29. november 2012-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machine popfiler ikke genstartede korrekt ved changelevel.

20. december 2012-opdateringen (Mecha-opdateringen)

 • Tilføjede en tour of duty med unikke belønninger:
  • Operation Mecha Engine, med 3 avancerede missioner.
  • Bane: mvm_bigrock.
  • Engineer Botkiller genstande.
 • Tilføjede Engineer-robot.

21. december 2012-opdateringen

 • Tilføjede "Benign infiltration" til Mann Vs. Machine mission-cyclusfilerne for servere.
 • Fiksede en Gengangeren Spy udnyttelse i Mann Vs. Machine tilstand.
 • Fiksede et belysnings-problem på mvm_bigrock.

8. januar 2013-opdateringen

 • Fiksede at klienter kunne udstede mp_tournament_restart, tournament_readystate og tournament_teamname kommandoer.
 • Fiksede en udnyttelse, der tillod spilelre at lamme en mini-boss.
 • Opdaterede mvm_bigrock med nogle nye func_nobuild områder.

16. januar 2013-opdateringen

 • Fiksede at tilskuer-bots samlede bomben op i Mann vs. Machine.

1. februar 2013-opdateringen

 • Fiksede en fejl med genstandssæt, der tilknyttede deres bonus forkert, når man brugte Mann vs. Machine opgraderinger af samme type.

22. februar 2013-opdateringen

 • Fiksede at Store robotter nogle gange sad fast i Mann Vs. Machine.

19. marts 2013-opdateringen

 • Fiksede at bossens liv-viser nogle gange forsvandt.
 • Fiksede at uber-Medics i runde 4 af Broken Parts missionen ladede med de forkerte rater.

27. marts 2013-opdateringen

 • Fiksede at Engineer-bots i Mann Vs. Machine byggede disponible Sentry Guns, der opgraderede til små, røde, level 3 Sentry Guns.

3. april 2013-opdateringen

 • Fiksede en fejl i Mann vs. Machine, der relaterede til at bærre bygninger mens man brugte "Opgrader bygninger"-feltflasken.

13. maj 2013-opdateringen

 • Fiksede en fejl, der tillod level 3 mini-sentrys i Mann Vs. Machine tilstand.

10. juli 2013-opdateringen (Sommerbegivenhed 2013)

 • I MvM, hvis alle holdkammerater pludselig ikke er klar, vil præ-runde nedtællingen stoppe.
 • I MvM, når robotter er dræbt af sniper hovedskud eller eksplosiv hovedskud opgraderingen, vil de droppe 'røde' penge, som automatisk vil blive opsamlet, når det ellers ville forsvinde.
 • Om-navngivede mvm_coaltown_event til mvm_ghost_town for at fikse et problem med at stemme for udfordringer i MvM, når man er på Coal Town.
 • mvm_bigrock:
  • Fiksede at spillere kunne bygge på stenene i grotte-sektionen.

11. juli 2013-opdateringen

 • Fiksede at en forkert projektilhastigheds-egenskab blev tilknyttet Store Robotter i Mann vs. Machine.

15. juli 2013-opdateringen

 • Fiksede at der manglede nogle Sapper-partikler i Mann vs. Machine tilstand.

29. oktober 2013-opdateringen (Scream Fortress 2013)

 • Aktiverede Mann vs. Machine-begivenhedsbanen Runde 666 i Træning.
 • Fiksede at man ikke kunne opnå Stålbroderskab præstationen i MvM. (Spil med 5 venner)
 • [Udokumenteret] Inspicerer man en spiller i Mann vs. Machine (standardtast: F) viser det nu de opgraderinger spilleren har købt.

21. november 2013-opdateringen (Two Cities-opdateringen)

 • Operation Two Cities
 • Spillere kan optjene en "Refunder Opgradering" kredit, ved at opsmale penge under runder.
  • Antallet rekvireret er listet på scoretavlen, og varierer per-mission.
  • Alle penge opsamlet – om I vinder eller taber – vil tælle mod at få en kredit.
  • For at indløse, visiter en Opgraderingsstation og klik på "Refunder"-knappen.
  • Alle penge brugt på køb-tilbage og Feltflaske-opladninger vil ikke blive refunderet.
 • Detaljeret spiller-udførelse statistikker tilføjet til scoretavlen.
  • Skade og Tank. Totalskade gjort til Gray Manns hære.
  • Heling. Direkte heling gjort til andre spillere.
  • Støtte. En sammensat værdi, der reflektere alt en spiller har gjort for at hjælpe sit hold:
   • Eksempler: Genstarte en bombe, lamme eller hastighedsnedsætte en fjende, give forhøjet skade, blokere skade med usårlighed eller skjold og meget mere.
  • Penge. Mængden af penge hver spiller har opsamlet.
 • Spillere kan inspicere opgraderinger på holdkammerater via "Inspicer" tasten. ("F" er standard).
 • Medic
  • Genopliv (ingen opgradering påkrævet)
   • Holdkammerater efterlader en genoplivnings-markør, når de dør.
   • Sigt efter markøren med dit Medi-gevær for at genoplive dem.
  • Projektilskjold-opgradering
   • Opbyg Energi ved at hele holdkammerater, genoplive og forhindre skade via Usårligheds-ÜberCharges.
   • Tryk ATTACK3 for at aktivere, når Energi-viseren er fuld. (mouse3 er standard).
   • Når den er aktiv:
    • Blokerer alle fjendtlige projektiler.
    • Skader fjender på kontakt.
  • Manisk Mælk-Nåle Opgradering
  • Hele-Beherskelse Opgradering (to separate opgraderinger førhen)
   • +25% hel-rate per point.
   • +25% genoplivnings-rate per point.
   • +25% selv-regenererings-rate per point.
  • Overhel-Ekspert Opgradering (to separate opgraderinger førhen)
   • +25% mere overhel per point.
   • +50% varighed per point.
  • Feltflaske-Specialist Opgradering.
   • Deler feltflaske ladnings-effekter med hele-målet.
   • +1 sekund ladnings-varighed per point.
   • -10 feltflaske ladningspris per point.
 • Soldier
  • Raketspecialist Opgradering
   • +15% rakethastighed per point.
   • På direkte træffere
    • Lammer mål (varighed forøges per point).
    • +15% forhøjet eksplosionsradius per point.
    • Ingen afstandsbaseret skadenedsætning.
 • Heavy
  • Angrebsprojektil-Opgradering
   • Har nu to levels.
    • Level et er mindre effektivt end før.
    • Level to er mere effektivt end, hvad level et plejede at være.
   • Pris reduceret fra 600 til 400 per point.
  • Raseri-tilbageskub opgradering aktivering flyttet til ATTACK3 (mouse3 er standard).

22. november 2013-opdateringen

 • Fiksede et server-nedbrud, der relaterede til at skade Tanken med det nye Medic-skjold.
 • Fiksede at bots prøvede at angribe en gammel sentry-placering efter Gunnen var blevet opsamlet af Engineeren.
 • Fiksede en fejl, der forårsagede at robot "gate hat" genstanden var smedebar. Gate hatte, som blev smedet imens fejlen var aktiv blev selv-destrueret, og blev forvandlet til begrænset-kvalitet Kaput Kredsløbsplades som et erindrings-emblem.
 • Fiksede at Liv-regenerering opgradering string med fejl viste i %.

26. november 2013-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machine tilbage-til-lobby timeren ikke opdaterede ordentligt efter en mission blev fuldført.

27. november 2013-opdateringen

6. december 2013-opdateringen

 • Fiksede et klient-nedbrud, der relaterede til Mann vs. Machine missionens sejrpanel.
 • Fiksede at spillere, som tilsluttede sig midt i en mission, ikke modtog Opgraderings-Refundering kredit, hvis det er blevet opnået af holdet.
 • Fiksede en udnyttelse, der tillod spillere at købe opgraderinger til andre våben end dem de var beregnet til.
 • Opdaterede mvm_rottenburg
  • Fiksede en fejl, hvor bomben kunne sidde uopnåelig fast i hjørnet nær erobringspunktet.
  • Fiksede en fejl, hvor bots kunne blive øjeblikkeligt dræbt, ved at blive skubbet ind i Tank-tunellen, når den var åben.
  • Fiksede en fejl, hvor penge kunne sidde fast i Tankens barrikade, når den blev genopbygget, som forhindrede opsamling.
 • Opdaterede mvm_mannhattan
  • Rebalancerede Empire Escalation.
  • Fiksede at kredit ikke altid blev opsamlet, når det faldt ned i Kværneren.
  • Fiksede en fejl, der tillod portene at blive erobret i den forkerte rækkefølge.
  • Fiksede en belysnings-fejl, der relaterede til lavere grafik-opsætning, som forårsagede at banen var for mørk.
 • [Udokumenteret] Stor Bonk Scout: Reduceredebonk-regenerering fra +65% til +45%.
 • [Udokumenteret] Oberst Spærreild: Fjernede -90% raseri-egenskab.
 • [Udokumenteret] Oberst Spærreild (gatebot-variant): Fjernede -90% raseri-egenskab indtil alle porte er erobret.
 • [Udokumenteret] Major Crits (boss gatebot-variant): Forhøjede projektilhastigheds-straf fra -60% til - 65%, og reducerede raseri-straf fra -90% til -80% efter alle porte er erobret.
 • [Udokumenteret] Major Crits (ikke-boss gatebot-variant): Formindskede genladningsrate-bonus fra +78% til +60%, forhøjede projektilhastigheds-straf fra -60% til - 65%, og fjernede -90% raseri-egenskab.
 • [Udokumenteret] Stor Hel-på-Drab Heavy (boss gatebot-variant): Forhøjede raseri-givende straf fra -10% til -40%.

20. december 2013-opdateringen

 • Fiksede at man kunne inspicere Blå-hold robotter.
 • Fiksede at mission-sejr skærmen ikke altid viste den korrekte information for hver spiller.

9. januar 2014-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machine scoretavlen ikke altid viste værdier korrekt.
 • Fiksede en udnyttelse i Mann vs. Machine, der relaterede til at købe opgraderinger.

23. januar 2014-opdateringen

 • Fiksede at botsene ikke kunne ekviperer mange kosmetiske genstande.
 • Fiksede at Scout bots ikke spillede den rigtig animation, når de blev lammet af Ole Lukøje.
 • Fiksede at man ikke kunne genstarte nedtællingen, hvis en spiller forlod serveren mens Klar.
 • Opdaterede nedtællings-logik til at ikke-Klar et hold, hvis nogen forlader spillet under de sidste 10 sekunder, eller afbryder spillet mens alle andre er Klar.
 • Opdaterede mvm_rottenburg
  • Forbedrede kollision nær barrikaderne, for at reducere mængden af spillere, der sidder fast.
  • Fiksede at kredit ikke altid blev opsamlet, når de faldt ind i en barrikade.
 • Opdaterede mvm_mannhattan
  • Fiksede at man kunne konstruere bygninger inden i respawn-rummet.
  • Fiksede et materielt problem nær skakten.

7. februar 2014-opdateringen #1

 • Fiksede at MvM-opgraderingsmenuen lukkede, når en Sær genstand fik sin tæller forhøjet.

5. marts 2014-opdateringen

 • Fiksede en udnyttelse i Mann vs. Machine tilstand, der relaterede til at købe gratis opgraderinger.

22. december 2014-opdateringen (Smissmas 2014)

 • Tilføjede chance for at finde Australium-våben belønninger til alle Avancerede og Ekspert Mann vs. Machine tours. Før var de kun tilgængelig for Two Cities tour.
 • Tilføjede Killstreak kits til Den Korte Lunte, Jernkæmpen og Panikanfaldet i Two Cities Mann-Up belønnings-tabeller.

7. januar 2015-opdateringen

 • Fiksede at granater ikke gjorde konsekvent skade mod bygninger og Mann vs. Machine Tanks.

9. januar 2015-opdateringen

 • Fiksede at bruge Helligdagsslaget til at kilde Mann vs. Machine fjende-robotter.

11. februar 2015-opdateringen #1

 • Fiksede at Eksplosiv Hovedskud opgraderingen i Mann vs. Machine ikke tilknyttede til Klassikeren.

3. juli 2015-opdateringen

 • Spillere taber ikke længere deres våben i MvM.

18. august 2015-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machines Medi-geværskjold ikke blev fuldstændig genskabt efter at have skiftet væk fra Medi-geværet, og tilbage igen mens ladningen blev drænet.
 • Fiksede nogle justeringsproblemer i HUD-viserne for Mann vs. Machines raseri-tilbageskub og Medi-geværets skjold.

1. oktober 2015-opdateringen

 • Fiksede et server-nedbrud, der relaterede til Mann vs. Machine tilstand.

13. november 2015-opdateringen

 • Fiksede en fejl, hvor spillere ville se kosmetiske genstade, der fulgte dem rundt imens de spillede Mann vs. Machine.

25. november 2015-opdateringen

 • Fiksede manglende kritisk raket lyd til Store Soldiers i Mann vs. Machine tilstand.
 • Fiksede at kontrolpunkt-HUD'en ikke blev vist for Mann vs. Machine baner med kontrolpunkter, såsom Mannhattan.

22. december 2015-opdateringen

 • Fiksede at man ikke kunne sælge playerclass opgradering i Mann vs. Machine tilstand.
 • Fiksede at robotter nogle gang ikke spawnede i Mann vs. Machine tilstand.

29. februar 2016-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machine Mann-Up sejrer nogle gange fejlede i at tage spillernes billetter og belønne med ting.

10. marts 2016-opdateringen

 • Fiksede at bots bar feltflasken i Mann vs. Machine tilstand.

11. maj 2016-opdateringen

 • Fiksede en regression med Eksplosiv Hovedskud opgraderings-lyden i Mann vs. Machine.

29. august 2016-opdateringen

 • Fiksede at Mann vs. Machine spillere modtog efterladnings-straffer, efter at have spillet mindst én runde.
 • Fiksede at 'Genopfyld Ammunition'-feltflasker ikke genopfyldte ammunitionen for alle våben i Mann vs. Machine.
 • Fiksede at mini-Sentry Guns ikke havde fuldt liv, når de blev bygget hurtigt under opsætning på Mann vs. Machine baner.

Ubrugt indhold

 • RØD'e versioner af alle robotterne (undtagen Tanken og Sentry-busteren) kan blive fundet i spillets filer.
 • Solbrændthed/hudfarver skulle originalt have været brugt af robotterne. (Også i spillets filer).

Fejl

 • Nogle gange vil en menu, såsom hold, klasse eller opgraderingsvalg, fryse på skærmen, som forcerer spilleren til at genopfriske HUD'en. (Dette kan udføres ved at trykke hud_reloadscheme i konsollen eller trykke Tab ⇆.)
 • Til tider i en listen server, efter man har ændret til en selvlavet mission, kan robotterne begynde at angribe før du starter runden. Dette sker kun første gang du ændrer til missionen i en session.
 • Når du er dræbt af en død robot, såsom fra efterbrænd, eller når du fjerne en ødelagt Spy-robots Sapper, vil drabsvedlaget måske vise, at robotten er flyttet til tilskuer-tilstand. Dette er på grund af den interne rutine, der udpeger robot-spillere til næste angreb.
 • Runde-opsummeringen viser forkerte antal af Uber-Medics for visse runder.
 • Nogle gange efter en runde er fuldført, vil Administratoren fortsætte med at advare om bombens progression. Dette forhindrer ikke progression på nogen måde.
 • Når en Tank fremkommer på banen lige efter en anden Tank er ødelagt, vil Administratoren måske give en forkert advarsel om Tankens progression.
 • Store Robotter er kendt for at dø ved at falde fra anstændige højder, uanset hvor meget liv de har tilbage.
 • Robotter, der er destrueret imens de snakker og spillere, som er dræbt imens de bruger Mann vs. Machine-relaterede replikker vil fortsætte med at snakke efter deres destruktion/død. Tank-robotter, som er destrueret mens de stopper for at aflevere bomben, vil fortsætte med at afspille buzz og ding-lyd sekvensen.
 • Selvom det er sjældent, kan du få din skærm gjort hvid af en Sentry-busters eksplosion uden at blive påvirket. Dette kan ske, hvis du er et sted under den, uden at du kan se den. Dette kan ske ofte på Decoy i den midterste bygning, mens man går mod midten af trapperne eller under taget imens man hopper, hvis der er en Sentry-buster på taget.
 • Det er muligt at få Administratoren til at annoncere at missionen mislykkedes, når den ikke gjorde. Dette kan ske når man destruere bombebæreren, når den er ved at hoppe ned i bombehullet. Bombeskakten vil blive destrueret, men spillet ser bomben som ikke-udstationeret. I dette tilfælde, vil den følgende bombebærer aldrig nå hen til skakten, da den fortsætter med at dræbe alt, der træder på den.
 • Nogle gange, når en mann-Up mission er fuldført, dukker belønnings-skærmen tomt op. Dette kan blive fikset ved at indtaste hud_reloadscheme i konsollen.
 • Der er et lille antal Sentry Gun placeringer, som er immune over for Sentry-busters. Hvis Sentry-målet er i af af disse områder, vil Sentry-busteren spawne, og uden at hoppe ned eller gå ud af spawn, vil de detonere. Dette bliver ikke vist i drabsvedlaget, og Sentry-buster-ikonet på toppen af skærmen vil forblive der.
 • Visse lyder vil side fast i et loop, hvis runden mislykkedes mens de afspilles. Et godt eksempel er Sentry-busterens tikke-lyd. Dette kan nemt fikses ved at skrive snd_restart i konsollen.
 • Sjældent, før runden, vil bomben forekomme i spawnpunktet for robotterne for alle baner med ingen robot, som bærer den. En ekstremt sjælden situation af dette er, at bomben bliver teleporteret til skakten ved rundens start.
 • Sjældent (dog til tider på listen servere), vil de fleste af robotternes replikker slet ikke være mekaniske overhovedet. Som eksempel, dødsskriget fra en Engineer-robot eller grinet fra en Sentry-buster.
 • Spy-robotternes stemmer vil ikke være mekaniseret, når de bliver hørt fra en distance (dette ekskluderer grinet, som er konstant hørt, når de er til stede på banen).
 • Sjældent, nær den sidste tredjedel af den sjette runde på Bigrock, hvis en eller flere spillere forlader og er gen-afstemt tilbage på serveren, vil spawn-raten for robotter formindskes drastisk, og de fleste klasser vil ikke spawne overhovedet. Hvis en speciel klasse (Spy, Sniper) er aktiv, når dette forekommer, vil de spawne i grupper af to med en hyppighed på cirka 2 hvert 30. sekund. Når dette sker, vil allierede Sentry Guns forsøge at gå målrettet efter spillere, selvom de ikke vil gøre noget skade. Den eneste kendte metode, hvorpå man kan overkomme denne fejl er ved at genstarte hele spillet fuldstændigt.
 • Nogle gange på Mann-Up servere vil en fejl forekomme, hvor spillere ikke kan tilknytte sig en server. Den eneste måde at fikse det på er hvis alle spillere forlader serveren.
 • Sjældent vil en Demoridder-robot blive fejlramt, som forårsager at hans sværd er det eneste synlige; denne robot kan ikke dræbes på noget kendt måde. Den eneste mulighed er at lade robotterne udstationere bomben og genstarte runden. Hvis spillere vælger at genstarte runden via votering, er der en lille chance for, at det resulterende genstart vil få alle robotter til at spawne med en langsommere rate. Selvom dette måske vil gøre runden nemmere at vinde, vil det forøge mængden af tid det tager at vinde runden (alle runder er påvirket) til over 10 minutter per runde.
 • Meget sjældent, kan en robot forekomme som en Stor, når det ikke skulle være det, eller vice versa. Nogle gange, kan Store Robotter stadig have samme mængde liv som deres mindre modstykker, eller den kan have livet, som den Store version ville have.
 • Sjældent, hvis en Engineer-robots teleporter ikke er destrueret efter runden slutter, vil Teleporteren ikke selv-destruere og fortsætte med at spawne robotter, når næste runde begynder.
 • Til tider, hvis en Stor Robot er destrueret med Medicens Projektilskjold, vil det skabe en ragdoll med en normal robotkrop men med et hoved i proportionel størrelse til den store.
  • Dette kan også ske med alle våben, som ville forårsage at ragdolls normalt ville blive vaporiseret, såsom Kokvæster 5000.
 • Hvis en spiller er inspiceret under opsætning eller midt i spillet, kan opgradering gå tabt. Hvis det sker under opsætning, vil pengene brugt på opgraderinger blive refunderet. Hvis det sker midt i spillet, vil der ikke være nogen refunderinger for de tabte opgraderinger.
  • Dette sker oftest med "Bygnings Opgraderings"-feltflasker.
 • Sjældent, vil robotter måske stoppe med at spawne og forårsage at runden er uovervindelig. Dette kan kun fikses ved at genstarte banen.
 • Nogle gange, når man spiller to Mann-Up missioner i én spille-session, vil den anden missions fuldførelses-belønnings-skærm måske vise belønningen fra sidste mission og rådet for "Fundne Genstande" vil ikke dukke op. Genstande er stadig opnået efter man opdaterer rygsækken.
 • Sjældent, vil en menneskelig ragdoll forekomme i stedet for en mekanisk en.
 • Meget sjældent, vil en RØD demomans projektiler måske fremstå som blå i stedet for røde, når de affyres. Skade mod robotter er upåvirket.
 • Hvis en spiller er sat til at blive udsparket, og forlader spillet før voteringen er færdiggjort, er spilleren genkendt som Bannet fra serveren, hvis udsparkningen var succesfuld.
 • Der er en populær måde man kan opnå 'uendelige' refunderinger på, ved enten at forbinde sig til Tilskuer og så vælge tilfældig, når man vælger et hold, ELLER ved at gå ind på hold-selektionskærmen og trykke "1". Disse metoder kan kun virke, hvis refunderings-kreditten var ejet allerede.
 • Sjældent, på Mannhattan, vil omstrejfende radiobølger fremstå i luften, selvom ingen robotter er under dem, når en robot succesfuldt erobrer et punkt.
 • Sjældent, vil porten før Port A på Mannhattan fremstå som stadig at være åben, selvom portens lukke-lyd afspilles og der er ingen robotter, der går igennem den før den lukker. den samme situation kan tilknyttes til Port A, når B er erobret.
 • Hvis en spiller begår selvmord, eller er dræbt ovenpå en Tank-træbarriere på Rottenburg, vil reanimatoren forsvinde under den og kan ikke blive brugt af Medics, ligegyldigt om barrieren er destrueret eller ej.
 • Hvis "Ændre mission"-voteringen er succesfuld mens runden er ved at begynde, vil næste runde (efter spillet genstarter og spawner alle til den første runde af den nye mission) starte øjeblikkeligt, uden at give spillerne en chance for at gøre sig klar.
  • Derudover, siger Annonceren ikke at runden er ved at begynde, og ingen musik spiller.
 • Går man ind i runden, der er undervejs under opsættelses-fasen, vil det forårsage at Annonceren ikke siger noget og ingen musik vil spille. Resten af runden er dog normal.
 • Hvis du spawner bots igennem konsollen, vil den tilføje maksimum bots på hvert hold.
  • At gøre dette forårsager: BLÅ mennesker med robotstemmer, RØD'e bots, der spawner i bæreren og at runden går langsommere fordi der for mange bots spawnet.
 • Sjældent, på Mannhattan, er det muligt, at der ingen bombe er, men robotter vil stadig komme. Dette er sikkert på grund af porten lukkede, da en bombe spawnede der.
  • Dette kan blive fikset ved at dræbe alle robotter, der er ude på banen.

Eksterne links