Mannrobisk

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Dans: En samtale mellem din krop og sjæl
Tough Break Opdateringsside - Mannrobisk tekst

Mannrobisk er en Handlingshån til alle klasser.

Denne hån består af en varierende mængde arm bevægelser, med adskillige valgfrie flairs: Primær og Alt-ild vil udøve to forskellige flair trin. Primær ilds flair er delt af alle klasser og består af adskillige op-og-ned armbevægelser, to hop, tre brede armstræk, og så nogle få hop, mens Alt-ilds flair er unik med en anden animation til hver klasse. I starten vil spilleren begynde ved at bruge deres Alt-ild flair, før de returnerer til deres normale stå position, som er en loopende animation af klassen, der klapper og jogger på stedet. Dette er også animationen spillere går tilbage til efter at have afsluttet et primær- eller Alt-ild flair. Træningsrutinen er akkompagneret af et højt-tempo syntetiseret beat.

Spilleren kan bevæge sig under hånen ved brug af piletasterne. Alt-ilds flair vil stoppe spilleren på stedet, mens primær ilds flair, vil lade spilleren bevæge sig, indtil de lander med deres to hop. Kontrol er givet igen efter spilleren er tilbage i jogge-animationen.

Alle andre spillere (Bots inkluderet), ligegyldig hvad hold og om de selv ejer hånen, kan være med, ved at stå tæt på dem der udøver hånen, og trykke på hånknappen. Andre spillere vil se et ikon over danserens hoved, som indikerer at hånen er aktiv. I modsætning til andre partner-hån, kan den aerobe træning blive spredt gennem spillerne på en server, selv efter den originale ejer af hånen stopper med at danse, og er ikke begrænset til to mennesker, ligesom med Conga og Kazotskysparket.

For replikkerne sagt af hver enkel klasse, se venligst på deres respektive klassehåns-sider.

Video

Demonstration

Opdateringshistorik

17. december 2015-opdateringen (Tough Break-opdateringen)

  • Mannrobisk blev tilføjet til spillet.

Fejl

  • Hvis der er nok spillere, der udøver Mannrobisk hånen, kan server-nedbrud forekomme på grund af buffer-overflow, skulle nok spillere begynde at lave Alt-ild dansebevægelser.

Paratviden

  • Musikken spillet mens man udøver hånen er baseret på den "Nationale Verdensmesterskab Aerobisk Tema" af Ty Parr. Nogle af bevægelserne lavet af klasserne, er baseret på dansetrin set i videoen for Crystal Light Nationale Aerobisk Verdensmesterskab fra 1998.
  • Spyen vil udøve spykrabben, når man bruger hånets Alt-ild, der refererer til spycrab hånet fra Forklædningssættet. Lige sådan, vil Pyroen lave en Hadouken posering under den primær-ild dans animation.
  • Scout vil nogen gange sige frasen:"Don't you do it! Don't stop believin' in dem dreams!" (Gør det ikke! Stop aldrig med at tro på de drømme!) under hånen. Dette er en reference til den populære sang fra 1981, "Don't Stop Believing (Engelsk)" af det amerikanske rockband, Journey.

Galleri