Kamp-udfald

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Se Kontrolpunkt timing for en detaljeret liste over eksakte erobringstider for Kontrolpunkt-baner.

Der er en mængde af forskellige mulige kamp-udfald i Team Fortress 2, og betingelserne vil variere i forhold til hvilken spiltilstand, der er spillet.

Sejr/Nederlag

De to hyppigste kamp-udfald er sejr og nederlag, som forekommer, når holdet enten formår eller fejler deres formål:

Spiltilstand Vind/Tab betingelser
Erobr Flaget Ét hold vinder ved at erobre efterretningsmappen den rekvirerede mængde af gange. Holdet der fejler i at gøre det først taber.
Kontrolpunkt (Traditionel) Ét hold vinder ved at erobre hvert kontrolpunkt på banen. Hvis det lykkedes, taber det andet hold.
Kontrolpunkt (Angreb/Forsvar) Det angribende hold vinder ved at erobre hvert kontrolpunkt på banen. Det forsvarende hold vinder, ved at forhindre det angribende hold i at erobre hvert kontrolpunkt indtil timeren løber ud.
Territorialkontrol Ét hold vinder ved at erobre alle kontrolpunkter på banen. Hvis det lykkedes for dem, vil det andet hold tabe. Holdet der ultimativt erobrer alle territorier er den overordnede vinder.
Last Det angribende hold vinder ved at skubbe lastvognen til den sidste terminal på banen. Det forsvarende hold vinder ved at forhindre dette i at ske indtil timeren løber ud.
Lastkapløb Ét hold vinder ved at skubbe lastvognen til den modstående terminal. Holdet der fejler i at gøre det først taber.
Arena Ét hold vinder ved at dræbe alle medlemmer af modstanderholdet, eller ved at erobre kontrolpunktet, når timeren løber ud. Holdet der er dræbt, eller overgiver det centrale kontrolpunkt, taber.
King of the Hill Ét hold vinder ved at erobre det centrale kontrolpunkt og derefter holde det i 3 minutter.
Speciallevering Ét hold vinder ved placere det erobret Australium inden i raketten, mens de er på loading-platformen.
Robotødelæggelse Ét hold vinder ved opsamle nok Power Cores, fra at dræbe robotter, til at fylde deres Reactor Core.
PASS tid Ét hold vinder ved at score 3 mål. Hvis tiden løber ud, er det holdet med flest mål der vinder.
Spillerødelæggelse Ét hold vinder ved at score nok points ved at deponere øl.

Ydmygelse

Kan du mærke skadefryden?
Medic om ydmygelse

Ydmygelse forekommer efter en sejr. Under ydmygelse, vil alle spillerne på den sejrende side, modtage en 10% hastighedsforøgelse og alle våben vil få en kritisk forstærkning. Spillere på hver side har adgang til fjendes respawn-område for at dræbe alle derinde, men kun det sejrende hold kan bruge genforsyningskabinetterne. Ydmygelse varer typisk i 15 sekunder; dog kan det blive ændret af server-ejere med kommandoen mp_bonusroundtime.

Under ydmygelse, kan den tabende side ikke angribe og bevæger sig 10% langsommere. Tabende spiller ser også fra et tredjepersons-perspektiv, som tillader dem at se deres karakter flygte, dække sig eller være yderst skuffet. Under ydmygelse er det tabende holds Sentry Guns deaktiveret, Spies vil mindste deres Skjul (men beholde deres forklædninger, hvis de allerede bar en eller bruger sidste-forklædning kommandoen), spillere kan ikke begå selvmord (ved brug af konsol-kommandoer, men kan stadig dø af miljøbaserede forhindringer), og Genforsyningskabinetter kan ikke blive brugt.

Alle spillere i ydmygelse, både tabere og vindere, beholder deres evne til at håne og bruge Angrebshån, selvom hån-præstationer ikke vil blive oplåst.

Animationer

Klasse Stående Løbende Krybende
Scout Foroverbøjet, sutter sin tommeltot Overdrevet løb, læner sig fremad Fetal position (Engelsk)
Soldier dækkende, arme løftet defensivt Arme løftet i overgivelse Defensivt kryb, dækker hoved
Pyro Slår med sin fod, skuffet Jogger drillende, læner sig tilbage Går i knæ
Demoman Ben samlet, hænder beskytter skridt Overdrevet jog, læner sig tilbage krybet sammen på en defensiv måde
Heavy Dækkende, foroverbøjet Hænder løftet, som hvis man tigger efter nåde Krybet sammen i en bold, som hvis i skjul
Engineer Dækkende, hænder løftet i overgivelse Hænder løftet i overgivelse På knæ, hænder løftet i overgivelse
Medic Dækkende, arme løftet i overgivelse Arme løftet i overgivelse Krybende, arme løftet i overgivelse
Sniper Arme løftet i overgivelse Én hånd beskyttende på hovedet Krybende, arme løftet i overgivelse
Spy Facepalming (Engelsk) Hænder dækker ansigt På knæ, en hånd på ansigt

Ydmygelses-poseringer har få andre brug, der inkluderer animationen, når en spiller er lammet, eller skræmt, og er brugt af Pyroen i Easter egg'et i BLÅ spawn-område på Thunder Mountain.

Galleri

Pludselig død

Hovedartikel: Pludselig død

Pludselig død tilstand er aktiveret, hvis ingen hold scorede nok points til at vinde banen, før timeren løb ud. Pludselig død er en server-side CVAR (kontrolvariabel) og er ved standard disaktiveret på PC-versionen.

Uafgjort

Vi taber, men de vinder ikke?
Heavyen når uafgjort starter

Når en runde går til Pludselig død og ingen hold formår at dræbe det andet, eller fuldføre formålet inden for den sidste tidsgrænse, er spillet Uafgjort og ingen hold modtager et point. Dette producerer også en effekt ligende ydmygelse, bortset fra begge hold mister deres våben, og kan kun løbe rundt og håne, indtil rundet slutter nogle få sekunder efter. Det er muligt at dræbe fjender med hånangreb, men de tæller ikke mod præstationer. At skifte våben under uafgjort er ikke tilladt; dog er hurtig-skift stadig tilladt. Derfor, kan du kun håne med det våben du havde før uafgjort begyndte, eller våbnet du kan hurtig-skifte til.

Galleri

Relatererede præstationer

Leaderboard class soldier.png Soldier

Rend Mig I Geneve-konventionen
Rend Mig I Geneve-konventionen
Dræb 3 forsvarsløse spillere, efter at et enkelt spil er ovre.


Opdateringshistorik

13. august 2009-opdateringen (Den klasseløse opdatering)

  • Tilføjede Ydmygelses-bevægelser til spillet.

Fejl

  • Hvis Medicen har nogen sekundære våben ude, vil hans højre arm fremstå vridet og bøjet, til tider klippende i en hans hoved, når han går.
  • En overgivende Soldier med en Tiggerens Bazooka, ladet før runden sluttede, kan potentielt dræbe vindende holdmedlemmer på grund af hvordan den eksploderer, når 3 eller flere raktter er ladet i den. Dette gælder også Panikanfaldet, siden våbnet har en analog genlade-mekanik som den førnævnte.
    • Derudover, sker det samme, når en Demoman begynder at storme lige før runden slutter, da stormangrebet ikke stopper og stadig kan gøre skade.

Paratviden

  • Under Ydmygelse, kan det tabende hold ikke bruge kill eller explode konsol-kommandoerne til at begå selvmord.
  • Et rigtigt militært term for, hvad der normalt sker under Ydmygelse i rigtig kampe er no quarter (Engelsk) - når hele det overgivende hold bliver udraderet.
  • Håndrab som det tabende hold er en rigtig krigsforbrydelse, hvis det blev udført i virkeligheden. Det er kaldt perfidy (Engelsk).