Engineer-robot

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Engineer Robot
Engineer Robot
Grundlæggende information
Helbred: 500 (Engineer)
275 (Type 2, Type 3, Type 4)
Hastighed: 100%
Disse Grinch-ligende Smissmas cakewalk ødelæggere, kan springe over store stiområder med deres teleporteringsevner og også teleportere andre robotter fremad med det samme, ved brug af deres "fortælle andre robotter om teleporteren"-evne.
Mecha-Engineer propaganda blurb

Engineer-robotter, også kendte som Mecha-Engineers, Fremkommer i Mann vs. Machine som fjender, og som de eneste robotter der blev tilføjet separat fra den originale Mann vs. Machine Update. De var originalt annonceret den 19. december, 2012, som del af Mecha-Updaten.

Normale Varianter

Engineer

Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Engineer
Engineer Shotgun
Haglgevær
Wrench
Skruenøgle
Pictogram plus.png 500 HP
Pictogram plus.png Spawns by teleporting onto a sentry nest location
Pictogram plus.png Builds a teleporter exit that acts as a forward spawn point


Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Engineer
Engineer
(Type 2)
Shotgun
Haglgevær
Wrench
Skruenøgle
Pictogram plus.png 275 HP
Pictogram plus.png Spawns by teleporting onto a sentry nest location
Pictogram info.png Cannot build teleporters


Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Engineer
Engineer
(Type 3)
Shotgun
Haglgevær
Wrench
Skruenøgle
Pictogram plus.png 275 HP
Pictogram info.png Spawns normally
Pictogram plus.png Builds a teleporter exit that acts as a forward spawn point


Icon Name Primære Nærkamp Attributes
Engineer
Engineer
(Type 4)
Shotgun
Haglgevær
Wrench
Skruenøgle
Pictogram plus.png 275 HP
Pictogram info.png Spawns normally
Pictogram info.png Cannot build teleporters


Engineer-robotten er en support-enhed; dens fremkomst og destruktion er annonceret af Administratoren, såvel som den store lysstråle, der kommer når den spawner. Den har 500 liv, fire gange standarden af en menneske Engineer. Dens primære rolle er at bygge en Teleporter udgang, så robotterne kan spawne tættere på bomben. Engineeren spawner ved at teleportere ovenpå en passende Sentry-rede lokation nær bomben (Hvis bomben ikke har rykket sig langt nok op endnu, vil Engineeren ikke spawne) og bygger øjeblikkeligt en Sentry Gun og en Teleporter; spillere for tæt på Engineerens fremkomst er skubbet væk i stedet for telefragged. Sentry Gunnen opgraderer sig selv øjeblikkeligt til en level 3, ved færdiggørelse, imens Teleporteren, en level 1 med dobbelt liv, opfører sig som et nyt spawn point og giver robotterne 5 sekunders udødelighed, når de kommer ud.

I nogle missioner, spawner Engineeren normalt, i stedet for at spontant dugge op nær et byggested. Disse Engineers har mindre liv og er ikke annonceret af Administratoren. I modsætning til standard Engineers, kan de spawne ligegyldigt, hvor langt op bomben har flyttet sig - hvis den er for langt tilbage, vil de tilfældigt vælge hvilken som helst lokation på mappen. Disse Engineers kan også give penge, ved destruktion. To forskellige undertyper af disse Engineers eksisterer - en bygger både en Sentry Gun og en Teleporter, den samme som en standard Engineer, mens den anden kun bygger en Sentry Gun. Ellers er de identiske.

Mens bomben flyttes fremad, vil Engineeren prøve at flytte sig med den og sætte sin base tættere på målet. Ligesom andre robotter har uendelig ammunition, løber Engineer-robotter aldrig tør for metal - så snart dens bygninger er destrueret, vil den bygge en ny. Da hverken den eller dens allierede kræver ammunition, vil den aldrig bygge en Dispenser. Ved destruktion, inklusiv ved slutningen af en runde, vil bygningsresterne give ammunition til spillere, som en menneskelig Engineers bygninger ville. Hvis Engineeren er separeret fra sine bygninger eller flytter til en ny bygningsposition vil den fuldstændig ignorere fjendtlige spillere i stedet for at forsvare sig selv med dsin Shotgun eller Skruenøgle.

Som en support robot, er Engineers ikke programmeret til at gå efter bomben per automatik, så den bliver kun bombebære i sjældne, primært uheldige tilfælde; hvis den bliver bæren, vil Engineeren kun prøve at angribe med Skruenøglen, hvis de er inden for rækkevidde - og selv der, vil den ikke bevæge sig til bombelugen, men tilbage til sine bygninger. Når en Engineers Teleporter er aktiv, fremkommer et ikon på HUD'en og kan nemt blive fundet, med den blå sølje af lys der er over Engineerens Sentry-rede. Administratoren vil annoncere, hvis Engineeren er destrueret, men stadig har en aktiv teleporter på banen.

Opdateringshistorik

20. december 2012-opdateringen (Mecha-opdateringen)

16. januar 2013-opdateringen

 • [Udokumenteret] Opdaterede Engineer-Robottens materialer og modeller.

27. marts 2013-opdateringen

 • Fiksede at Engineer-robotter i Mann Vs. Machine, byggede disponible Sentry Guns, der opgraderede til små, røde, level 3 Sentry Guns.

Fejl

 • Hvis en Engineer-robots teleporter er destrueret af enRed-Tape Recorder, vil teleporterikonet forblive på HUD'en.
 • Engineers vil ikke prøve at fjerne Sappers fra deres teleporter. hvis den stadig er igang med dens konstruktions-animation. Dette betyder også at de aldrig vil prøve at redde deres teleporter fra Red-Tape Recorders.
 • Hvis en normal Sapper er placeret på en robot-teleporter, vil den have den samme animation, partikel-effekt, sølje af lys og lyd, som om den stadig var aktiv, selvom den faktisk er inaktiveret. (Hvis en Red-Tape Recorder er brugt i stedet, vil kun partikel-effekt stadig være der.)
 • Hele Engineerens hoved er selv-oplysende, til forskel fra de andre robotter , hvor det kun er øjnene.
 • Hvis en Engineer-robot teleportere ind på mappen, imens en anden robot-teleporter er aktiv, vil den kortvarigt spawne på teleporteren først, før den fremkommer til dens ønsket bygge-område. Dette afspiller teleporterlyden og giver Engineeren 5 sekunders udødelighed.

Paratviden

 • Ingen af Engineerens Replikker i vo/hån-kataloget har robot-versioner, selvom den prøver at bruge dem, efter at have spawnet på en robot-teleporter.
 • Engineer-Robotten har en metalplade på ryggen, hvor der står "Enginner" (エンジニア, Enjinia) på japansk.
 • Engineer-Robotten bærer et apparat analogt med Engineers Konstruktions-PDA i sin forreste lomme, men med en manglede "2" (Dispenser) knap.
 • Alle Engineer-robottens hån bruger den eksakt samme animation som den menneskelige hån. Dog, har de andre robotter special-animation.
  • Oveni det, bruger Engineer-Robotten menneskelige animationer for speciale hån også, som Klør Fem! og Conga.

Galleri