Genezend Liedje

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Danke schön, danke schön...
De Medic

Wanneer er bespot wordt met de Amputeerder legt de Medic het wapen op zijn schouder en speelt een verzachtend liedje waardoor de Medic alle teamgenoten in de omgeving kan genezen. De teamgenoten onder invloed van dit effect krijgen een teamgekleurde gloei rondom hun voeten.

De bespotting geeft geen percentage aan de Überlading, geneest geen vermomde of onzichtbare Spies en geeft geen extra genezing. Soldiers met de Gelijkmaker actief krijgen geen genezing en Pyro's met de Ruggenkrabber krijgen verminderde genezing. Het genezende effect heeft een direct gezichtslijn nodig en kan daardoor geen teamgenoten genezen aan de andere kant van de muur. Teamgenoten wie een vijand doden geven de bespottende Medic een assist.

De Bottenzaag en de Vita-Zaag hebben dezelfde bespotting maar hebben geen genezend effect. Daarbij komt ook dat de Vita-Zaag een diepere cello toon in plaats van het lichte liedje van de Bottenzaag en de Amputeerder.

Genezings- en functietijden

Voorbeeld van de afstand van de genezing.
Genezing en functietijden
Effectbereik 450 eenheden
Genezing
Genezing (in gevecht) 100% 25
Genezing (buiten gevecht) 300% 75
Functietijden
Bespottingsduur 4,2
Waarden zijn bij benadering en bepaald door gemeenschapstesten.

Updateverleden

3 januari 2011-patch

  • Een exploit met de Amputeerder is gerepareerd.[1]

22 februari 2011-patch

  • Spelers met de Gelijkmaker als hun actieve wapen worden niet langer genezen door deze bespotting.

Bugs

Verwijzingen

  1. Wanneer de speler tijdens de bespotting met de Amputeerder de server verliet, bleef het genezingseffect bestaand voor de omringende, verwonde spelers, waardoor ze constant genezen werden, zelfs na de dood, totdat ze zelf de server verlieten of bij het veranderen van de kaart.