Meet the Pyro

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Meet the Pyro
Meet the Pyro Titlecard
Video-information
Udgivet: June 27th, 2012
Længde: 2:32

Før udgivelsen

I marts 2010, afslørede Robin Walker i et interview med KritzKast Podcast at Meet the Pyro villede lade folk se verdenen gennem Pyroens øjne. [1]

I et blog-indlæg [2], som fortalte omkring kommende begivenheder i spillet blev det bekræftet af TF2-holdet, at Meet the Pyro ville blive udgivet på et tidspunkt i 2012, hvor der også blev udgivet et billede fra videoen.

I et interview med Gametrailers.coms "Bonus Round" i marts 2012, annoncerede Erik Wolpaw at Valve for nyligt havde færdiggjort produktionen af Meet the Pyro og at den "snart" ville blive udgivet sammen med noget andet.[3]

Et kort klip af Meet the Pyro blev drillet med i Valves video, "Perpetual Testing Initiative", hvor den første del af videoen blev vist i det første udgivede billede. [4]

Den 22. juni 2012 blev der skrevet et indlæg af Pyroen på den officielle Team Fortress-webside. Indlægget var "Mmmmph mmmmph, mmmmm mmmmmp mmmmmph. Mmmmmph mpm! Mmmmmph mph mm! Hm mmmmmph, hmmmmph mm mmmmmph mmmmmph!". Dette var morsekode og blev oversat til "Monday", hvilket var samme dag som Pyromania startede. [5]

Video-manuscript

Noter

 • Denne er den sidste Meet the Team-video, hvilket formentlig afslutter serien. For at uddybe dette har Valve samtidigt udgivet Source Filmmaker (Engelsk), et program som blev brugt til at producere alle filmene.
 • Denne video blev uploadet to gange til den officielle Team Fortress 2-Youtube-kanal. Den anden version kan ses ved hjælp af Adult Swims hjemmeside.
  • I den anden version er RED Spies cigaret ikke tændt og videoen introducerer ikke Source Filmmaker til slut.
 • Tændstikæsken som ses på titelkortet har en Balloonicorn på det.
 • Musikken som bliver afspillet under Pyroens massakre af BLU-holdet blev tilføjet som hovedmenu nummer, ved navn "Dreams of Cruelty".
 • Ifølge underteksterne på den officielle video siger RED-Scouten, "He's not here, is she?", som følger Valves joke om at de ikke afslører Pyroens køn.
 • Sangen, som afspilles når verdenen ses gennem Pyroens øjne hedder Do You Believe in Magic (Engelsk) af The Lovin' Spoonful (Engelsk). Pyroen fløjter en langsommere version af denne sangen når han går væk fra den brændende by.
 • Måden, Pyroen samler Lollichopen op og affyrer Scorch Shot mod Scouten er referencer til deres hån i spillet.
 • Demoman bærer det gamle "dynamit stick"-klasseemblem. Dog har baby-Demomanen det nye klæbebombe-emblem.
 • Pyroen bærer et væld af økser igennem videoen. Den første ses når Pyroen rammer Heavyen i hovedet med en. Den anden ses når Pyroen låser Medicen inde i et skur, ved hjælp af en Brandøkse. Nær slutningen af filmen, når kameraet zoomer ud, kan man se en Udbrænder sammen med en Brandøkse som stadig stikker ud af Heavyens hoved.
 • Nær slutningen af filmen, når Soldieren griber fat i hans (manglende) brystkasse, kan man se at Rainbloweren stikker ud i den virkelige verden.

Trivia


Galleri

Relateret tilbehør

Se også

Externe links

Referencer

 1. Eksklusivt interview med Robin Walker(Engelsk)
 2. http://tf2.com/post.php?id=7254 2. februar 2012-blog-indlæg (Engelsk)
 3. Bonus Round - Episode 603 (Engelsk)
 4. http://www.youtube.com/watch?v=ZwP8U5xuA1E (Engelsk)
 5. 22 Juni 2012 - Mmm Mmmph!
 6. En email fra Jeep (Engelsk)