Ontmoet de Pyro

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Meet the Pyro
Meet the Pyro Titlecard
Videoinformatie
Releasedatum: 27 juni 2012
Duur: 2:32

Speculatie

In maart 2010 had Robin Walker onthuld in een interview met Kritzkast Podcast dat Meet the Pyro spelers de mogelijkheid gaf "het leven van de Pyro door zijn ogen te zien."[1]

In een blog post[2] dat vertelde over nieuwe evenementen in het spel, bevestigde het TF2 team dat Meet the Pyro uit zou komen ergens in 2012, ook werd er al een pictogram weergegeven.

In een interview op Gametrailers.com's "Bonus Round" in Maart 2012, Had Erik Wolpaw bekend gemaakt dat Valve recentelijk Meet the Pyro heeft afgemaakt en dat het binnenkort uit zal komen, samen met andere evenementen.[3]

Een korte clip van Meet the Pyro werd getoond in Valve's filmpje "Perpetual Testing Initiative", wat het deel van de video laat zien in het eerste plaatje dat getoond werd. [4]

Op 22 juni 2012 heeft de Pyro een blog post op de TF2 blog geplaatst[5] waar in hij schrijft "Mmmmph mmmmph, mmmmm mmmmmp mmmmmph. Mmmmmph mpm! Mmmmmph mph mm! Hm mmmmmph, hmmmmph mm mmmmmph mmmmmph!" Als het vertaald word naar morse code, waarbij de korte "mphs" als punten dienen en de langere "mmmmmmphs" als streepjes, word het woord "MONDAY" gespeld.

Video transcript

Notes

 • De titelkaart laat "COPYRIGHT LOLOLOL" zien aan de rechter onderkant, dit is een lopende grap in alle "Meet the Team" video's
 • Om samen te vallen met de laatste Meet the Team video, heeft Valve een publieke beta van de Source Filmmaker uitgebracht, het programma waarmee alle Meet the Team films zijn gemaakt.
 • Deze video is twee keer geüpload op het officiële Team Fortress 2 kanaal. De tweede versie kon alleen bereikt worden via Adult Swim's website.
  • In de versie van de Adult Swim website was de siggaret van de Rode Spy's niet aangestoken en werd het Source Filmmaker niet geïntroduceerd aan het einde van de video.
 • Het luciferdoosje op het titel scherm heeft een foto van een Balloonicorn erop.
 • De muziek die wordt gehoord als de Pyro team BLAUW afslacht werd toegevoegd aan het start menu en heet "Dreams of Cruelty".
 • Uitgaand van de ondertitels voor doven die onder de officiële video zitten zegt de Rode Scout "He's not here, is she" ("Hij is niet hier toch, of is ze er wel?"). Dit is een lang lopende grap van Valve om het geslacht van de Pyro niet vrij te geven.
 • Het nummer dat wordt afgespeeld wanneer er door de Pyro's ogen wordt gekeken heet Do You Believe in Magic, van The Lovin' Spoonful. Wanneer de Pyro weg loopt van het brandende dorp hoor je hoe hij een langzamere versie fluit van dit nummer.
  • De Pyro's fluit tonen zijn niet gedempt.
 • De manieren waarop de Pyro de Lollichop oppakt en met de Schroeiende Schot op de Scout schiet zijn verwijzingen in naar bespottingen in het spel.
 • De Demoman heeft het oude embleem op zijn schouder waar de engel Demoman echter wel het juiste embleem heeft.
 • Aan het einde van de film, als de Soldier zijn borstkas vastgrijpt, zie je een Rainblower uitsteken aan de linkerkant, in de echte wereld.

Trivia

Galerij

Gerelateerde koopwaar

Zie ook


Externe links

Referenties

 1. Exclusive Interview With Robin Walker
 2. http://tf2.com/post.php?id=7254 February 2, 2012 blog post
 3. Bonus Round - Episode 603
 4. http://www.youtube.com/watch?v=ZwP8U5xuA1E&feature=endscreen
 5. http://teamfortress.com/post.php?id=8256 June 22, 2012 blog post
 6. An email from Jeep