Întâlneşte-l pe Spy

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Meet the Spy
Meet the Spy Titlecard
Informaţii Video
Lansat: 19 Mai 2009
Durată: 3:19

Transcripția Filmului "Întâlnește-l pe Spy"

Leak

"Întâlnește-l pe Spy" a fost leaked pe 17 mai 2009 datorită unui bug YouTube care permitea la iPhones să vadă filmele marcate ca "Private." Acest lucru a inspirat o serie de mesaje pe blogul oficial, și Valve s-a autopremiat cu un "Corporate Achievement" numit "Welcome to the internets," cu descrierea "Fail to understand what Private means on YouTube." În versiunea lansată oficial, unul dintre panourile de avertizare are scris "Leaked Video." Era original "Lost Memory." În plus, administratorul spune alertă intrus doar o singură dată, în loc de două în lansarea oficială.

Notes

 • În întâlnește-l pe Spy, Spy-ul RED deghizat ca un Scout BLU a reușit să atingă servieta BLU. Spre deosebire de joc, unde un Spy este forțat să se descotorosească de deghizare dacă era fă fure inteșligența.
 • Când RED Spy îl ucide pe BLU Medic, o cutie de lemn din Half-Life 2 e vizibilă pe fundal.
 • Clopotul de alarmă și tabelul de la început fac parte dintr-un "Alarm-O-Tron 5000". Aceste avertizări sunt prezentate mai jos, în limba engleză. Avertizările îngroșate sunt cele aprinse în timpul filmului.
Emergency On Cap Intruder Alert Is Fired BLU Demoman Depressed
All Clear RED Scout Exploding On Fire BLU Engineer About to Explode
Vaporized Team Update New Mission On Break BLU Sniper Is Drunk
In Surgery Needs a Ride RED Medic RED Heavy RED Pyro Defenestrated
Smells RED Sniper Drowned Behind You Is a Man Owns Base
Backstabbed Stole a Car BLU Spy Found Dracula Is a Woman BLU Soldier
Again Hit by Train RED Engineer Lost Briefcase RED Demoman Above You!
Is a Robot Look Out Sabotage Needs Ammo On Toilet Electrocuted
BLU Scout Has Evil Twin Red Spy RED Soldier Pushing Cart In Base
RED Spy BLU Medic Sleeping Wounded Needs Backup Exploded
Hungry Leaked Video BLU Heavy BLU Pyro Smothered Jarate
Has Briefcase Outside Base Needs Roommate Mangled Opened Briefcase Lost Dracula
  • Alarm-O-Tron 5000 oferă un indiciu despre deghizarea lui Spy RED. Trei linii consecutive din avertizări citesc: -BLU Scout - Has Evil Twin - Red Spy-(în română, Scout BLU - Are Geamăn Malefic - Spy RED)
  • Alarm-O-Tron 5000 pasează întrebarea și despre sexul lui Pyro. Pe tabele sune avertizările: 'Is a Man' 'Is a Woman' and 'Is a Robot'(În română:'E Bărbat' 'E Femeie' și 'E un Robot')
 • Alarm-O-Tron 5000 își aface apariția pe harta Double Cross într-o camera închisă de lângă camerile cu Inteligența.
 • Filmul are loc într-o versiune modificată a hărții2Fort, cu cea mai mare parte a acțiunii având loc în Camera de Inteligență BLU.
 • Pe panou deasupra dulapurilor, o poză cu Saxton Hale (CEO ak Mann Co.) poate fi văzută.
 • Fraza franceză rostită în final "Ah, ma petite chou-fleur," înseamnă "Ah, my little cauliflower." În franceză, fraza este folosită ca un semn de afecțiune către cei iubiți.
 • În scena cu Sniper-ul, țigara lui Spy BLU poate văzută că se mișcă ciudat în mâna sa, deși el ăși ține mâna nemișcată.
 • Sniper poate fi văzut că poartă Centura Campionului. Acest lucru a fost observat înainte ca pălăriile să fie lansate când filmul a ieșit. Această pălărie a fost una din alte pălării prezente în film, inclusiv pălăria lui Heavy, Casca de Fotbal care poate fi văzută clar în timpul filmului pe un dulat în camera Inteligenței.
 • Când Spy îi ucide pe Heavy și pe Soldier la sfârșitul a Întâlnește-l pe Spy, geamătele ale lui Soldier și Heavy sunt sincronizate aproape perfect cu melodia de sfârșit.

Alte versiuni

leaked version