Întâlneşte Echipa

From Team Fortress Wiki
< Movies(Redirected from Meet the Team/ro)
Jump to: navigation, search
Nouă mercenari s-au unit pentru o treabă. Este a jumătatea-şi-ceva a secolului la fel ca cel pe care tocmai l-am avut. O vreme mai simplă. Erau trei posturi TV, o companie de telefoane, două corporaţii care în secret controlează toate guvernele de pe planetă. Fiecare corporaţie administrează jumătate din lume cu o multi-disciplinată armată de contabili. Ăentru orice problemă fără o evidentă soluţie birocratică, mercenari ca aceştia sunt contactaţi ca să se adreseze situaţia printr-o masivă aplicaţie a forţei. Acum e şansa ta să Întâlneşti Echipa.
— Privire de ansamblu


Filmulețele Întâlnește Echipa sunt o serie de video-uri animate de computer care au ca personaje principale diverse clase ale jocului Team Fortress 2.


Click on any of the images below to be taken to the appropriate Meet the Team page.
MTTCard Scout.png MTTCard Soldier.png MTTCard Pyro.png
MTTCard Demoman.png MTTCard Heavy.png MTTCard Engineer.png
MTTCard Medic.png MTTCard Sniper.png MTTCard Spy.png
MTTCard Sandvich.png

Despre seriile Întâlnește Echipa

Clip-urile au originile în scripturile de audiție pentru actorii de voce care l-au jucat pe Heavy, Sniper și celelalte caractere din joc. Primul filmuleț din serie, din Mai 2007 Întâlnește-l pe Heavy, e aproape mot-a-mot ceea ce a folosit Valve pentru actorul Gary Schwartz. Filmul a fost făcut pe urmele unui video a Portal pentru a promova personalitatea acelui joc. După lansare, Întâlnește-l pe Heavy a fost lăudat pentru calitatea imaginii cât și umorul scenariului de către cei ce l-au vizionat, unii plăcându-l mai mult decât ale studiourilor profesionale ca Pixar. Datorită acestei recepții pozitive, Valve a anunțat planuri că va lansa filmulețe Întâlnește Echipa pentru fiecare echipă în parte, cu posibile efecte secundare pentru obiecte și NPC-uri ca Întâlnește Sandvich-ul. Numai 'Întâlnește-l pe Medicul' și 'Întâlnește-l pe Pyro' nu au fost lansate încă. Robin Walker a declarat că filmulețele "remizează între strategia pe care o avem cu TF2 în legătură cu îmbunătățirea continuă a serviciilor... are maimult send." "Ceea ce fac filmulețele e să dea oamenilor ce nici măcar nu au Team Fortress 2 să primească puțin amuzament din joc. Şi ceea ce i-ar transforma în jucători și clienți TF2."[1]

Filmulețele nu sunt lansate doar pentru motive promoționale și servicii aduse fanilor, ci și pentru influențele asupra jocului propriu-zis. Eric Wolpaw declară că "Îi ajută pe toți din echipă să intre în ritm cu ce anume are acel caracter, așa că noi le tot trimitem și au continuat să aibă succes," Un exemplu cum un filmuleț a modificat design-ul jocului este Sandvich-ul, care, conform lui Robin Walker "a ieșit direct din film... Am simțit că filmul s-a justificat și am reușit să găsim o cale de a introduce un 'Sandvich' în joc și acțiunea de [a-l mânca] să facă sens în lumea jocului nostru." Şușu a fost adăugat în joc după apariția sa în Întâlnește-l pe Sniper.

Filmele au ajutat și tehnologia jocului. Valve a folosit Întâșnește-l pe Heavy pentru a testa sistemul de animații faciale pe care studioului ce se dezvolta pentru TF2. Conform lui Walker, noul sistem "permitea personajelor noastre o gamă mai mare de expresii decât am reușit să facem în Half-Life... am vrut să avem un test de caz pentru asta. În cele din urmă, ce au muncit în seriile Întâlnește Echipa ar fi ar fi același rezultat pentru jucătorii care ar folosi setările de calitate maxime pentru joc. Walker și-a adus aminte de plăcerea echipei atunci când "expresia lui Heavy de la sfârșit când trăgrea și țipa." Nu era fals. "Nu era lucrul cel mai tare [din film] că ceva asemănător va avea loc în joc."

Source Filmmaker

Unealta folosită pentru a crea filmele Team Fortress 2 "Întâlnește Echipa" la fel și filmul de introducere a Left 4 Dead e Source Filmmaker, o aplicație care funcționează în interiorul engine-ului. Le permite utilizatorilor să se înregistreze de mai multe ori în aceeași scenă, creând iluzia că sunt mulți participanți, la fel și suportul unei game largi de efecte cinematpgrafice și tehnici ca motion blur sau adânciumea câmpului. (Motion blur a fost adăugată acum în jocul propriu-zis, chiar dacă e numai atunci când vederea se mișcă la viteze mari, nu per-obiect ca în film-maker). Unealta permite și uzul a texturi de calitate foarte mare pentru clase, așa ca în filmulețele Întâlnește Echipa. Această unealtă a fost divulgată, fiind utilizabilă doar cu versiunea public beta a TF2. Valve a declarat o intenție de a elibera unealta public în viitor.

Pagini Externe